V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Výroba, dřevovýroba, zakázková výroba: - nábytek - okna, dveře. Řemeslnické práce: - stolařské, stolařství - truhlářské, truhlářství.

Výroba: -nábytek. Maloobchod, prodej.

Stolařství, truhlářství. Interiéry na klíč, návrh řešení, dodávka na klíč, montáž, rekonstrukce, výroba: -nábytek, ložnice, předsíně, skříně vestavěné (úložný prostor), obývací stěny -kuchyňské linky, kuchyňská linka, kuchyně -výměny dvířek u skříněk v kuchyních -barové pulty a zázemí vč. elektrických spotřebičů -dřevěná zábradlí, ...

Široký výběr nábytku pro váš byt i kancelář. Velkoobchod, maloobchod: - kuchyně 150 - 200 cm - kuchyně na objednávku dle přání zákazníka - kuchyňské pracovní desky - kuchyňské a jídelní stoly - velký výběr židlí a stoliček - lavice a jídelní sety - rohové lavice - dětské kolečkové židle - kancelářské židle - kancelářský ...

Výroba a prodej nábytku: -psací a počítačové stoly, kancelářský nábytek -skříně a vestavěné skříně přímo na míru -kuchyňské linky, stoly -obývací stěny, konferenční stolky -dětské pokoje -postele, válendy i patrové -ložnice -sedací soupravy, pohovky i rozkládací -předsíně a různé doplňky.

Maloobchod, montáž: - nábytek - kuchyně Kompletní nabídka bytového nábytku.

Stolařská a nábytkářská dílna. Výroba: -dřevěná okna a balkonové dveře EURO 68 -zdvojená a špaletová dřevěná okna -vnitřní a venkovní vrata z masívu -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -schodiště -plovoucí podlahy.

Firemní prodejna, prodej: -čalouněný nábytek -dvoulůžka -rozkládací dvoulůžka -jednolůžka -křesla -taburety -sedací soupravy -dětské postýlky -patrové postele -zdravotní matrace (vrstvená, pružinová) -rošty -potahové látky -lamelové rošty (pevné, polohovací). Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výběr z 250 druhů ...

Výroba: -dřevěný nábytek na zakázku. Navrhování interiérů.

Návrhy interiérů, řešení vnitřních prostor, nabídka designu a nábytku. Naše firma vytváří návrhy interiérů na klíč. Návrhy interiérů počínají architektonickou studií, pokračují prováděním projektu a končí realizací na místě. Při úvodních konzultacích zpracováváme návrhy interiérů, které obsahují materiálové a barevné škály, které se budou ...

Variant styl. Prodej: - bytový nábytek - kancelářský nábytek - interiéry.

Truhlářství Výroba, dřevovýroba na zakázku: - nábytek z masivu - dřevěné postele - bytové doplňky - truhlářské práce.

Maloobchod, prodej: -kancelářské židle -kancelářské stoly -pracovní židle -dětské židle -konferenční židle.

Výroba: -vnitřní dveře -vchodové dveře -balkonové dveře -výkladce -repase dřevěná okna a dveře -schodiště -interierové prvky ze dřeva. Lepený program. Smluvní partner požárních uzávěrů firmy DASIP. Sušení dřeva, sušárna.

Kompletní servis v oblasti interiérů a bydlení. V sortimentu najdete především luxusní značky interiérového nábytku a osvětlení vybrané na základě mnohaletých zkušeností se zahraničními výrobci a designéry.

Profi TRUHLÁŘSTVÍ Zakázkové truhlářství. Dodávka, montáž, výroba, vybavení interiérů: -kuchyňské linky, obývací stěny, ložnice, dětské pokoje, jídelní kouty, koupelnový nábytek -obklady stěn a schodů -repliky starožitného nábytku -bytové doplňky, dřevěné zárubně a dveře -formátování dřevotřískových desek a lamina.

Výroba: - schody - kuchyně - dveře - vestavěné skříně - postele.

činnost: - ruční umělecko - kovářskou i moderní zámečnická výroba na zakázku - výroba kované ploty, brány, okenní a interiérové mříže, schodišťové a balkónové zábradlí, krbové nářadí, stolky, postele, vývěsní štíty, svícny, plastiky do interieru nebo zahrad - povrchová úprava železa kovářskými barvami nebo patinováním, brinýrováním, ...

Výroba: -nábytek -sedací soupravy -ložnice -obývací stěny.

Výroba, zakázková výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje - PC stoly - obývací stěny - kancelařský nábytek. Zaměření a cenová kalkulace zdarma. Truhlářské práce.

Výroba nábytku, zakázková výroba, stolařství, truhlářství: - kuchyně - ložnice - obývací a dětské pokoje - kanceláře - obchody - schody - skříně - stoly, lavice.

Truhlářství. Výroba na zakázku: - ložnice - obývací pokoje - dveře, schodiště - interiéry restaurací - nábytek do škol - skříně - zahradní vybavení.

Výrobce stylového nábytku: -luxusní nábytek, stylový nábytek -truhlářství, stolařství.

Internetový obchod: - nábytek - kancelářský, bytový i restaurační nábytek - sedací soupravy - obývací stěny - ložnice - dětské pokoje - kuchyňské linky - jídelní soupravy - koupelnový nábytek - zahradní nábytek.

Milan Krejčí truhlářství MK, dřevovýroba Příbram, závěsné postele, kuchyně, stoly, stolky, skříně, koupelny, kanceláře, obývací stěny, exteriéry, schodiště, dětské pokoje. Představujeme Vám rodinnou firmu, která se nachází v Příbrami ve středních Čechách. Byla založena v roce 1992 a zabývá se truhlářskou a nábytkovou výrobou. Nyní ...