Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Výroba, prodej: -nábytek. -nábytek na zakázku. -kancelářský nábytek. -kuchyně. -ložnice. Fakturační adresa: -Zahradní 1297, Ratíškovice.

Výroba: -moderní nábytek -designové kuchyně -vestavěné skříně -vybavení kanceláří -skleněné dveře a dělící příčky -interierové dveře a zárubně. Využijte služeb bytového architekta s grafickou vizualizací návrhu interieru.

Stolařství: -okna - eurookna -dveře a zárubně -schody -kuchyňské linky, kuchyně -bytový nábytek -kancelářský nábytek.

Maloobchod, prodej: - kuchyňský nábytek.

Truhlářství, výroba: - atypický nábytek na míru - kuchyňské linky - dřevěná schodiště - dveře, okna - prvky zahradní architektury, ploty, pergoly

Stolařství: - zařízení interiérů kanceláří a obchodních prostor - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací pokoje - nábytek z masivu - předsíňové stěny Realizace výstavních expozic v zahraničí i tuzemsku

Výroba a prodej nábytku: - kuchyňské linky s montáží - vestavné spotřebiče vybraných značek - grafické návrhy na PC - prodej na splátky - doprava zdarma po okresech (BK, SY, PV, PR, RK, UO).

Maloobchod, prodej: -nábytek -obývací stěny -sedací soupravy -dětské pokoje -ložnice -kuchyně -křesla, židle -stolky, stolky pod televize -bytové doplňky.

Výroba, prodej: - nábytek z lamina - kuchyňské linky - sektorový nábytek - obývací stěny - bytové doplňky.

Úklidové služby a činnosti: - pravidelný i jednorázový úklid - denní úklidový servis (nejvíce frekventované prostory) - generální úklid - venkovní úklid a údržba - dodávky a doplňování hygienických pomůcek. Projektování, údržba a úprava: - zahrad - parků - veřejných prostranství - krajinných prvků - vodních prvků - venkovní úklid a ...

Truhlářské, stolařské práce, výroba, návrhy: -kuchyně, ložnice, dětský nábytek, obývací nábytek -vchodové dveře -předsíňové stěny -zahradní domky, ploty.

Činnost: - vestavěné skříně - zaměření - 3D návrh - cenová kalkulace - výroba a montáž.

Prodej: -nábytek bytový -nábytek kancelářský. Zajištění odvozu+montáže. Vybavení interiérů. Kuchyňské studio: -zpracování zdarma na PC -montáž v ceně -dodávka včetně dřezů a elektrospotřebičů.

Zakázková výroba - nábytek: - vestavěné skříně - kuchyně, kuchyňské linky - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - bytové doplňky. Restaurování, renovace nábytku. Sídlo firmy: - Nerudova 250/39, Ostrava - Vítkovice.

Velkoobchod, prodej: - halogenová světla pro interiér a nábytek se zaměřením na kuchyně a koupelny - úchytky - nábytkové - kuchyňská dvířka - foliovaná, masivní - spárovka, biodeska - posuvné dveře s výplní - peddig, plná výplň, žaluzie, překládaná mřížka - překládaná mřížka masivní lakovaná v samostatných formátech ...

Truhlářství I+K Výroba: - nábytek - bytové doplňky - kuchyně na míru - dveře na zakázku - schodiště.

Truhlářství: -výroba ze dřeva masiv, dýhovaný masiv, dýha, laminodesky -okno, okna -dveře -oddělovací stěny -palubky -dýhované obklady -nábytek -kancelářský, dětský, kuchyňský, stoličky -nábytek pro restaurace, bary, vinárny -postele, válendy i s úložným prostorem, palandy.

Kuchyňské studio. Výroba, návrh, montáž: -kuchyň, kuchyňská linka, kuchyně

Výroba nábytku na míru: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - ložnice, chodby - vybavování provozoven - kanceláří nábytkem - ordinace

Stolařství, stolařské práce. Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - nábytek - školní nábytek - kuchyňský nábytek. Návrhy interiérů. Příprava materiálu pro kutily, formátování dřevoplošného materiálu a možnost olepování hranami ABS.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - psací stoly - komody - atypická okna, dveře, prahy, schody, zábradlí - latě na plot, zahradní nábytek, pergoly - plovoucí podlahy. Opravy bočnic a podlahy u nákladních aut a přívěsů.

Seriová a maloseriová stolařská výroba. Vývoz a export: -zakázková výroba -stolařská výroba pro reklamní účely: -menutabule( A stojany, T stojany), menuboxy, stojánky na pivní podtácky -menu tabule a boxy a reklamní cedule -výstrče, reklamní štíty a štítky -plotová pole pro restaurace a podlážky pro restaurace (zahrádky) ...

Návrhy a výroba kuchyňských linek, vestavných skříní, bytových doplňků, postelí, schodů, venkovních dřevostaveb (zahradní domky, plotové dílce, pergoly, zahradní nábytek, stavby pro děti). Zajišťujeme dopravu a montáž našich produktů, dle dohody se zákazníkem.

Výroba a prodej kazet, krabic, kufrů a jiný dřevěných obalů. Displae pro prodej a prezentaci. Obrábění dřeva na CNC. Výroba stolních her. Prodej peletek.