Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Prodej, eshop: - elektro - osvětlení a elektroinstalace - kuchyně - železářství - potřeby pro zahradu - porcelán, sklo a keramika - domácí potřeby - vodoinstalace.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek z LTD i masivu, postele, vestavné skříně, dveře, obložky a vrata z masivu, laboratorní nábytek, kuchyňské linky, postele, stoly, lavice atd.....

Stavebně truhlářská výroba Výroba - nábytek Specializované stavební činnosti (výkopové a zemní práce) Přípravné práce pro stavbu Úprava kovů

Stolařství, výroba: - dveře - vestavné skříně - kuchyně - dětské pokoje

Truhlářství. Výroba - kuchyně - ložnice, postele - okna, dveře - skříně - zahradní nábytek - nábytek do restaurací, obchodů.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek: -obývací, koupelnový -kuchyňské linky -schodiště -dveře -postele.

Truhlářství, podlahářství. Fotografické služby. Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce. Velkoobchod a maloobchod. Zprostředkování obchodu a služeb. Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě ...

NANTE interier s.r.o. je firmou zaměřující se nejen na zakázkovou výrobu atypického nábytku, ale také si v našem kuchyňském studiu vyberete tu pravou kuchyň pro Vás. Výroba, prodej: - kuchyňské studio - moderní kuchyně - kuchyně na míru - klasické kuchyně - rustikální kuchyně - rustikální interiéry - komerční interiéry - bytové ...

Prodej, maloobchod, e-shop: -sedací soupravy -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -matrace -skříně, police -kuchyně -stoly -předsíňové stěny

Truhlářství. Zakázková výroba: - bytový nábytek: - postele z masivu, noční stolky - jídelní židle a stoly - zahradní nábytek z umělého bambusu, ratanu - zahradní houpačky.

Výroba, montáž: - výstavní stojany pro kuchyňské spotřebiče - kuchyňské linky, spotřebiče - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Prodejna pro nábytkáře, stolaře a domácí kutily. Výroba - kvalitní kuchyňské linky, obývací pokoje a ložnice, dětské a studentské pokoje, vestavné skříně, vybavení podnikových i osobních kanceláří a vybavení hotelů včetně recepcí, dveře včetně zárubní, schodiště, balkonové zábradlí Alpského typu. Prodej nábytkového kování a LED osvětlení, ...

Kuchyňské studio. Maloobchod, prodej, montáž: - kuchyně ORESI, značkové kuchyňské linky - grafické návrhy a cenová kalkulace ZDARMA - nejkratší dodací lhůty - kuchyňská dvířka skladem. Sídlo firmy: - Březí 102.

Stolařství, truhlářství. Dřevovýroba: -okna, dveře, schody, kuchyně, zahradní program. Řemeslo, práce: -stolař -truhlář. Výroba: -nábytek.

Truhlářství. Návrhy, truhlářská výroba, dřevovýroba, prodej: -samonosná celodřevěná schodiště a zábradlí -segmentová schodiště -točité, skládací schody -půdní schodiště -obklady betonových schodišť -interiérové dveře -kuchyňské stoly. Podlahářství. Práce: -pokládka plovoucí podlahy.

Truhlářství. Návrhy, truhlářská výroba, dřevovýroba, prodej: -samonosná celodřevěná schodiště a zábradlí -segmentová schodiště -točité, skládací schody -půdní schodiště -obklady betonových schodišť -interiérové dveře -kuchyňské stoly. Podlahářství. Práce: -pokládka plovoucí podlahy.

Prodej, maloobchod: - kuchyně - dětské pokoje - nábytek - obývací stěny - ložnice - skříně, postele.

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: - bytový nábytek, interiérový nábytek: - vestavné skříně včetně grafoskla - masivní dveře - dveře SOLODOOR - kuchyně, kuchyňské linky na míru včetně 3D návrhů - kancelářský nábytek.

Truhlářství, podlahářství - dětský nábytek - vnitřní prostory - kuchyně a koupelny - reklamy a propagace - venkovní prostory

Stolařství, truhlářství. Dřevovýroba. Řemeslo, práce: - stolař - truhlář. Kuchyňské studio na míru včetně vestavěných spotřebičů. Výroba: - vestavěné skříně.

Výroba: - nábytek - Truhlářské, podlahářské, čalounické práce. Kuchyně, ložnice, skříně, kancelářský a dětský nábytek, sedací soupravy na míru, restaurační boxy, matrace, renovace sedacího nábytku

Truhlářství, stolářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek: -kuchyně -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -schodiště, podlahy -dveře interiérové i vchodové -eurookna a eurodveře -zahradní nábytek.

Truhlářské práce, výroba: - nábytek na míru - výroba kuchyní a zakázkového nábytku na míru - servis poškozených či nefunkčních oken, dveří a nábytku - dřevěná madla na zábradlí.