Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Truhlářství tesařství Bohumilice Truhlářství, truhlářské práce, výroba nábytku: -dveře, dveří a eurookna, -kuchyně, kuchyní klasické i na míru -vestavné skříně, skříň -kancelářský nábytek -lamino, dřevo, masiv.

Truhlářství tesařství Bohumilice Truhlářství, truhlářské práce, výroba nábytku: -dveře, dveří a eurookna, -kuchyně, kuchyní klasické i na míru -vestavné skříně, skříň -kancelářský nábytek -lamino, dřevo, masiv Tesařské práce -veškeré střešní konstrukce včetně osazení, schodiště, plovoucí podlahy -zahradní altány, pergoly, chatky, ...

Přerušeno od 01.11.2013 do 31.12.2018. Truhlářství, výroba, prodej, dodávka, nábytek, nábytku.Kuchyně, kuchyní. Stavební truhlářství. Truhlářské práce.

Návrhy a realizace: -interiéry na zakázku -návrhy včetně 3D vizualizací -kompletní realizace interiéru na klíč.

Stolařské práce Zakázková výroba -kuchyňský nábytek -zakázková výroba -kancelářský nábytek (stoly, židle, skříně, ...) -zakázková výroba -koupelnový nábytek -nábytek (knihovny, stoly, lavice, vestavěné skříně, ...) - výroba-okna, dveře.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.04.2009 do 01.04.2019 Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek -skříně, komody, vestavěné skříně -kancelářský nábytek -kuchyně, kuchyňské linky (masiv, lamino) -dveře vchodové, interiérové -schody, schodiště -ostatní výrobky ze dřeva. Služby: -návrhy na počítači.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 18.05.2009 do 31.12.2030 Renovace, výroba: -dveře -zárubně -zasouvací dveře -kuchyňské linky -vestavěné skříně a nábytek -renovace vchodových dveří speciálními materiály odolávajícími povětrnostním vlivům. Výhody: -vysoká odolnost proti otěru -elastičnost ...

Návrh včetně vizualizace v 3D. Výroba: -kuchyňské linky včetně instalace a prodej elektrických spotřebičů všech značek -nábytek: -dětský, ložnice, obývací stěny -interiéry na klíč -stoly a židle, sety -vybavení obchodů a restaurací: -prodejní a barové pulty -vitríny, výlohy včetně osvětlení -vybavení penzionů a hotelů, ...

Zakázkové truhlářství, stolařství. Výroba veškerého nábytku, široký výběr materiálů od imitací po masív, atypický nábytek na míru: -vestavěné skříně -kuchyňské linky (kuchyně) -kancelářský nábytek -dětské pokoje -solitéry -vybavení restaurací -půdní vestavby.

Prodej, maloobchod: -nábytek -sektorové kuchyně -obývací stěny -sedací soupravy -ložnice čalouněné i dřevěné -stoly a židle kuchyňské i kancelářské -dětské pokoje -skříně -kancelářský nábytek -nábytek na zakázku dle návrhu zákazníka -výběr velkého množství materiálových designů.

Stolařství, stolař. Zakázková výroba oken, dveří, vrat, schodišť a dalších truhlářských výrobků. Výroba nábytku, nábytek (kuchyňské linky, vestavné skříně, atypický nábytek).

přerušení: od: 31.8.2011. Truhlářství. Specializací truhlářství je zakázková výroba: -nábytek, nábytku -dveře a vrata -pergoly -kuchyňské linky -schodiště -další truhlářské výrobky Vyrábíme jak z masivu, tak i z ostatních materiálů (lamino, dýhovačky, MDF atd.) používaných pro truhlářskou výrobu.

Designové interiéry a kuchyně. Návrh, výroba, prodej, montáž: - kuchyňské linky (kuchyňská linka) - vestavěné skříně (vestavěná skříň) - obývací prostory - ložnice - kancelářský nábytek - sedací souprava - interiéry na klíč.

přerušení: od: 2.6.2014. Truhlářství: -výroba a montáž kuchyní na míru.

přerušení: od: 30.1.2012. Stolařství, truhlářství, zakázková výroba: -kuchyňské linky včetně spotřebičů -vestavěné skříně -obývací pokoje -dětské pokoje -kancelářský a lékárenský nábytek -postele a ložnice -selský nábytek -vybavení restaurací, penzionů a hotelů -interiérové a vchodové dveře -schodiště -obklady schodů a samonosných ...

Výroba, prodej: -zakázkový nábytek -vestavěné skříně -dětské pokoje -pergoly a přístřešky -kuchyně -renovace kuchyní -zabudování vestavěných spotřebičů.

Stolařství, stolařské práce. Výroba nábytku. Výroba schodiště, schody, dveře, okna, výroba kuchyní, kuchyně. Zábradlí, eurookna.

Zakázková výroba nábytku, stropních a stěnových obkladů. Specializace na řezbářské práce pomocí CNC frézky. Výroba jednotlivé kusy nábytku až po kompletní vybavení interiéru včetně dveří, dveře, obklady stěny a stropů, stropní kazety a další doplňky. Různý styl i materiály. Doplňky ako jsou hodiny, barometry a zrcadlové rámy vyrábíme ...

Dřevařská výroba. -výroba nábytku na zakázku -Kuchyně -Jídelní stoly -Dětské pokoje -Předsíňové skříně -Skříně na míru -Kancelářský nábytek STAVEBNÍ TRUHLÁŘSKÉ PRÁCE -Plovoucí podlahy -Výroba dveří -Zahradní nábytek -Pergoly, přístřešky -Oplocení VÝROBKY Z POLYPROPYLÉNU -Výrobky z polopropylénu pro živočišnou ...

přerušeno od 01.04.2013 do 01.04.2018 Kuchyňské studio. Zakázková výroba kuchyní ve Znojmě na míru, český výrobce kuchyňských linek, interiérové dveře, plovoucí podlahy, vestavné skříně, bytový nábytek - zpracování, montáž, včetně zařizovací předměty - prodej vestavných spotřebičů Bauknecht. - dodávané se spotřebiči značek Bauknecht, ...

Hodinový manžel - montáž a opravy nábytku - výměny zásuvek a vypínačů - malířské a natěračské práce - práce na zahradě - mytí výloh a vitrín.

Truhlářství, truhlářské práce, truhlář. Stolařství, stolařské práce. Výroba kuchyní, kuchyně, kuchyně, skříní, skříně, nábytek, nábytku a interiérů na míru. Kuchyně Vám vyrobíme podle přesného návrhu a projektu, který společně navrhneme. Dále provádíme: -zaměření kuchyně na místě u Vás doma -projekt a vizualizace -možnost vlastního ...

Stolařství. Prodej: -dřevo. Výroba: -nábytek z masivu -kuchyňské linky -z masivu -z lamina -dveře -vrata -okna -špaletová -zdvojená -pergoly -altány -zahradní nábytek -schodiště -zábradlí -stoly -židle -dřevěné prvky na chalupy. Výroba a montáž: -dřevěné obložení -palubky -dřevěné podlahy.

Řemeslnické práce: -kovoobrábění -zámečnictví. Výroba: -schody -zahradní nábytek -přístřešky -dřevěné štafle (žebříky) -bytový nábytek z masivu. Sídlo firmy: -Bystrcká 40, 624 00 Brno.