Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Nábytek PEAL Maloobchod, prodej: - nábytek.

Výroba, renovace, montáž: -kuchyňské linky vč. spotřebičů -kancelářský a koupelnový nábytek -postele vč.roštů a madrací -vestavěné skříně a formátování materiálu. Vše za nízké ceny.

Výroba, prodej: - truhlářství - soustružené židle a stoly, vestavěné skříně, kuchyňské linky, obývací stěny, okna a dveře.

Výroba a prodej nábytku: - kuchyňské linky s montáží - vestavné spotřebiče vybraných značek - grafické návrhy na PC - prodej na splátky - doprava zdarma po okresech (BK, SY, PV, PR, RK, UO).

Výroba, prodej: - truhlářství. - interiéry, schodiště, kuchyňské linky, dveře.

Nabízíme: - sedací soupravy - obývací stěny - ložnice - postele, matrace - stoly, židle - kancelářský nábytek a další zajímavý sortiment ...

Prodej, maloobchod: - nábytek.

Truhlářské práce Kompletní interiéry včetně návrhů Výroba - kuchyně včetně návrhů Výroba - kancelářský nábytek - židle - včetně návrhů Výroba - vestavěné skříně včetně návrhů Výroba - dveře Plovoucí podlahy včetně návrhů

Dřevovýroba a provádění staveb. Výroba, prodej: - interiérový nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně. Provádí: - truhlářské a tesařské práce.

Výroba: - kuchyně, nábytek a schody na zakázku. Montáže: - plovoucí podlahy. od 01.01.2014 do 31.12.2018

Truhlářské práce Výroba - kuchyně Výroba - vestavěné skříně Výroba - schodiště od 27.11.2013 do 31.12.2030

Výroba a opravy hudebních nástrojů -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových ...