Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Specializujeme se kuchyně české produkce. Nabídka naší firmy obsahuje širokou škálu materiálů. Kvalitní české kuchyně na míru: - HELIS - otěruvzdorná fólie, barva bílá - SAVA - otěruvzdorná fólie, barva modrá, vanila, mahagon, zelená javor, javor, bříza, olše, buk natur, ořech, dub mořený, dub windy a světlý dub - HELA - ...

Prodej, dovoz, import: -interiéry veřejných staveb -interiéry letištních hal - check-in, info-desk, info-point, přepážky pasové kontroly ..... -kancelářské objekty -vybavení výrobních závodů -vybavení multifunkčních sálů -divadla a multiplexy -interiéry vysokých škol -hotelové interiéry - recepce, haly, salónky, restaurace, pokoje, ...

Provoz truhlářství - výroba nábytku a kuchyní z masivu i lamina, dveří vchodových a interiérových, oken, schodů a schodišť, vrat, plotů, dřevěných obkladů, venkovních pergol a teras.

Stolařství, truhlářství Praha 5. Zakázkové truhlářství Zbraslav. Výroba nábytku: - nábytek na míru - bytový a kancelářský nábytek - skříně - vestavěné skříně - dveře - postele - ložnice - kuchyňské linky - okna - schodiště - pracovní desky a vyřezání otvorů pro např. dřes

Kuchyňské studio, výroba kancelářského a ostatního nábytku na míru, prodej domácích spotřebičů

-stavby a technologie - jakost - reference - kontakt - galerie - jádrové vrtání - půjčovna nářadí - download

Výroba kuchyní a kuchyňských spotřebičů značky Gorenje.

Rekonstrukce bytů a bytových jader. Provádíme: -rekonstrukce všech typů bytových jader -dodávka a montáž kuchyňských linek -obkladačské práce (veškeré keramické obklady a dlažby) -zednické práce -malířské a lakýrnické práce -stěrkové a štukové omítky -zvětšování bytu o prostor chodby -rekonstrukce podlah + izolace ...

Truhlářství. Zakázková výroba, montáž a doprava: - atypická okna - atypické dveře - schody - podlahy - kuchyňské linky - ostatní výrobky dle představ klienta.

Nabízíme výrobu nábytku na zakázku, obývacích stěn, kuchyňských linek, ložnic, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, restaurování starožitného nábytku, výrobu stavebních prvků- okna, dveře, schody.

Návrhy a realizace bytových a komerčních interiérů. Vyrábíme originální dětské pokoje, obývací sestavy, vestavný nábytek, kuchyňské linky atp. Nabízíme individuální přístup ke každému klientovi a spolehlivost.

Podlahy prodej a instalace: - PERGO - laminát - Karelia - dřevo - WICANDERS - korek. Výroba a montáž: - vestavěné skříně - posuvné dveře - nábytek na míru - paravány - bezpečnostní a protipožární dveře.

Prodej: - nábytek - bytové doplňky.

Dodáváme zakázkové kuchyně Sykora a Camelot. Nabízíme vestavné kuchyňské spotřebiče zn. AEG, ELECTROLX, ZANUSSI, BOSH, SIEMENS, De Dietrich, Whirlpool, Miele a FAGOR. Zajistíme instalaci našimi zkušenými techniky za nižší sazbu DPH.

Jsme významnou společností v oboru vybavování interiérů střední a vyšší třídy se specializací na sedací nábytek všeho druhu. Výhradní zastoupení: - společnost PROFIm, světový výrobce s dlouholetou tradicí výroby mimořádně kvalitních kancelářských židlí a křesel. Dovoz a distribuce: - český nábytek - nábytkové kolekce i solitéry z Itálie, ...

Prodej nábytku a interiérových doplňků.

Velkoobchod, maloobchod: - nábytek - eshop, internetový obchod.

Individuální design a realizace bytových interiérů, výstavních expozic, restaurací a barů. Český značkový nábytek Latimeria: - obývací pokoje - šatny - jídelny - kuchyně - ložnice - domácí pracovny.

Truhlářství. Reklamní činnost a marketing. PS-Kuchyně - kompletní řešení nové kuchyně i přestavby současné kuchyňské linky.

Maloobchod, prodej: - kuchyňský nábytek.

Úklidové služby a činnosti: - pravidelný i jednorázový úklid - denní úklidový servis (nejvíce frekventované prostory) - generální úklid - venkovní úklid a údržba - dodávky a doplňování hygienických pomůcek. Projektování, údržba a úprava: - zahrad - parků - veřejných prostranství - krajinných prvků - vodních prvků - venkovní úklid a ...

Provoz zakázkového truhlářství. Výroba, opravy a rekonstrukce špaletových oken a dveří. Osazování okenních parapetů. Nabídka zařízení interiérů. Provádíme rekonstrukce bytů i výrobu nábytku - kuchyňské linky, schodiště, dveře.

Vestavěné skříně s klasickými i posuvnými dveřmi. Renovace a modernizace starších vestavěných skříní. Bezplatná a nezávazná konzultace v místě realizace zákázky. Zaměření a doprava zdarma.

Nabídka individuálního řešení moderních kuchyní. Zajištění dopravy i montáže. Vedle kuchyní projektujeme a vyrábíme další interiérové zařízení a doplňky: - obývací sestavy - jídelní a pracovní stoly - bary - příborníky - úložné skříně.