Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Truhlářství. Výroba nábytku z lamina. -kuchyňské linky na míru -obývací stěny -ložnice, dětské pokoje, kanceláře -ordinace. Zakázková výroba nábytku včetně návrhu.

Výroba, prodej: - nábytek - kuchyňské linky - obývací pokoje - kancelářský nábytek - skříně na míru dle přání zákazníka. Řemeslo: - stolař - truhlář.

Zakázkové truhlářství: -interiéry restaurací, bytové -podlahy -obložení -dveře -stropy -stoly -bary -skříně -ložnice -obývací stěny -kuchyně -imitace starožitného nábytku -zábradlí -schody -parapety -atypické výrobky.

Jmenuji se Petr Bakeš a živím se jako truhlář a restaurátor. Jsem zastáncem kvalitních a ověřených výrobních postupů. Na požádání Vám vyrobím jakýkoliv nábytek: stoly, dveře, okna, kuchyně. Dále se zabývám výrobou drobných užitkových i dekoračních předmětů: kuchyňská prkénka, louskáčky na ořechy, soustružené misky, krabičky. Restauruji, popřípadě ...

Truhlářství, zámečnictví, stolařství. Řemeslnické práce: - stolařské, stolařství - truhlářské, truhlářství. Zakázková výroba, dřevovýroba: - atypické dveře, okna - schodiště, schody - kancelářský a koupelnový nábytek - kuchyňské linky - obývací, dětské, studentské pokoje - ložnice, pergoly., vrata.

Výroba: -vestavných skříní, dětských pokojů, kancelářského nábytku a dalšího nábytku dle přání zákazníka -spolupráce s architekty.

Prodej: -pohovky -válendy -matrace -dekorace -dvoulůžka.

Výroba nábytku a bytových doplňků: - kuchyňské linky - nábytek z lamina - vestavěné skříně - obývací stěny - dětské pokoje.

Maloobchodní prodejna: -nábytek: -obývací stěny, dětské pokoje, postele, sedací soupravy, válendy a ložnice, komody, jídelní stoly -kuchyňské linky na míru.

Zakázková výroba: - nábytek z masívu a lamina.

Nábytek, interiéry, exteriéry. Výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - bytové doplňky - vestavěné skříně - sektorový nábytek - regály - vybavení prodejen - zahradní nábytek - ploty - květináče - pergoly - paravany. Prodejna: Dukelského 632 504 01 Nový Bydžov Tel.: 736 539 813 Tel.: 605 143 343

Stolařství. Výroba, prodej: - interiéry - nábytek z masivu - kancelářský nábytek - kuchyňské linky, kuchyně - schody - dřevěné dveře.

MNS - ZAKÁZKOVÁ VÝROBA NÁBYTKU. Výroba: -nábytek -kuchyně.

Nábytek Elegance - moderní, designový nábytek vysoké kvality. Vybírat lze vše od sedací soupravy až po postele či dětský nábytek. V sortimentu také kuchyňské linky za velmi nízké ceny. Při objednávce nad 15 tisíc doprava zdarma.

Návrhy a realizace interiérů. Malosériová výroba nábytku. Návrhy a realizace interiérů hotelů a restaurací. Vybavování kanceláří a prodejen. Naše služby a práce: -návrhy a výroba nábytku všech typů -truhlářská výroba -výroba kuchyní -nestandardní využití sádrokartonů na stropy i stěny -dispoziční řešení interiérů -výběr a pokládka ...

Stolařství. Truhlářství, výroba: -kuchyňské linky -dětské pokoje -obývací pokoje -schodiště -nábytek: -kancelářský -koupelnový -selský -zahradní. Stavební truhlářství: -okna -dveře -vrata.

Vyrábíme nábytek na míru pro kompletní vybavení domu, kanceláří i komerčních prostor. Vyrábíme kompletní kuchyně, vestavěné šatny, šatní skříně, koupelnový nábytek, nábytek do dětských pokojů, ale i nábytek pro vybavení barů, restaurací a obchodů.

Grafické návrhy, výroba, prodej: -kuchyňské linky -kuchyňské komponenty -vestavěné skříně -koupelnový drátěný program.

Maloobchod, prodej: -nábytek (sedací soupravy, obývací stěny, ložnice, jídelny, dětské pokoje, kuchyně, kanceláře, koupelny, drobný nábytek, svítidla, bytový textil).

Kuchyňské studio: -český nábytek -kuchyně na míru.

Zakázková výroba: -interiérový nábytek..

Truhlářství . Výroba, montáž: -nábytek -kuchyně -vestavěné skříně Stavební truhlářství.

Provádíme: - zakázková výroba atypických interiérů a interiérových doplňků.