Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Truhlářství mistr M s.r.o. sídlící na adrese Plzeň, Průmyslová 33 je zakázkové truhlářství, které vyrábí nábytek na míru jako jsou rovné kuchyně a kuchyňské linky do tvaru L nebo U, vestavěné skříně, skříně a skřínky, nábytek na míru do předsíně, obývací nábytek, ložnice, kancelářský nábytek a koupelnový nábytek. Truhlářství se sídlem v Plzni dále ...

Prodej - podlahové krytiny Pokládka - podlahové krytiny Návrh a montáž - kuchyňské linky Návrh a montáž - nábytek - vestavěné skříně Prodej a montáž - interiérové dveře

Nabízím služby hodinového manžela pro Prahu a Prahu-západ. Provádím montáž kuchyní a nábytku Ikea či oken, pokládku plovoucích podlah

Zakázkové truhlářství: - dveře, vestavěné skříně, kuchyně, schody.

Výroba, montáž, prodej: - vestavěné skříně, systém posuvných dveří, kuchyně, nábytek - plovoucí podlahy - žaluzie - kompletní kola k invalidním vozíkům (REHA - program) - cyklistické ráfky - velovložky - kovovýroba, opracování Al a sváření.

Truhlářství. Tesařství. Zakázková výroba: -bytový nábytek kuchyně -schodiště -dveře -eurookna.

Maloobchod, prodej: - kancelářský nábytek - kuchyně - dětské pokoje - bytové doplňky - prodej + pokládky podlahových krytin-pvc, lina, koberce - plovoucí podlahy - půjčovna čističů podlahových krytin

ZAKÁZKOVÉ TRUHLÁŘSTVÍ VÝROBA: - dřevěná okna a dveře, balkónové dveře, eurookna - vrata - zimní zahrady, pergoly - interiérové prvky ( nábytek, dřevěné obložení stěn a stropů, schodiště, dělicí stěny ) - kuchyně na zakázku - atypický nábytek - repliky slohových oken, dveří a vrat s použitím řezbářských a soustružných prvků, a repliky ...

Truhlářské práce Návrh a realizace - interiéry Prodej - podlahové krytiny Pokládka - podlahové krytiny Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny Prodej a montáž - interiérové a vchodové dveře

Truhlářské práce. Výroba nábytku - kuchyně, postele, vestavěné skříně.

Truhlářské práce. Výroba: - bytový nábytek: - ložnice - kuchyně - obývací pokoje - koupelny. - nábytek pro restaurace a kavárny.

Josef Felcman - MELODIC Truhlářství, výroba, montáž: - obývací stěny - dveře interiérové - dveře vstupní d - dětský nábytek - stoly - kuchyňské linky - vestavěné skříně - okna.

Nabízíme vám komplexní služby od návrhů až po realizace interiérů na klíč. Provádíme kompletní rekonstrukce bytů a domů, zajistíme veškeré stavební práce a návazně i vybavení kuchyňskou linkou, dveřmi, vestavěnými skříněmi a dalšími bytovými doplňky. Klademe důraz na detail a zajišťujeme dokonalé provedení práce.

Atypický nábytek. Autodoprava. Výškové práce.

Obchod, prodej: - tapety - svítidla. Návrhy (projekt), realizace a vybavení, poradenství: - interiéry. Prodej: - nábytek vč. montáže BRIK, JAVORINA, CALLIGARIS - postele - ložnice - obývací pokoje - sedací soupravy (i kožené) - židle - stoly - jídelní sety - předsíňové stěny - zdravotní matrace - koberce.

Zakázková výroba - kuchyňské linky - vestavěné skříně - vybavení interieru - kancelářský nábytek - dveře vnitřní i vchodové - schodiště - formátování materiálu - montáž plovoucích podlah.

Prodej nábytku: -sedací soupravy -pohovky, křesla, taburetky -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -jídelny -kuchyně -předsíňové stěny.

Truhlářství. Výroba, prodej, dodávka nábytku na zakázku. Kuchyně: -dvířka -masív, biodeska MDF-mnoho druhů, barev -lamino -zabudování vestavné spotřebiče Kancelářský nábytek. Bytový nábytek.

Truhlářské práce, stolařské práce. Návrh, realizace kuchyně, kuchyní, vestavěné skříně, stojící skříně a veškerý interiér z lamina, dýhované desky s masivního dřeva.

Výroba, montáže: -kuchyně, vestavěné skříně -obývací pokoje, kancelářský nábytek.

Návrhy a dodávky bytových, firemních, hotelových interiérů a restauračních provozů (podlahy, nábytek, bytový textil). Dodáváme nábytek předních italských výrobců (Dall´Agnese, Scappini & C., Corassin, Alberta, Tomasella, Ursella). Výprodej expozice.

Služby: -stěhování tuzemské -doprava, přeprava všeho druhu -stěhování bytů, kanceláří, provozoven -stěhování pián, trezorů a těžkých břemen -vyklízení objektů, likvidace, úklid -zapůjčení přepravek -pojištění nákladu -trvale příznivé ceny -smluvní ceny, spolehlivost, kvalita -zednické práce -rekonstrukce bytových ...

Naší hlavní činností je totální i částečná rekonstrukce dřevostaveb z 60. - 80. let (okál, cetrisové domy, finské domy, chaty) Truhlářské práce: výroba a montáž kuchyňských linek včetně návrhů, výroba a montáž vestavěných skříní na míru, výroba a montáž schodů nebo jejich rekonstrukce, výroba nábytku z laminátů, dřeva atd..

Vyrábíme nábytek dle požadavku zákazníka, nebo dle návrhu architekta či designera. Vše v nejlepší kvalitě a přijatelné ceně. Využíváme moderní technologie k docílení maximální kvality.Zakázková výroba moderního nábytku, 3D grafické návrhy, spolupráce s bytovým designerem, kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětské pokoje, obývací pokoje ložnice, ...