V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Truhlářství. Práce: -truhlářské -zakázkové truhlářství -stavební i bytové truhlářství -kuchyně, vestavěné skříně, ložnice -dětské pokoje, bytové doplňky -špaletová okna -dveře vchodové, interiérové.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské a obývací pokoje - ložnice - kancelářský nábytek.

Prodej - kancelářský nábytek - postele - masivní nábytek - sedací soupravy - židle.

Velkoobchod a internetový prodej s ratanovým nábytkem.

FRIM nadměrné velikosti Prodej nadměrných velikostí dámských i pánských XXL až 6XL, celoroční nabídka širokého sortimentu Výroba postelí pro dlouhány a těžší váhy s odpovídající matrací. Postele jsou přizpůsobeny i na šířku. Všechny postele jsou vyšší, což je pohodné pro uléhání a vstávání.

Prodej: - nábytek - kuchyně - ložnice - sedačky - kancelářský nábytek

Prodej, eshop: - český značkový nábytek z masivu - patrové a rozkládací postele - jednolůžka a dvoulůžka - noční stolky - police - komody - celomasivní skříně - prádelníky - psací stoly - matrace.

Zakázkové truhlářství. Vyrobíme kuchyňské linky, schody, vestavěné skříně, postele, patra na spaní, ložnice, obývací pokoje, stoly a jídelní sestavy. Provádíme také renovaci nábytku. Kompletní služba od zaměření po výrobu a montáž.

Bazar, výkup: - nábytek Penzion u Krtka Mánesova 990/18

Internetový obchod, e-shop: - nábytek - stoly, židle - ložnice - šatní skříně

Truhlářství, podlahářství. Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňský nábytek - obývací a dětské pokoje - koupelnový nábytek - ložnice, postele - skříně - kancelářský nábytek - vybavení prodejen a restaurací.

Spací studio: -lůžka, válendy, matrace, ložnice -doplňkový sortiment k ložnicím.

Kuchyňské studio, maloobchod, prodej: -kuchyně, kuchyň -kuchyně na míru, návrhy -postele, sedací soupravy, bytové doplńky Nábytek: -postele, stůl, židle, sedací soupravy, bytové doplńky.

Truhlářské práce. Výroba - kuchyňské linky - nábytek - postele - schodiště - dveře.

Prodej, e-shop - kancelářský nábytek - nábytek masiv - ložnice - předsíně - obývací stěny - dětské pokoje - sedací nábytek.

Prodej, dodávka, montáž - nábytek - kuchyně - postele.

Studio zdravého spánku. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -lamelové rošty AMORFLEX DUO a TRIO, ECONOMIC, MULTILATT, TRILATT: -pevné fixní -ručně polohovatelné -motorové polohovatelné s elektrickým pohonem -doplňky roštů -čalouněné rámy -zdravotní matrace: -přírodní kaučuková matrace KING a QUEEN -kaučuková ...

Výroba, prodej: -kuchyňské linky -vestavné skříně -jednotlivý nábytek Prodej: -sedací soupravy -ložnice, matrace a rošty -stoly a židle -vestavné spotřebiče, drtiče odpadu -drátěný program -krbová kamna -plovoucí podlahy -interiérové dveře Služby bytové architektury: -poradenství -grafické návrhy

Kompletní vybavení: -interiéry -kanceláře. Maloobchod, velkoobchod, splátkový prodej: -nábytek -bytové doplňky -kožené sedací soupravy -kuchyňské linky dle vašich rozměrů včetně elektrospotřebičů -luxusní nábytek -značkové sedací soupravy. Výroba: -bytové doplňky. Přímý dovozce nábytku Polsko, Slovensko.

Prodej: -nábytek -kuchyňské linky a kuchyňský nábytek -obývací stěny -sedací soupravy -skříně, komody, noční stolky -postele, válendy, matrace a rošty -kancelářský nábytek -jídelní, konferenční a televizní stoly a židle -koupelnové skříňky -shrnovací dveře -bytové doplňky.

Prodej, e-shop - nábytek z masivu - ložnice - sedací soupravy - kuchyně - bytové doplňky - dětský a kancelářský nábytek.

Výroba, prodej, e-shop: - postele - zahradní nábytek - dřevěná okna, dveře