Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Truhlářství Soral vyrábí a prodává nábytek na míru, kuchyňský nábytek. Kuchyňské studio. Kuchyně na míru včetně návrhu, realizace a montáže vestavných spotřebičů.

Výroba kuchyní - vestavěné skříně - kancelářský - dětský nábytek - stoly - bytové doplňky.

Zakázková truhlářská výroba je naším denním chlebem. Naše truhlářství poslouží všem zákazníkům kvalitně a za rozumné ceny. Pomůžeme, poradíme, namontujeme, opravíme, vyrobíme. V našem sortimentu služeb najdete například dřevěná okna, dveře, schody, kuchyně, nábytek, dřevěné opláštění fasád a mnoho dalšího.

Truhlářství, podlahářství

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - dveře

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - ložnice

Výroba: -dřevěné schody -kuchyňské linky -interiérový a zahradní nábytek z masivu -atypický nábytek -balkóny a krovy -dveře a obložkové zárubně.

Jsme zakázkové truhlářství, vyrobíme moderní i stylový, atypický a ohýbaný nábytek z lamina i masivu. Vestavěné skříně, kuchyně.

Projekční a realizační činnost v architektuře. Výroba atypického a typizovaného nábytku. Vybavení interiérů na klíč. Rodinné domy-dřevostavby, haly

MM-nabytek.cz nabízí vše pro váš dům či byt. Nabízíme kuchyňské linky, sedací soupravy, sedací vaky, ložnice, postele.

Truhlářské práce Renovace a výroba - kuchyňské linky Zakázková výroba - nábytek - plovoucí podlahy - okna.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek i atypický na zakázku - vestavěné skříně - dveře - schody.

Prodej nábytku: -kuchyňské linky -ložnice, postele -skříně, komody -koupelnový nábytek -sedací soupravy -obývací a dětské pokoje -kancelářský nábytek -ratanový nábytek -židle, stoly

Výroba na zakázku: -kuchyně včetně elektrických spotřebičů -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -šatny a šatní skříně -ložnice -postele -dětské pokoje.

Truhlářství, výroba: - okna - schodiště - kuchyně - nábytek na míru

Renovační technologie WELLE. Renovace: -dveře: -potahování speciálním plastovým materiálem -prodloužení, zkrácení dveří -prosklení, čalounění, polstrování, oplechování dveří -materiál (imitace dřeva, včetně bílé) -doplňky (okrasné zasklívací rámečky, kazety, skla, lišty, kování) -rychlost, čistota, kvalitní výsledek ...

V našem studiu svítidel a designu se soustředíme především na splnění požadavků našich klientů, kterým chceme dopřát příjemné prostředí pro spokojené žití. Zaměřujeme se na návrhy a realizace luxusních interiérů či exteriérů. Návrhy, realizace, prodej, montáž: - výroba nábytku - nábytek - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - dětské ...

Prodej: - kuchyňské linky včetně spotřebičů - koupelnový nábytek - nábytek (sektorový, stylový, masivní, ...) - sedací soupravy - obývací a předsíňové stěny - židle - stoly - dětské pokoje - skříně - komody - pohovky - válendy - postele - zdravotní matrace.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - laboratorní nábytek - vestavěné skříně.

Prodej a e - shop: - kuchyňské linky včetně spotřebičů - koupelnový nábytek - nábytek (sektorový, stylový, masivní, ...) - sedací soupravy - obývací a předsíňové stěny - židle - stoly - dětské pokoje - skříně - komody - pohovky - válendy - postele - zdravotní matrace - zahradní nábytek.

Truhlářství - kuchyňské linky - vestavěné skříně. Velkoobchod a maloobchod - eurookna (dřevo, plast) - dveře - zárubně.

Interiéry: -vestavěné skříně INDECO CZ** -výroba a montáž skříní na míru -rozšířený sortiment výplní dveří, mléčná a barevná skla LACOMAT, LACOBEL -moderní tvary kování -doprava zdarma v okresech Karlovy Vary, Sokolov, Cheb, Tachov. Prodej a montáž: -kancelářský nábytek HOBIS, kvalitní a cenově přijatelný ...

Tesařské a truhlářské práce. Výroba - chaty, altány - přístřešky, pergoly - kuchyňský nábytek - okna a dveře - schodiště, zábradlí

Truhlářství. Výroba - kancelářský nábytek - kuchyňské linky - vestavné skříně

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -vestavěné skříně -masivní samonosné schodiště -obklady schodů. Dodávka, montáž: -dveře -obložkové zárubně Sapeli -atypická okna a dveře. Řemeslo: -truhlář.