V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Výroba, práce: -kuchyňské linky na klíč, včetně spotřebičů -ložnice postele, komody, noční stolky -schodiště obkládané (na betonový podklad, na kovovou kostru) -dveře - interiérové (vnitřní) i exteriérové, včetně zárubní -nábytku dětské pokoje, konferenční stolky, kuchyňské stoly, obývací stěny stylové lavice, židle a stoly do vinných ...

V prodejně na Praze 4 nabízíme sedací soupravy: - čalouněné - kožené - rohové - s úložným prostorem - rozkládací. Dále: - ložnice - postele - válendy - jídelní stoly - nábytek sektorový - nábytek kancelářský - nábytek z masivu - nábytek lakovaný - dětské pokoje.

Dovoz, provoz: - dětské postýlky - autopostele - postýlky se zábranou - čtyřkolky.

Stavební firma: - kompletní výstavba rodinných domů - rekonstrukce - zateplování - rekonstrukce koupelen Vyrábíme, prodáváme a montujeme, kuchyně, vestavěné skříně postele, ložnice, dřevěná schodiště a ostatní nábytek na míru

S-Nábytek Sandul Sergiu Výroba, prodej: - nábytek - obývací stěny - kuchyňské linky - ložnice - sedací soupravy - dětské pokoje - kancelářský nábytek.

Nabízíme prodej rattanového nábytku.

Výroba nábytku, truhlářství: - věstavěné skříně - postele, noční stolky - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - pergoly - komody.

Prodej: - zdravotní matrace - lamelové rošty - ortopedické polštáře, přikrývky - nábytek - obývací stěny - sedací soupravy - ložnice - kuchyně - nábytkové systémy.

Výroba: - designový nábytek vyššího standardu z masivního dřeva a dle historických postupů.

Naše firma je na trhu již od roku 1992 a vyrobí pro Vás na míru či na zakázku: Kuchyně, kuchyňské linky, postele, vestavěné skříně, stoly, židle, schody a schodiště, kancelářský nábytek, dřevěná okna a eurookna, dveře, interiérové dveře, vrata nábytek. Dále Vám vyrobíme a vybavíme Vaše interiéry restaurací, hotelů, kaváren, kanceláří ...

Výroba a prodej nábytku.

Prodej nábytku: -sedací soupravy, vybavení ložnic, kuchyní, šaten, dětských pokojů, pracoven či předsíní. Vyroba: -nábytek na zakázku.

Prodej: - nábytek - bytové doplňky.

Zabývám se zakázkovou výrobou nábytku, dle přání zákazníka, přičemž je veliký důraz kladen jak na kvalitu výrobků, tak i na vstřícný přístup k zákazníkům. Vyrábím nábytek pro domácnosti i firmy. Předmětem mojí práce jsou kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětský nábytek, studentský nábytek, obývací pokoje, vybavení kanceláří, firem, recepcí. ...

Maloobchod: -nábytek, moderní styl bydlení -sedací soupravy -obývací stěny -sektorový nábytek -jídelní soupravy, židle, stoly -rohové sety -ložnice, skříně, válendy -dvoulůžka, palandy -konferenční stoly -kancelářský nábytek -dětský a studentský nábytek -nábytek z masivního dřeva -matrace, rošty, ...

Interiéry. Zakázková výroba, prodej: - nábytek - kuchyňský, koupelnový, kancelářský - renovace kuchyní - interiéry na klíč.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - nábytëk s doplňkovým prodejem obuvi a koženého zboží

Výroba nábytku: - kuchyňské linky - okna, dveře, posuvné dveře - šatny, postele, stoly, židle - pergoly - koupenový nábytek - dřevěné obklady.

Prodej, montáž: - kuchyně na míru - vestavné skříně - kancelářský nábytek - plovoucí podlahy - stolky, obývací stěny, ložnice - vestavěné spotřebiče.

Truhlářství, podlahářství - kuchyně na míru - vestavěné skříně - výroba na zakázku - dětský nábytek

Prodej na splátky: - nábytek - kuchyně - koupelny.