Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Služby-řemeslo: -truhlářství -zakázková výroba -kuchyně -dětské pokoje na míru -vestavěné skříně -vchodové dveře z masivu -zahradní nábytek.

Výroba, návrh, dodávka interiérů na klíč: - nábytek - kuchyně - kanceláře - obývací, fětské pokoje - ložnice - veřejné prostory - interiérové dveře a zárubně.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba nábytku, montáž: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice, postele - plovoucí podlahy, podlahářské práce.

Tesařské a truhlářské práce. Výroba kuchyní.

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek: -sedací soupravy -postele, pohovky -židle, stoly -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -matrace, rošty -kancelářský nábytek -bytové doplňky.

Nabízíme: - výrobu kvalitního nábytku na míru s vysokou variabilitou - provedení s atypickými prvky podle individuálních přání a s širokou nabídkou materiálů a doplňků, - kompletní realizaci interiérů, truhlářské práce - odborné poradenství, prostorové návrhy interiérů včetně kalkulace a možnost odborného zaměření přímo v bytě - krátké ...

Výroba, stolařské práce: - schodiště - nábytek z masívu i laminátu - kuchyně - postele - dětské pokoje - vestavěné skříně - stoly - pergoly.

Prodej: -dřevoplošné materiály: -laminovaná dřevotříska -sololit, sololak -kuchyňské pracovní desky -parapetní desky -nábytkové hrany -nábytkové kování -spojovací materiál -brusivo, brusný materiál -bytové doplňky, nábytek.

Výroba: - nábytek z masivu - kuchyně na míru - zdravotní matrace - lamelové rošty - palubky - podlahovky - profilové lišty - spárovka - zakázková výroba

Truhlářské práce. Výroba: - kuchyní, ložnic, dětských pokojů, masivních dveří a různých bytových doplňků.

Zakázkové truhlářství. Výroba: - eurookna - dveře - kuchyně - bytový i kancelářský nábytek.

Výroba: - nábytek: - ložnice na klíč - bukový masiv s přírodní povrchovou úpravou-oleje, vosky i lakovaný (olše, třešeň, ořech, přírodní buk) - jednolůžka, dvoulůžka, manželské postele, noční a toaletní stolky, komody, skříně - obývací stěny - interiéry, pracovny, kanceláře, předsíně - vybavení penziónů a hotelů - výrobky na ...

Tesařství, tesařské práce: -zhotovení a oprava krovů -záklop střech desky-palubky -šalování a zaměřování základů včetně betonáže -šalování schodišť. Stolařství - výroba z masivu, z lamina: -kuchyňské linky -veškerá výroba nábytku na zakázku.

Truhlářství. Výroba na zakázku: -dveře -schody a zábradlí -kuchyňské linky -nábytek a bytové doplňky -plotové díly -pergoly -obklady stěn a stropů -zahradní domky -myslivecká zařízení-posedy.

Jsme rodinná firma s 33letou praxi ve stavebnictví, specializující se na interiérové renovace, výrobu a prodej klasických dřevěných kuchyní, nábytku a bytových doplňků.

Truhlářství. Výroba: - nábytek - schody - dveře - pergoly, ploty - zahradní nábytek - kuchyně.

Kuchyně a interiéry na míru. Zakázková výroba i standartní řada: -kuchyňský, koupelnový a kancelářský nábytek -vysoce jakostní výrobky, na platformě rakouské technologie -nejširší nabídka a libovolné kombinace materiálů a barev (lak*, folie, masiv, lamino) -atypické řešení jakéhokoliv nábytkového prvku -vestavné i ...

Výroba a prodej kuchyňských dvířek, protipožárních, nehořlavých a žáruvzdorných materiálů Grenamat, expandovaného Vermikulitu, terasového systému z WPC (dřevoplast) Grenadeck, plotovek z WPC Grenafence, extrudovaných WPC profilů Grenalit, dřevotřískových foliovaných desek, MDF desek s vysokým leskem Grenagloss.

Maloobchod, prodej: -nábytek -sektorové kuchyně, sedací soupravy, ložnice, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek -bytové doplňky, bytový textil -záclony, závěsy, ložní prádlo, ubrusy, proutěné zboží.

Renovace: - dveře - zárubně - kuchyňské linky - starožitný nábytek - bytové doplňky (nástěnné hodiny atd.) - schodiště.

Výroba: - nábytek (kuchyně, vestavěné skříně, ostatní nábytek). Prodej, montáž: - kuchyně, vestavné i volně stojící kuchyňské spotřebiče - nábytek. Interiéry na klíč: - prodejny, restaurace, ubytovací zařízení.

Truhlářská výroba: - Nábytek (kancelářský, bytový, zahradní) - Vestavné skříně - Kuchyně (včetně spotřebičů) - Schodiště - Výplně otvorů (okna, dveře) - Chatky, altány, pergoly - Ostatní

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek, interiéry - schody, schodiště - kuchyně - dveře.

Stolařství. Výroba: -kuchyňské linky -ložnice -dveře -okna -vrata -jídelny -bary.

Stolařství. Práce: -stolářské. Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací stěny -vestavěné skříně -ložnice, postele -okna, dveře.