Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Výroba, prodej nábytku. Vyrobíme kuchyně, obývací pokoje, skříně, knihovny, komody, stolky, stoly, dětský nábytek, ostatní zakázková výroba, katr collection. Vyrábíme schody, okna, dveře, další truhlářské výrobky.

Prodej a montáž plastových oken, výměna a montáž parapetů, zednické práce. Rekonstrukce, revitalizace - balkonů - výtahů - střech. Prodej a montáž -interiérové dveře. Koupelnové a kuchyňské studio - kuchyně, koupelnový nábytek - obklady, dlažba. Podlahové studio - plovoucí podlahy - PVC - koberce. Výroba nábytku na míru - vestavné ...

Zakázková výroba: -interiérový nábytek z lamina: -kuchyně, ložnice, vestavěné skříně, postele, obývací a dětské pokoje -kancelářský nábytek. Možnost dodání elektrospotřebičů. Zdarma 3D návrhy a kalkulace.

Truhlářství Soral vyrábí a prodává nábytek na míru, kuchyňský nábytek. Kuchyňské studio. Kuchyně na míru včetně návrhu, realizace a montáže vestavných spotřebičů.

Výroba kuchyní - vestavěné skříně - kancelářský - dětský nábytek - stoly - bytové doplňky.

Zakázková truhlářská výroba je naším denním chlebem. Naše truhlářství poslouží všem zákazníkům kvalitně a za rozumné ceny. Pomůžeme, poradíme, namontujeme, opravíme, vyrobíme. V našem sortimentu služeb najdete například dřevěná okna, dveře, schody, kuchyně, nábytek, dřevěné opláštění fasád a mnoho dalšího.

Truhlářství, podlahářství

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - dveře

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - ložnice

Výroba: -dřevěné schody -kuchyňské linky -interiérový a zahradní nábytek z masivu -atypický nábytek -balkóny a krovy -dveře a obložkové zárubně.

Jsme zakázkové truhlářství, vyrobíme moderní i stylový, atypický a ohýbaný nábytek z lamina i masivu. Vestavěné skříně, kuchyně.

Projekční a realizační činnost v architektuře. Výroba atypického a typizovaného nábytku. Vybavení interiérů na klíč. Rodinné domy-dřevostavby, haly

MM-nabytek.cz nabízí vše pro váš dům či byt. Nabízíme kuchyňské linky, sedací soupravy, sedací vaky, ložnice, postele.

Truhlářské práce Renovace a výroba - kuchyňské linky Zakázková výroba - nábytek - plovoucí podlahy - okna.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek i atypický na zakázku - vestavěné skříně - dveře - schody.

Prodej nábytku: -kuchyňské linky -ložnice, postele -skříně, komody -koupelnový nábytek -sedací soupravy -obývací a dětské pokoje -kancelářský nábytek -ratanový nábytek -židle, stoly

Výroba na zakázku: -kuchyně včetně elektrických spotřebičů -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -šatny a šatní skříně -ložnice -postele -dětské pokoje.

Truhlářství, výroba: - okna - schodiště - kuchyně - nábytek na míru

Renovační technologie WELLE. Renovace: -dveře: -potahování speciálním plastovým materiálem -prodloužení, zkrácení dveří -prosklení, čalounění, polstrování, oplechování dveří -materiál (imitace dřeva, včetně bílé) -doplňky (okrasné zasklívací rámečky, kazety, skla, lišty, kování) -rychlost, čistota, kvalitní výsledek ...

V našem studiu svítidel a designu se soustředíme především na splnění požadavků našich klientů, kterým chceme dopřát příjemné prostředí pro spokojené žití. Zaměřujeme se na návrhy a realizace luxusních interiérů či exteriérů. Návrhy, realizace, prodej, montáž: - výroba nábytku - nábytek - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - dětské ...

Prodej: - kuchyňské linky včetně spotřebičů - koupelnový nábytek - nábytek (sektorový, stylový, masivní, ...) - sedací soupravy - obývací a předsíňové stěny - židle - stoly - dětské pokoje - skříně - komody - pohovky - válendy - postele - zdravotní matrace.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - laboratorní nábytek - vestavěné skříně.

Prodej a e - shop: - kuchyňské linky včetně spotřebičů - koupelnový nábytek - nábytek (sektorový, stylový, masivní, ...) - sedací soupravy - obývací a předsíňové stěny - židle - stoly - dětské pokoje - skříně - komody - pohovky - válendy - postele - zdravotní matrace - zahradní nábytek.

Truhlářství - kuchyňské linky - vestavěné skříně. Velkoobchod a maloobchod - eurookna (dřevo, plast) - dveře - zárubně.

Interiéry: -vestavěné skříně INDECO CZ** -výroba a montáž skříní na míru -rozšířený sortiment výplní dveří, mléčná a barevná skla LACOMAT, LACOBEL -moderní tvary kování -doprava zdarma v okresech Karlovy Vary, Sokolov, Cheb, Tachov. Prodej a montáž: -kancelářský nábytek HOBIS, kvalitní a cenově přijatelný ...