Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Naše firma dodává a vyrábí českých nábytek do vašich domácností jako jsou postele, kuchyňské linky, knihovny, vestavné skříně, šatny, knihovny, nábytek do koupelen, ale také zajistíme nábytek do vašich kanceláří, ordinací, škol nebo autosalonů či jiných prodejních prostor a obchodů. VOCH NÁBYTEK, výroba: -obývací stěny -ložnice -postele ...

Výroba, prodej: - židle, křesla, barovky, pohovky, stoly, komody, TV stolky, věšáky, skříně, postele, kuchyně. Vlastní výroba na zakázku, čalounění, atypické úpravy, barevné dokončení dle vzorku, opravy výpletů. Dodávky celá ČR + e-shop.

Internetový obchod, eshop: - bytový nábytek: - sedací soupravy - obývací stěny - dětské postele a postýlky - stoly, židle - kuchyně - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - nábytek 2. jakost.

Truhlářské práce - kuchyně - ložnice - dveře, zárubně - zakázková výroba nábytku na míru.

Společnost DŘEVOPAL s.r.o. Hulín působí jako výrobce nábytku na míru. Spolupracujeme s designéry. Působíme často v regionu Zlínský kraj, zakázky ovšem realizujeme po celé ČR. Výroba, montáž: - veškerý nábytek na zakázku - kuchyně - koupelny - obývací pokoje - ložnice - lamino, dýha, masiv.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stolařský, truhlařský materiál, materiál pro stolaře, truhlaře -nábytkové hrany - laminované, ABS, narážecí, dýhové -kuchyňská dvířka - GRENA, LUCEO -dřezy FRANKE, PYRAMIS -drátěný program do kuchyňských linek -nábytkové kování - BLUM, ostatní.

Výroba a montáž kuchyňských linek, bytového i kancelářského nábytku.

Truhlářství, truhlářské práce Dřevovýroba, zakázková výroba: -dřevěné obaly - tel. 605270444 -dřevěný nábytek - tel.: 605270555: -bytový interiérový -kuchyňský, kuchyně -kancelářský -pro hotely, penziony, restaurace -dveře vnitřní (interiérové), vchodové (venkovní), dřevěná vrata -dřevěné schodiště, plovoucí podlahy ...

Výrobce a dodavatel kompletních interiérů. Vyrábíme interiérový nábytek na míru, především kuchyně, interiérové dveře, obývací pokoje, stoly, ložnice, šatny a další nábytek. Dále prodáváme sedací soupravy a židle. V nabídce jsou řady HANÁK Premium a Trend.

Nábytek, kuchyňské studio, studio zdravého. Společnost KASL, spol. s r.o. se jako soukromá nábytkářská firma zabývá Velkoobchodní prodej, dodávka - vybavení hotelů, penzionů, restaurací, gastro center, jídelen, domovů, ubytoven Studio zdravého spánku - matrace, rošty, postele, ložnice z masívu, skříně, vestavné skříně Kuchyňské ...

Truhlářství a stolářství Zavadil má provozovnu v obci Sulimov - Kvasice a působí v okr. Kroměříž, Zlín i Praha. Vyrobí nábytek na míru - kuchyňské linky, dětské pokoje, ložnice, vestavěné skříně, regály, police a vnitřní dřevěné schodiště včetně zábradlí. Zakázková výroba je zaměřena na interiérový, bytový nábytek na míru - z masivu, lamina i ...

Zabýváme se prodejem veškerého nábytku: - sedacích souprav - kuchyní - postelí - stolů a židlí. Dále pak prodejem velkých elektrospotřebičů, volně stojících i vestavěných - pračky, myčky, ledničky, trouby, sušičky. Prodej: - hliníkové žebříky a lešení. Montáže vodo-topo-plyn.

Stolařství, výroba: - nábytek na míru - stoly - kuchyňské linky - ložnice - kancelářský nábytek

Stolařství, truhlářství. Výroba: -stolařské výrobky: -nábytek všeho druhu -okna -dveře -dřevěné schody -obaly všech velikostí: -dřevěné -sololitové.

Naše firma se zaměřuje na výrobu typizovaného kancelářského nábytku, kuchyní, vybavení restaurací a barů a také na zakázkovou výrobu (ložnice, dětské a studentské pokoje, obývací pokoje, vestavěné skříně, předsíně, haly apod.). Výroba: - typizovaný kancelářský nábytek - kuchyně - vybavení pro restaurace, bary - bytový nábytek na zakázku: ...

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, ...

Výroba: -kuchyňský nábytek na míru -skříně -obývací pokoje -ložnice -kancelářský nábytek -dveře

Stolařství. Stolařská výroba: -kuchyně, kuchyňské linky -eurookna, okna -vestavěné skříně -schodiště -interiérový, bytový nábytek na zakázku.

Výroba, truhlářství, stolařství: -kompletní vybavení interiérů: -kanceláře, bary, restaurace, penziony, prodejny, rodinné domy -kuchyně -dětské a obývací pokoje -ložnice -zahradní nábytek.

Výroba: -kuchyní, šatních skříní, dětských pokojů, koupelnového nábytku, obývacích stěn, kanceláří atd. Vše vyrobíme na míru a podle Vašich představ. Součástí realizace zakázky je výkresová dokumentace s 3D vizualizací.

Maloobchod, prodej: -koberce, koberců -bytové -šířky 3m;3, 66m;4m;5m -tuzemské, zahraniční -zátěžové (vhodné do kanceláří, bank a veřejných prostor) -šířky 50cm;60cm;70cm;až 150cm -kusové -čtvercové, obdélníkové, kulaté, oválné různých velikostí -bytové doplňky, bytových doplňků -garnýže, kolejnice, ...

Maloobchod, prodej: -nábytek z masivu -lamelové rošty -matrace -polštáře, přikrývky -bytové doplňky -zakázková výroba: -nábytek.

Truhlářství. Zakázková výroba: -bytového nábytku: -kuchyně -ložnice -obývací a dětské pokoje -vestavné skříně -stoly.

Truhlářství. Zakázková truhlářská výroba z lamina: - kuchyně, kuchyňské linky, stoly - vestavné skříně, skříňový program Delta, Delta plus - předsíňové stěny - kancelářský nábytek - dětské a studentské pokoje - regálový program - komody - konferenční stolky - obývací stěny - bytové doplňky - vybavení prodejen, škol, školek, ...

Velkoobchod, maloobchod, Internetový prodej: -interiérový nábytek: -sedací soupravy, pohovky, ložnice, postele, obývací stěny, dětské pokoje -kuchyňské linky, kuchyně -kancelářský nábytek .