V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Společnost Ulitu s.r.o. zajišťuje návrh, výroba, distribuce a prodej kvalitních dřevěných hraček, nábytku a textilu.

Milan Kolář se zaměřuje na truhlářské práce, výrobu kuchyňských linek, vestavěných skříní, pergol, plovoucích podlah, nábytku do ložnic a dětských pokojů.

EXTERIÉR: -Okna -euro okna -kastlová okna -jednoduchá okna -repliky starých oken -Vchodové dveře -Vrata -Dřevostavby -pergoly -altánky -přístřešky -chatky -zateplené chaty -Zimní zahrady INTERIÉR: -Interiérové dveře -Schody -Kuchyňské linky -Dětské pokoje -Nábytek -Komody -Koupelnový nábytek -Stoly, ...

Stolařství. Stolařské práce. Výroba: - designový nábytek. - interiérový a exteriérový nábytek - kuchyňské linky na míru - obývací stěny - kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - vybavení obchodů.

Výroba, výrobce, prodej nábytku -kancelářský nábytek (5 sériových typových řad, různé cenové relace) -bytový nábytek a ložnice (VARIO, VARIO TREND, LARGO, COMBO), obývací sestavy. Zařizování atypický interiér pro hotely, banky, restaurace, nemocnice, penziony. Prodejna: -Znojmo, náměstí Otmara Chlupa -pí Svobodová, tel.: ...

Práce, výroba: -truhlářství -zakázková výroba Výroba, prodej: -dveří, dveře vnitřní i vchodové -kuchyně, kuchyní, ložnice, schody a nábytek -nábytku z masivu i lamina, dětské pokoje-šatníky, postele, skříně, stoly, interiéry. Schody, zábradlí ze dřeva. Provádíme výrobu nábytku jak firmám tak i soukromým osobám.

Společnost IDEA nábytek s.r.o. již od roku 1993 nabízí všem zákazníkům široký sortiment nábytku z dřevěného masivu nebo v imitaci buku či jiných dřevin. Najdete u nás například komody, skříně, knihovny, postele vč.matrací a roštů, stoly, křesla, TV stolky, předsíňové či pokojové stěny a další nábytek. Masivní nábytek je vyroben buď z borovicového, ...

Vybavení restaurací, prodejen, lékáren, ordinací, kadeřnictví, fitness, bytové prostory, atypické projekty. Nábytek sanitární, kuchyňský, bytový, koupelnový, vestavěný, kancelářský, atypický, dětský, rustikální, exotický. Provedení v barvách RAL, mat, polomat, lesk, olej, vosk Nabízíme: Stoly, židle, sedací soupravy, obývací stěny, ...

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - matrace, rošty - postele - povlečení, prostěradla - autosedačky - dětské kočárky.

Interiéry Rychtecký s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do dětských, studentských pokojů, obýváků, ložnic, kanceláří a koupelen. Poradí si také s výrobou schodišť, zábradlí a pergolami.

Tomáš Dohnanský se specializuje na truhlářskou výrobu z masivu i lamina - vnitřní a venkovní dveře, postele, nábytek, schody a mnoho dalšího.

Zakázková výroba nábytku, nejrůznějších interiérů, návrhy řešení a realizace: -kuchyně -ložnice -obývací pokoje -komerční prostory -wellness hotely.

Nabízíme: - sedací soupravy látkové i kožené, ložnicový nábytek, obývací stěny, kuchyně a dětské pokoje. Prodej: - zahradní a proutěný nábytek a doplňky.

Specializujeme se na výrobu a dodávku dveří, vrat a oken. Námi vyráběný sortiment zahrnuje výrobky ze dřeva v typovém i atypickém provedení, dle přání zákazníka. Zajistíme nejen speciální sortiment dveří a oken, ale také kompletní dodávky dveřních a okenních prvků pro celou stavbu a to včetně montáže. Výrobce kuchyně, dřevěných oken, dveří, ...

Naše firma se specializuje na zakázkovou výrobu nábytku. Nábytek vyrábíme ze všech materiálů jako je masiv, ale i z dalších moderních materiálů. Zákazníkům vytvoříme návrh a kalkulaci zdarma. Kuchyňské linky dodáme i se spotřebiči za výhodné ceny se sníženou sazbou DPH. Naši zákazníci od nás získají BONUS - ke kuchyňské lince jídelní stůl ...

Naše firma, která se zabývá dřevovýrobou, se specializuje především na výrobu palet, europalet a dřevěných obalů. Naším zaměřením je také zpracování a pořez dřeva a provozujeme pilu. Dřevěné obaly a palety dodáváme po celém území České republiky.

Jak již název napovídá, firma vyrábí na zakázku nábytek z palet, respektive paletový nábytek. Zhotovuje sedačky, konferenční stolky, postele a další nábytek pro Vás dům či zahradu z dřevěných palet.

Český internetový prodejce moderního a kvalitního nábytku vyrobeného v Polsku.

Moderní stolařství. Zakázková výroba a vizualizace nábytku na míru - kuchyně, vestavěné skříně, postele i další nábytek.

Moderní kovovýroba. Vyrábíme z kovu všechno na co vzpomenete. Od zábradlí, přes moderní nábytek, ploty a branky.

Společnost Dřevotvar Bystré, spol. s.r.o. zajišťuje výrobu: -nábytek do obývacích pokojů -interiéry -dřevěné zárubně -kuchyňská a koupelnová nábytková dvířka -obkladačky, atypické dílce. Provádí: -frézování tvarových dílců na CNC horní frézce.

Expert na zdravé spaní. Výroba, maloobchod, prodej: - vybavení ložnic - postele - válendy - palandy - matrace - ložní povlečení - vyvařovací přikrývky, polštáře - lamelové rošty - nábytek z masivu (smrk, aj.) - bytové doplňky.

Výroba, prodej: Truhlářství, truhlářská výroba, truhlář, stolařské a truhlářské práce. Výroba, prodej nábytku, nábytek, podlahy, plovoucí podlahy, schodiště, schodiští. Nábytek na míru.Kompletní dodávka a montáž, elektrické vestavěné spotřebiče. Výroba, prodej kuchyně, kuchyň, kuchyní, kuchyňské linky. Kancelářský a bytový nábytek, ...