Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Naše společnost se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku z laminátového a masivního dřeva. Díky dlouholetým zkušenostem vyrábíme na míru interiérové a vchodové dveře, kuchyně, nábytek, okna, schody, pergoly a zimní zahrady a také ploty. Na veškerou zakázkovou výrobu vám vytvoříme cenovou nabídku ZDARMA. Realizace provádíme dle návrhů a požadavků ...

Naše kuchyňské studio se zabývá výrobou kuchyní českých kuchyňských linek na míru. Na zakázku vyrábíme i další nábytek, jako jsou vestavné skříně, dětské pokoje, kancelářský nábytek a další interiérový nábytek. Zpracujeme zakázky na výrobu kuchyňských linek a nábytku z oblasti měst Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav a Ivančice.

Prodej, maloobchod: -nábytek, válendy, kuchyně, dvoulůžka, obývací stěny, dětské pokoje, postýlky, židle, sedací soupravy -ratanový nábytek (přímý dovoz z Asie) -nábytek z bambusu (přímý dovoz) -kancelářský nábytek -podlahové krytiny, koberce -záclony, metráž -průmyslové zboží -drogerie, hračky.

Pro zakázkovou výrobu nábytku oslovte mladou firmu a profesionální truhláře z firmy Natimber s.r.o.. Ve spolupráci s bytovou architektkou Vám vyrobíme vestavěné skříně, kuchyně na míru i nábytek z masivu nejen do rodinných domů a bytů. Precizní provedení každé zakázky a kvalita materiálů je pro naše interiérové studio ve Znojmě prioritou.

StylArt prodává luxusní nábytek od německých a belgických výrobců - ruční práce.

Truhlářství. Zakázková výroba, zaměření, návrh, montáž, výroba: -vestavěné skříně, nábytek, kuchyňské studio Znojemsko, Moravské Budějovice, Moravský Krumlov -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -kuchyně, kuchyňské linky na míru (vestavěné spotřebiče Karma, Brand) -vestavěné a šatní skříně, skříň -vybavení interiéru -plovoucí ...

Truhlářství, výroba, prodej, dodávka nábytek, nábytku. Zabýváme se převážně zakázkovou výrobou nábytku a kuchyní. -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -vestavěné i polovestavěné skříně -posuvné dveře -stoly, postele -různý atypický nábytek.

Truhlářství, truhlářské práce. Stolařství, stolařské práce. Výroba, prodej kuchyní, kuchyně. Nábytek, nábytku. Stavební truhlářství.

Kompletní realizace bytových a komerčních interiérů na míru s vlastní výrobou nábytku: - dětské pokoje, kancelářský nábytek, koupelny, kuchyně, obývací pokoje, postele, dětské pokoje, schodiště, výrobky z masivu.

Prodej: -kancelářský, bytový nábytek -ložnice, postele -sedací soupravy -židle, jídelní stůl, stolky -skříně -kuchyně -koupelnový nábytek -bytové doplňky.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Výroba, prodej: - kuchyňské linky na zakázku, kuchyně: - masiv-kaštan, olše, třešeň, dub - fólie - lakované - koupelnový nábytek Prodej: - elektrospotřebiče AEG, Electrolux, Zanussi, Bosch, Siemens, Whirlpool, Fagor - kuchyňská technika, doplňky France, Blanco: - dřezy, vodovodní baterie: - nerez, umělý kámen - ...

Prodej: -sektorový nábytek -kuchyně (různé barvy a velikosti) -vestavěné spotřebiče výprodej -nábytek kancelářský -nábytek bytový -matrace kancelářské židle garnýže dřevěné, kovové Služby: Maloobchod, prodej: -kojenecké a dětské zboží, bytový textil, prádlo -dárkové předměty.

Montáže, úpravy nábytku, montáže kuchyní, kuchyně, kuchyň, pokládka plovoucích podlah, plovoucí podlahy.

Truhlářské práce, truhlářství, truhlář, stolařské práce. Výroba dveří, postelí dveře, schodiště, skříň, schodišť, skříní, stolů, stůl, stoly, postele kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní, zárubní, zárubně, a bytový nábytek.

Návrh, výroba, prodej, montáž: -kuchyně, kuchyňské linky. Prodej: -kuchyňské elektrospotřebiče AEG, Ardo, Asko, Calex, Electrolux, Zanussi. OC Triangl Znojmo.

Prodej - světla i LED - nábytek - stěny - sedačky - kuchyňské linky - projekční plátna - železářství.

Truhlářství, zakázková výroba: -plotovky interiérové, vchodové -dubové prahy -plotovky, výroba plotovek -dubové prahy, venkovní a vnitřní dveře -ploty a oplocení -plotové dílce -truhlářství -schody, schodiště. Podlahářské práce, pokládka: -dřevěné a plovoucí podlahy.

E-shop: -bytové doplňky. Návrhy interieru Realizace interieru Výroba kuchyní a nábytku

Výroba: -kuchyňská linka, obývací stěny, dětský pokoj, předsíň, koupelnový nábytek -vestavěné skříně -schodiště, okno -obložkové zárubně z masivního dřeva (včetně interiérových i vchodových dveří) . Zaměření a rozvoz při objednávce nad 10 000 Kč, - ZDARMA ! ! Provozovna: -stolárna v areálu zemědělského družstva Dobřínsko.

V truhlářské dílně vyrábíme nábytek všeho druhu. Na míru zhotoví kuchyňské linky, vestavěné skříně, dveře, schody, pergoly, atypický nábytek, kanceláře na míru.

Přerušeno od 01.11.2013 do 31.12.2018. Truhlářství, výroba, prodej, dodávka, nábytek, nábytku.Kuchyně, kuchyní. Stavební truhlářství. Truhlářské práce.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.04.2009 do 01.04.2019 Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek -skříně, komody, vestavěné skříně -kancelářský nábytek -kuchyně, kuchyňské linky (masiv, lamino) -dveře vchodové, interiérové -schody, schodiště -ostatní výrobky ze dřeva. Služby: -návrhy na počítači.