Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Truhlářství Zakázková výroba nábytku: -kuchyně, kuchyňské linky -koupelnový nábytek -dětské pokoje -kanceláře -bytové interiéry -skříně -zahradní nábytek, pergoly, zimní zahrady, altány. Montáž, oprava a údržba nábytku.

Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice - plovoucí podlahy - laminátové - masiv - možnost pokládky - vybavení nábytkem - restaurace - kanceláře - kompletní vybavení interiéru.

Služby: -výroba nábytku na míru -zaměření v bytě zákazníka zdarma -grafické návrhy. Prodej: -jednolůžka -dvoulůžka -palandy -rohové palandy -vyvýšené postele -patrové postele -matrace a rošty.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -výroba kuchyňských linek -vybavení kanceláří, prodejen, lékáren a restaurací. Truhlářství, tesařství.

Výroba, maloobchod, prodej, montáže, instalace: -interiéry na zakázku -šatní skříně na míru, šatnové systémy -klasické skříně -dělící příčky -interiérové dveře -knihovny -obývací stěny -předsíňové stěny -ložnice -pracovny.

Meublex s.r.o. se již od r. 1999 specializuje na výrobu nábytku a to především vestavěných skříní a kuchyňských linek.

Výroba, montáž, prodej: - sektorové kuchyňské linky AROMA, KARAMELA, KARYMÉ, MIRKA, DUBOR - kompletní koupelnový nábytek - pracovní desky - nábytek - předsíňové stěny - botníky.

Stolařské a truhlářské práce. Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - postele - skříně - stoly, židle - komody - posuvné dveře.

Výroba kuchyní, skříní a ostatního nábytku

Montáž a prodej interiérových dveří (SAPELI, ADOR, Masonite), kuchyní (DanKüchen) a pokládka plovoucích podlah.

Jsme český výrobce kuchyňských linek, vestavěných skříní a atypického nábytku na míru. V současné době se zvyšují požadavky na optimální využití prostoru, funkčnost zařízení a vybavení. Není opomíjena ani útulnost. Kuchyň je velmi často spojována s jídelnou nebo obývacím pokojem. .

Truhlářství. Kuchyňské linky nová kolekce materiálů. Postele jednolůžko, dvoulůžko, patrové. Vytrýny skleněné pro zlatnictví. Obyvací nábytek, komody, koupelnový nábytek, dveře obložkové. Při objednání více druhu nábytku do vašeho interiéru množtsevní sleva. Nyní novinka domluvte se se známými při objednání více kuchyní najednou ...

Zakázková výroba, montáž, poradenství (30 let praxe): -zakázkový kancelářský nábytek -kuchyňské linky vč. spotřebičů dle výběru např. BOSCH, WHIRPOOL, ARISTON, MIELE, AEG, FAGOR, ETA, ELEKTROLUX a další -interiéry a bytové doplňky -nábytek pro výstavnictví -šatní stěny, vestavné skříně, botníky, stoly, židle, sety -ložnice, patrové ...

Prodej nábytku a příslušenství. Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -výroba kuchyní -nábytkové a stavební kování. Služby: -návrh, doprava, montáž. Prodej: -závěsný systém pro posuvné dveře. Klíčová služba. Výroba, prodej: -klíče -autoklíče i barevné sjednocení vložek FAB*. Prodej: -vodouředitelné laky a barvy AKZO NOBEL -lepidla, ...

Interiérové a exteriérové studie, projekty a kalkulace. Prostorové vizualizace objektů. Dodávky vnitřního vybavení objektů, včetně výroby a montáží: -kancelářské vybavení -vybavení šaten a jídelen -pracovní židle i k výrobním pásum -vybavení škol -nábytek pro penziony a nemocnice -kuchyně -bytové vybavení -vybavení ...

Prodej: -nábytek, bytové výrobky, doplňky, zakázková výroba nábytku -nábytek na míru. Sedací soupravy: -kožené, čalouněné. Obývací stěny. Dětské pokoje. Židle, stoly: -kuchyňské, ohýbací, kancelářské. Postele: -válendy, dvoulůžka, zdravotní matrace. Rustikální nábytek, starožitné repliky, TV stolky, kusový ...

ALEXA STUDIO spol. s r.o. zastupuje na českém trhu francouzského výrobce kuchyňského a koupelnového nábytku, společnost MOBALPA. Nabízíme více než 500 modulů skříněk a další řadu dekorativních prvků pro téměř 40 modelů moderního i rustikálního nábytku. Poskytujeme pětiletou garanci na všechny komponenty. Na kování dvířek pak dokonce 25 letou ...

Internetový obchod zabývající se prodejem luxusních spotřebičů, dřezů a dřezových baterií od renomovaných společností Bosch, Miele, Siemens, Franke a Schock.

Komplexních návrhy a realizace interiérů. Návrhy, výroba, realitace: - kuchyňské linky - nábytek - skříně - terasy - postele.

Výroba, prodej: - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně.

Prodej: - surové dříví - stavební řezivo - palivové dříví - značková stavební chemie. Servis, pneuservis: - nákladních automobilů - diagnostika vozů MAN - rekonstrukce interiérů. Výroba: - kuchyně. Autodoprava: -dřevo, štěrk -mezinárodní kamionová Prodej, realizace: -koupelny, koupelnové zařízení a nábytek.

Firma Interiér Adámek - ing.Zdeněk Adámek se zabývá komplexní dodávkou zakázkových interiérů. Navrhneme, na míru vyrobíme a dodáme jakékoli interiérové prvky libovolné složitosti včetně kovových a skleněných částí. Vyrábíme atypický nábytek do bytových i komerčních prostorů (byty, rodinné domy, obytné budovy, administrativní objekty, banky, ...

Truhlářství David Svoboda se specializuje na zakázkovou výrobu nábytku ze dřeva i z lamino desek. Pro výrobu Vašeho nábytku nám postačí náčrtek (plánek) od ruky, stačí si jen vybrat barvu ze vzorníku a výroba může začít. Zároveň jsme schopni vyrobit nábytek dle výkresové dokumentace nebo vizualizace z kuchyňského studia.