Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

BŽ nábytek Luxusní kuchyňské linky Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - nábytek pro zdravotnická zařízení - dětské pokoje. - truhlářství

S-Nábytek Sandul Sergiu Výroba, prodej: - nábytek - obývací stěny - kuchyňské linky - ložnice - sedací soupravy - dětské pokoje - kancelářský nábytek.

Internetový obchod: - elektronika a elektrospotřebiče. Interiéry: - kuchyně, vestavěné spotřebiče - postele, matrace - centrum spánku.

Navrhujeme, vyrábíme a montujeme vestavěné skříně na míru, šatny, dětské pokoje, kuchyňské linky a veškerý nábytek na míru. Nezávazné zaměření, cenová kalkulace a návrh zdarma. Každý měsíc akce - sleva 11 %.

Realizace interiérů a exteriérů. Prodej: - žaluzie - plovoucí podlahy - vestavěné skříně - předokenní rolety a vrata - textilní rolety a markýzy - záclonové vodiče a garnýže - shrnovací lamelové dveře - prosklené lodžie - okenní a dveřní sítě proti hmyzu.

Výroba nábytku, truhlářství: - věstavěné skříně - postele, noční stolky - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - pergoly - komody.

Nabízíme komplexní služby zahrnující konzultace, zaměření prostor u zákazníků, zpracování návrhu včetně cenové kalkulace, výrobu, dopravu a montáž..

Naše firma je na trhu již od roku 1992 a vyrobí pro Vás na míru či na zakázku: Kuchyně, kuchyňské linky, postele, vestavěné skříně, stoly, židle, schody a schodiště, kancelářský nábytek, dřevěná okna a eurookna, dveře, interiérové dveře, vrata nábytek. Dále Vám vyrobíme a vybavíme Vaše interiéry restaurací, hotelů, kaváren, kanceláří ...

Poradenství, zaměření, výroba, prodej: -plastová okna -dveře -zimní zahrady, pergoly -dělící stěny -doplňky, nábyek -výměny oken v bytě -rekonstrukce interierů.

Prodej nábytku: -sedací soupravy, vybavení ložnic, kuchyní, šaten, dětských pokojů, pracoven či předsíní. Vyroba: -nábytek na zakázku.

Prodej: - nábytek - bytové doplňky.

Truhlářství. Zakázková výroba a montáž: -kuchyně -vestavěné skříně -kompletního vybavení interiérů.

Výroba nábytku na míru dle požadavků a přání zákazníka: -kuchyně -dveře -vestavěné skříně.

Zabývám se zakázkovou výrobou nábytku, dle přání zákazníka, přičemž je veliký důraz kladen jak na kvalitu výrobků, tak i na vstřícný přístup k zákazníkům. Vyrábím nábytek pro domácnosti i firmy. Předmětem mojí práce jsou kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětský nábytek, studentský nábytek, obývací pokoje, vybavení kanceláří, firem, recepcí. ...

Maloobchod: -nábytek, moderní styl bydlení -sedací soupravy -obývací stěny -sektorový nábytek -jídelní soupravy, židle, stoly -rohové sety -ložnice, skříně, válendy -dvoulůžka, palandy -konferenční stoly -kancelářský nábytek -dětský a studentský nábytek -nábytek z masivního dřeva -matrace, rošty, ...

Stolařství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba, montáž: - nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně, kuchyňské linky - dětské pokoje - dřevěné podlahy - pergoly - dřevostavby. Sídlo firmy: - Markova 2928/17, Ostrava - Zábřeh.

Truhlářství, výroba: - okna, - dveře, - nábytek.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - nábytëk s doplňkovým prodejem obuvi a koženého zboží

Výroba nábytku: - kuchyňské linky - okna, dveře, posuvné dveře - šatny, postele, stoly, židle - pergoly - koupenový nábytek - dřevěné obklady.

Výroba: -nábytek -kuchyně, vestavěné skříně -atypický nábytek -obývací stěny.

Truhlářství. Výroba a prodej: - atypický nábytek. Formátování a prodej: - laminátové desky - dvířka a pracovní desky na kuchyňské linky. Potřeby pro stolaře a kutily: - hrany - kování - pojezdy - úchytky - vruty - kovové nohy - narážecí hrany.