V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Individuální design a realizace bytových interiérů, výstavních expozic, restaurací a barů. Český značkový nábytek Latimeria: - obývací pokoje - šatny - jídelny - kuchyně - ložnice - domácí pracovny.

Výroba nábytku na zakázku: -z lamina a masivu -kuchyňské linky -ložnice -obývací stěny -dětské pokoje, studentské pokoje -ostatní doplňky -služba architekta k dispozici.

Zakázkové truhlářství, patra na spaní. Patra rohová Info... umístěná v rohu místnosti, podepřená jedním sloupkem Patra ode zdi ke zdi Info... spojují protilehlé zdi, příp. se dotýkají i třetí zdi, většinou beze sloupků Patra u zdi Info... přiléhají k jediné stěně. Na opačné straně jsou podepřena dvěma sloupky Podia Info... ...

Prodej stylového nábytku z Anglie. Prodáváme také použitý nábytek z Německa a Česka. Dále nabízíme stěhování, odvoz nábytku, vyklízení domů a zahradnické práce. Využitím našich služeb podpoříte naše ubytovací středisko pro lidi v nouzi.

Výroba: -nábytek: -čalouněný nábytek -kuchyňské linky, kuchyně -vestavěné skříně.

Tuhlářství, stolářství, poradenství, . Výroba, prodej a montáž: -kuchyně na míru-počítačový návrh, dodávky včetně spotřebičů -ostatní nábytek na míru: -ložnice -děcké a obývací pokoje -vestavné skříně -vstupní haly -jídelní a konferenční stoly, i rozkládací -čalouněné židle. -renovace dveří, dveře a schodů, schody. -Ekodomy -eurookna

Výroba: -nábytek včetně dopravy: -čalouněné sedací soupravy -židle -stoly -lamelové lůžka -ložnice -předsíně -obývací stěny -hotelový nábytek -dřevěné kuchyňské potřeby: -vařečky -prkénka -války -paličky a jiné -soustružený výrobek -smetákové hole smrkové, PVC* -kartáčová dřevka -řezivo -obkladový ...

Zdravý spánek a vybavení ložnic: Prodej: -postele -matrace -noční stolky -úložné prostory -anatomické polštáře -čabraky -chrániče matrací -rošty -komody -stoly -police -regály -zdravotních matrací

Zakázkové truhlářství Zakázková výroba: -truhlář, stolař -schodiště -kuchyně -ložnice -vestavěné skříně -nábytek z masivu, dýhy a lamina -dýhování na zakázku.

Prodej, maloobchod - nábytek: - židle - stoly - jídelny - obývací pokoje - ložnice, postele - biokrby - bytové doplňky.

Výroba: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnicový nábytek -dětské pokoje -vestavěné skříně -skříňky, stoly, počítačové kouty -bytové doplňky, poličky, police. -plovoucí podlahy -obložkové zárubně Vše se vyrábí z lamina, dřevěné zakázky po dohodě.

Výroba, prodej: -nábytek. -nábytek na zakázku. -kancelářský nábytek. -kuchyně. -ložnice. Fakturační adresa: -Zahradní 1297, Ratíškovice.

Výroba: -moderní nábytek -designové kuchyně -vestavěné skříně -vybavení kanceláří -skleněné dveře a dělící příčky -interierové dveře a zárubně. Využijte služeb bytového architekta s grafickou vizualizací návrhu interieru.

Maloobchod, prodej: -nábytek -obývací stěny -sedací soupravy -dětské pokoje -ložnice -kuchyně -křesla, židle -stolky, stolky pod televize -bytové doplňky.

Maloobchod, e-shop, prodej: - dětský nábytek - postýlky.

Truhlářské, stolařské práce, výroba, návrhy: -kuchyně, ložnice, dětský nábytek, obývací nábytek -vchodové dveře -předsíňové stěny -zahradní domky, ploty.

Zdravý spánek a vybavení ložnic. Prodej: -postele -matrace -noční stolky -úložné prostory -anatomické polštáře -čabraky -chrániče matrací -rošty -komody -stoly -police -regály -zdravotních matrací Zakázková výroba: -postele -skříně.

Zakázková výroba - nábytek: - vestavěné skříně - kuchyně, kuchyňské linky - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - bytové doplňky. Restaurování, renovace nábytku. Sídlo firmy: - Nerudova 250/39, Ostrava - Vítkovice.

Prodej kancelářského nábyteku a židlí, bytový nábytek, sedací soupravy, židle, stoly a doplňky. Kompletní realizace interiérů a návrhů.

Výroba nábytku na míru: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - ložnice, chodby - vybavování provozoven - kanceláří nábytkem - ordinace

Seriová a maloseriová stolařská výroba. Vývoz a export: -zakázková výroba -stolařská výroba pro reklamní účely: -menutabule( A stojany, T stojany), menuboxy, stojánky na pivní podtácky -menu tabule a boxy a reklamní cedule -výstrče, reklamní štíty a štítky -plotová pole pro restaurace a podlážky pro restaurace (zahrádky) ...

Výroba a prodej kazet, krabic, kufrů a jiný dřevěných obalů. Displae pro prodej a prezentaci. Obrábění dřeva na CNC. Výroba stolních her. Prodej peletek.

Dřevovýroba. Truhlářství. Výroba: - nábytek - kuchyně - vestavné skříně, šatny - schodiště - dveře vstupní a interiérové - dřevěné prvky exteriér - dřevostavby. Návrhy interiérů: - nábytek bytový - veřejné prostory - vybavení kanceláří, ordinací.

Vestavěné skříně s klasickými i posuvnými dveřmi. Renovace a modernizace starších vestavěných skříní. Bezplatná a nezávazná konzultace v místě realizace zákázky. Zaměření a doprava zdarma.