Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Maloobchod, velkoobchod: - prodej kuchyňských spotřebičů zn. Küppersbusch, Teka, Whirlpool, Bauknecht - odsavače par - dovoz a distribuce značek Airone, Frecan, prodej odsavačů zn.Falmec - prodej dřezů zn. Blanco, Franke, Teka - dovoz a distribuce dynamických židlí zn. aeris - swopper, 3Dee, swoppster, muvman, oyo

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Stolařství, truhlářství. Výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky - vestavěné skříně - schodiště, schody - postele, ložnice - dětské pokoje - kancelářský nábytek.

Provozovna. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nábytek - čalouněné sedací soupravy - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - konferenční stolky - jídelní stoly, židle - ratanový nábytek - postele, válendy - ložnice - obývací stěny - skříně, komody. Sídlo firmy: - Kosmonautů 670/68, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, - nábytek - čalouněné sedací soupravy - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - konferenční stolky - jídelní stoly, židle - ratanový nábytek - postele, válendy - ložnice - obývací stěny - skříně, komody.

Vše pro truhláře, nábytkáře, stavebníky a kutily. Prodáváme OSB, palubky, kuchyňská dvířka, lamino, řezivo, nábytkové kování, překližky, spárovky, drátěný program, lišty, dřevotřísky, dřevoobráběcí stroje a nářadí. Prodáváme také dveře, dřezy, schodiště, parapety atd.

Stolařství - výroba nábytku a kuchyní na míru

Kuchyňské studio Havířov. Výroba, prodej, maloobchod, montáž: -kuchyňské linky, vestavěné skříně -kancelář, obývací stěny -dětské pokoje, školní nábytek. Doprava.

- návrhy a realizace interiérů na klíč - výroba kuchyní a nábytku na míru - 3D návrhy

Moderní truhlářství a podlahářství. Práce: - truhlářské - podlahářské. Vybavení interiérů novostaveb, kanceláří, hotelů. Výroba: - nábytek na míru - skříně - obývací stěny - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek. Pokládání: - podlahové krytiny - plovoucí laminátové a dřevěné podlahy. Sídlo firmy: - Střelniční 252/6, ...

Nabízíme, prodej: - ploché, rohové a profilové lišty - prahy, palubky, plotovky a podlahy - prkna, fošny, hranoly a eurohranoly Zajišťujeme kompletní řezivo pro chatky a pergoly. Výroba: - kuchyňské linky na míru.

Řemesla, služby - truhlářské práce Výroba, prodej, montáž - kuchyně - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - dětské pokoje - postele - vybavení škol a školek

Truhlářství Výroba: -kuchyně -vestavěné skříně

Výroba a montáž - kuchyňské linky na míru - vestavné skříně - kancelářský, dětský a obývací nábytek

Výroba nábytku, školního nábytku, kancelářského nábytku, vestavných skříní, kuchyňských linek.

Zabýváme se prodejem nábytku pro dům a zahradu i kancelářské a obchodní prostory.Široký sortiment sedacích souprav, jídelních židlí i setů, botníků, komod a bytového nábytku z masivu. Mnoho kancelářských sestav, pracovních stolů, skříní a veškerých doplňků do kanceláře. V neposlední řadě zajišťujeme prodej zahradního nábytku a doplňků do zahrady a ...

Výroba: - kuchyňské linky - vestavné skříně - obývací nábytek - kancelářský nábytek - dětský nábytek.

Výroba: - kuchyně - vestavné skříně - obývací pokoje - dětské pokoje - posuvné dveře - ložnice.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - nábytek - bytové doplňky.

Prodej: - bytový nábytek - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice.

Truhlářství, stolařství. Truhlářské, stolařské práce. Výroba, oprava: - nábytek - kancelářský, bytový nábytek - zahradní nábytek - vestavěné skříně - kuchyňské linky. - dřevěná okna a dveře.

Eshop: - oficiální zástupce značek Anfra, Brenor, Blue water a Romexim - granitové dřezy Brenor s vlastnostmi a vzhledem přírodního kamene.

Vývoz zboží do Norska. Do Norska dovážíme české, slovenské a polské výrobky různých druhů.Z 80% vývozů se specializujeme na dřevěné kuchyňské linky zanačky Sykora a Camelot, kde disponujeme výhradním právem na celou Scandinávii. Mezi další výrobky patří veškerý sortiment pro stavebnictví či výstavbu. Dodáváme výrobky z ...

Rekonstrukce bytů, koupelen. Výroba: - vestavěné skříně - kuchyňské linky - pergoly - postele. Stavby krbů.

Truhlářství. Výroba: - nábytek - dřevěná okna - dřevěné dveře - schody, schodiště - dřevěné brikety.