Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Návrhy: -interiéry -výstavy. Nábytek. Materiály. Grafika. Výroba a prodej: -matrace -lůžko, lůžko, ložnicový nábytek -lamelové rošty -kuchyně -interiéry.

Kuchyňské studio v Brně - nabízíme moderní i rustikální kuchyně. Návrhy a vizualizace nejen kuchyní, ale i obývacích pokojů, ložnic, vestavných skříní. Matrace a rošty zn. Gumotex. Spotřebiče za akční ceny. Dřezy a baterie zn. Franke, Blanco, Shock.

Výroba, prodej nábytku. Vyrobíme kuchyně, obývací pokoje, skříně, knihovny, komody, stolky, stoly, dětský nábytek, ostatní zakázková výroba, katr collection. Vyrábíme schody, okna, dveře, další truhlářské výrobky.

Renovační technologie WELLE. Renovace: -dveře: -potahování speciálním plastovým materiálem -prodloužení, zkrácení dveří -prosklení, čalounění, polstrování, oplechování dveří -materiál (imitace dřeva, včetně bílé) -doplňky (okrasné zasklívací rámečky, kazety, skla, lišty, kování) -rychlost, čistota, kvalitní výsledek ...

Společnost Design Compact, s.r.o. se může pochlubit více jak 20letou praxí v oboru výroby individuálního nábytku. Zaměření máme především na interiérovou výrobu, dřevěné obklady a pokládku terasových podlah. Zajistíme vše od 3D návrhu až po samotnou realizaci projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architekty a interiérovými ...

Výroba a montáž schodišť, oken a dveří. Projektování kuchyní, kuchyně, vestavěných skříní, skříně a nábytku, nábytek. Nabídka restaurování nábytku.

Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky na zakázku - převážně z plošných materiálů, jako je lamino Výroba - vestavěné skříně na zakázku - převážně z plošných materiálů, jako je lamino

Truhlářství, truhlářské práce, truhlář, výroba, prodej, nábytek, výroba nábytku z masivu. Výroba na zakázku -kancelář, dveře, dveří, schody, schodiště - pergoly, vrata, dveře, okna, ploty, podhledy, obložení stěn, trámové stropy - veškeré práce se dřevem

Stolařské práce Výroba - kuchyňské linky na míru Zakázková výroba (malosériová) - nábytek - vestavěné skříně

Výroba nábytku na zakázku. -kuchyně, kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek.

Realizace: - kuchyně - vestavěné skříně - dveře - podlahy - kuchyně.

Truhlářství. Výroba, montáž, prodej: -podlahy -kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský nábytek a pracovny -dětské pokoje a ložnice -vybavení prodejen, restaurací a hotelů, prodejní a obslužné pulty, výlohy -doplňkový nábytek -schodiště a zábradlí -návrhy interiérů.

Výroba: -kuchyně -dveře -obklady -vestavěné skříně a veškerý interiérový nábytek.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -kancelářský nábytek -vybavení hotelů, obchodů a jiných provozů -stylový nábytek -vybavení laboratoří a lékáren -kuchyně. Stavebně truhlářská výroba: -vstupní dveře -atypická okna -obložení stropů a stěn -podlahy a doplňky -půdní vestavby -sádrokartony.

Práce: -truhlářství. Výroba: -nábytek, zakázková výroba, pokrové stoly a doplňky Materiál lamino

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku. Výroba a renovace kuchyní. Výrobky z masivu - dveře, postele a další. Zahradní nábytek - pergoly, přístřešky, altánky, dětské domky...

Výroba, prodej nábytku, nábytek: -vestavné skříně na míru -kuchyňské linky, kuchyň, kuchyně -obývací stěny, ložnice -kancelářský nábytek -kompletní vybavení interiéru. Zaměření, návrh. Prodej, dodávka vestavné spotřebiče.

Zakázková výroba interiérů, interiéry a nábytku, nábytek, vybavení: -obytné prostory, obytných prostorů -kuchyně, kuchyň, kuchyňské linky, kuchyňská linka -ložnice, ložnicí -obývací stěny, stěna, šatna, šatny -kancelářské prostory, kancelářských prostorů -průmyslové prostory, průmyslových objektů -firmy, firem, firma, banky, banka, ...

Zakázková výroba interierového nábytku. Vyměříme a zpracujeme grafický 3D návrh a cenovou kalkulaci a následně vyrobíme originální nábytek dle přání klienta. Výroba nábytku do: -kuchyně -obývacího pokoje -ložnice -dětského pokoje -kanceláře -baru. Výroba vestavěných skříní na míru.

Interiérové studio Kuchyňské studio -kuchyně, interiéry -zakázkový nábytek, nábytek na míru -atypický nábytek -dětské, obývací pokoje -ložnice -tapety -vestavěné skříně -kancelářský nábytek.

Výdejní místo e-shopu s nábytkem: -bytové doplňky -ložnice -obývací pokoje -ložnice -kuchyně -koupelny.

E-shop, maloobchod: -bytové doplňky -ložnice -obývací pokoje -ložnice -kuchyně -koupelny

Stolařství, truhlářství: -kuchyňské linky, vestavné skříně a ostatní zakázková výroba nábytku z laminovaných, dýhovaných a masivních materiálů -realizace interiérů na klíč -montáže výstavních stánků -sériová dřevovýroba -formátování dílců, olepování nábytkových hran a další stolařské práce.

Výroba na zakázku, na míru: -stolařství, stolař, stolařské, truhlářské práce. -zakázkové výroby nábytku, nábytek. -vestavěné skříně, kuchyně, jídelní sestavy, komody či obývací pokoje. Schody dveře pergoly. Vinárny a bary.

Truhlářství, stolařství Výroba na zakázku, grafický návrh, design: -výroba nábytku na míru -interiéry -kuchyňské linky -vestavěné skříně -bytový nábytek -předsíně -odkládací stěny a skříně -šatní skříňky. Dodávka, návrh, výroba, montáž, servis: -sauny a infrasauny (infrakabiny), vše na míru a na klíč -sauna soukromá i veřejná, ...