Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Autorizovaný prodejce českého výrobce kuchyní a nábytku - značky Damio. Prodej. - vestavné, volně stojících a malé elektrospotřebiče: - trouby, varné desky, chladničky, myčky, odsavače, pračky, mikrovlnné trouby, sporáky, ohřívače vody - tlakové hrnce, sady nerezového nádobí a pánve. Projektování, realizace: - bytové ...

Naše truhlářská výroba se specializuje na masivní nábytek na zakázku. Vyrábíme také lehký laminový nábytek, kuchyňské linky, šatní skříně a nábytek na dvůr a zahradu.

Maloobchod, prodej: - italský nábytek - bytové doplňky.

Truhlářství, podlahářství. Realizace interiérů, kuchyní.

Truhlářská zakázková výroba - zahradní altány - pergoly - psí boudy - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek do obývacích pokojů, předsíní a koupelen - kompletní řešení interiérů nebo jeho částí - bytové poradenství - vizualizace - 3D návrhy - nábytek do koupelen.

Truhlářství - výroba - kuchyně - dřevěné schody - kancelářský nábytek.

Dřevěné vybavení nebytových prostor: - restaurace - bary. Návrh a výroba zakázkového nábytku: - kuchyně - ložnice - předsíně, vestavěné skříně.

Zakázková výroba, dřevovýroba, prodej: -nábytek, nábytku z masivu, lamina: -kuchyňské linky -vestavné skříně -ložnice -pokoje -pracovny -odkládací stěny -eurookna -vnitřní i vchodové dveře včetně zárubní.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - kuchyňský nábytek, kuchyně na míru - vestavné skříně a šatny - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice a postele - kancelářský nábytek - dětské pokoje - hotelový nábytek - schody, schodiště - pergoly, altány, zastřešení - voliéry, klece, boxy.

Výroba - dveře, návrhy a realizace, interiéry. Dodávka - kuchyňský nábytek včetně spotřebičů, dodávka - kancelářský nábytek, dodávka - typový a atypický nábytek, bytový nábytek. Výroba - schodiště, zábradlí.

Bytové studio HANÁK Kuchyňské studio HANÁK

Dodávka, prodej, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - zakázková výroba.

Truhlářská. Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - nábytek a interiérové prvky na míru: - kuchyňské linky, kuchyně - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice - židle, stoly - vestavěné skříně - dřevěné schodiště.

Podlahářství, pokládka, dodávka, prodej: - dřevěné a laminátové podlahy - konzultace a poradenství - pomoc při výběru materiálů a dezénů - zaměření prostoru - dodávku materiálu vč. dopravy - pokládku a instalaci vč. příslušenství (lišty, přechodové profily...) - záruční a pozáruční servis - zakázkové truhlářství a tesařské ...

Jmenuji se Jan Volf, jsem Šikovný řemeslník, nebo chcete-li hodinový manžel. Postarám se o Váš dům, byt, zahradu, kuchyň nebo koupelnu - nabízím stavební úpravy, montáž nábytku / toalet / sanity, vrtání, elektroinstalace, čištění odpadů, opravy kuchyní a kuchyňských koutů, sekání trávy. opravy oplocení, práci se dřevem a kovem, atd. Pracuji ...

Eshop: - oficiální zástupce značek Anfra, Brenor, Blue water a Romexim - granitové dřezy Brenor s vlastnostmi a vzhledem přírodního kamene.

Výroba - protipožární dveře Tesařské práce Zakázkové truhlářství - špaletová okna - eurookna - kuchyňské linky - vestavěné skříně - venkovní, interiérové a protipožární dveře - dýhování deskového materiálu - olepování hran Výroba - kuchyňské linky Výroba - vestavěné skříně Výroba - ...

Stolařství, stolařské práce, truhlářství, truhlářské práce. Výroba nábytku, nábytek na zakázku a prodej součástí nábytku. Kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje, kanceláře, nábytek pro hotely, penziony. Reference si můžete prohlédnou na naší vzorkové prodejně.

Výroba, prodej: - koupelny a kuchyně na míru - nábytek vlastní výroby - sprchové kouty a vaničky - koupelnové doplňky - vodovodní baterie - umyvadla, klozety - akrylátové vany - obklady, dlažby - stavební chemie

Truhlářské práce, zakázková výroba: - nábytek pro školy, školky, firmy, kanceláře - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek (obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně.

Návrhy, projekce: - rozvržení kuchyňského nábytku. Maloobchod, prodej: - nábytek a kuchyně značky Sykora.

Rodinná společnost Nábytek Lenka, založená v roce 1994, je výhradním prodejcem kuchyní Sykora pro Karlovarský kraj. Nabízíme komplexní a profesionální služby v oblasti návrhů a realizací interiérů a kuchyňských linek. V našem sortimentu naleznete kvalitní designový nábytek osvědčených značek, především české, německé a italské výroby. Kolektiv je ...

Maloobchodní i velkoobchodní prodej nábytku.