Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Řemesla, služby - truhlářské práce Výroba - nábytek na míru - ložnice - kuchyně - skříně

Rekonstrukce bytů, bytových jader a koupelen. Návrhy interiérů, realizace - kuchyně - 3D vizualizace.

Truhlářská výroba z lamina - nábytek na zakázku - kancelářský - restaurační - laboratorní - školní - kuchyně - obývací stěny - skříně - postele.

Návrh, atypická zakázková výroba, montáž: -eurookna i historická okna -dřevěné vstupní a masivní eurodveře -interiérové dveře -schodiště, zábradlí -nábytek: -ložnice -kuchyně -obývací pokoje -předsíňové odkládací stěny -stoly, lavice interiérové -kuchyňské linky -interiéry, nábytek pro: -restaurace, kanceláře.

Zajišťuji veškeré opravy, montáže nábytku a údržbu domácností i kanceláří.

Drobné elektroinstalační práce Pokládka - koberce, lina. Montáž - nábytek. Služby hodinového manžela. Drobné vodoinstalatérské práce.

Výroba (i zakázková), prodej, opravy, servis, repase, renovace: -kulečníky (karambol, pool) -kulečníky na zakázku -kulečníky repasované -billiard -příslušenství (lampy, koule, tága, křídy, stojany na tága). Zakázková výroba nábytku: -skříňové a policové sestavy -kuchyňské linky -sedací soupravy -jídelní, konferenční stoly -křesla, ...

Výroba: -nábytek -kuchyně na míru, kuchyň, kuchyňské linky -vestavěné skříně na míru -podkrovní vestavěné skříně na míru -předsíňové, odkládací stěny -pantové vestavěné skříně na míru -komody, stolky na míru -vybavení do hotelových pokojů -nábytek do ložnice, obývacího pokoje -nábytek do dětského pokoje -kancelářský nábytek na ...

Maloobchod, prodej: -kuchyňský nábytek -sedací nábytek -stoly -postele -zahradní nábytek -kancelářský nábytek -květináče -grily -matrace

Zakázková výroba nábytku a dodavatel vybavení interiérů - kuchyně, obýváky, dětské pokoje, skříně, postele aj. Dodavatel vybavení interiérů. Vyrobit je možné i atypické prvky či speciální nábytek na zakázku a různé doplňky.

Rekonstrukce - interiéry. Zateplování - fasády, střechy. Realizace - mostní konstrukce, novostavby, rekonstrukce - exteriéry. -sádrokartonové systémy -rekonstrukce bytových jader -rekonstrukce a úpravy interiérů -rekonstrukce koupelen -kuchyně na míru -truhlářské práce -výstavba rodinných domů -mostní konstrukce. PLASTOVÉ ...

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje Pokládka plovoucích podlah.

Kuchyňské studio. Prodej: - kuchyňský nábytek, kuchyňské linky, kuchyně.

Rekonstrukce: -bytová jádra a koupelny. Kuchyňské studio. Prodej, dodávka, montáž, návrh: -kuchyňské linky GORENJE -vestavné, volné spotřebiče

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce. Prodej, montáž - nábytek Výroba - nábytek. Hodinový manžel - údržbářské práce - malířské, natěračské a tapetářské práce - montáž nábytku - venkovní a výškové práce - stavební a řemeslné práce. Výškové práce. Stavební a řemeslné prácerekonstrukce na klíč - bytová jádra.

Truhlářství, zakázková výroba nábytku. Internetový obchod, e-shop: - solné produkty z Himáláje a Mrtvého moře - šperky z drahých kamenů a polodrahokamů - výrobky z přírodních produktů, čakrových svící, figurek a přívěsků z polodrahokamů - dárkové a dekorační předměty z polodrahokamů aj.

Kuchyňské studio: -kuchyně na míru. Poradenství, zaměření, dodávka na klíč, montáž, servis, spolupráce s architektem: -kuchyňské linky -zpracování návrhu na PC** VR 3D -vestavěné spotřebiče (osazení, zapojení, uvedení do provozu) -vybavení kuchyní elektrospotřebiči značek: -AEG*, MIELE, SIEMENS, BOSCH, WHIRPOOL, ...

Kuchyňské studio. Návrh: -kuchyň, kuchyně, kuchyňské sestavy -obývací pokoj -ložnice, dětské pokoje -kancelářské a firemní prostory -předsíně a vestavěné skříně -koupelny.

Kuchyňské studio v Brně - nabízíme moderní i rustikální kuchyně. Návrhy a vizualizace nejen kuchyní, ale i obývacích pokojů, ložnic, vestavných skříní. Matrace a rošty zn. Gumotex. Spotřebiče za akční ceny. Dřezy a baterie zn. Franke, Blanco, Shock.

Renovační technologie WELLE. Renovace: -dveře: -potahování speciálním plastovým materiálem -prodloužení, zkrácení dveří -prosklení, čalounění, polstrování, oplechování dveří -materiál (imitace dřeva, včetně bílé) -doplňky (okrasné zasklívací rámečky, kazety, skla, lišty, kování) -rychlost, čistota, kvalitní výsledek ...

Společnost Design Compact, s.r.o. se může pochlubit více jak 20letou praxí v oboru výroby individuálního nábytku. Zaměření máme především na interiérovou výrobu, dřevěné obklady a pokládku terasových podlah. Zajistíme vše od 3D návrhu až po samotnou realizaci projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architekty a interiérovými ...

Realizace: - kuchyně - vestavěné skříně - dveře - podlahy - kuchyně.

Truhlářství. Výroba, montáž, prodej: -podlahy -kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský nábytek a pracovny -dětské pokoje a ložnice -vybavení prodejen, restaurací a hotelů, prodejní a obslužné pulty, výlohy -doplňkový nábytek -schodiště a zábradlí -návrhy interiérů.

Interiérové studio Kuchyňské studio -kuchyně, interiéry -zakázkový nábytek, nábytek na míru -atypický nábytek -dětské, obývací pokoje -ložnice -tapety -vestavěné skříně -kancelářský nábytek.