V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

prodej: -nábytkové potahové tkaniny -dekorační tkaniny -tvarované příze -nábytek -ložnice, obývací stěny -kuchyně -stoly, židle -koberce -garnyže -konfekce a textilní galanterie. Sídlo firmy v Brně!

Výroba: -skříně -vestavěné. Služby: -zaměření -výroba -montáž. Prodej: -stavební řezivo -krovy -latě -trámy -hranoly -prkna -fošny -obkladové a podlahové palubky.

Stolařství,truhlářství: -stolař,truhlář -stolařské,truhlářské práce -výroba,prodej dřevěného nábytku,nábytek -nábytek na míru,na zakázku,zakázkový -nabytek ze dřeva,masiv -výroba kuchyně,kuchyní,kuchyň -židle,stoly,stůl,stolička -ložnice,postele,skříň,skříňka,polička -kancelářský a bytový nábytek -schodiště,schody -okna,okno,dveře,dveří.

Stolařství,truhlářství,stolař,truhlář: -výroba,prodej vinařských potřeb, vinařské potřeby-náčiní,stojany na láhve,láhev,prezentační pulty,výčepní stojany. Zakázková výroba nábytku,nábytek: -kuchyňské linky,kuchyně,kuchyní -obývací pokoje,dětské pokoje,ložnice -ložní,dětský a koupelnový nábytek -bytové doplňky-dekorativní stojany ...

Čalounictví,čalounické práce,čalouník -opravy čalouněného nábytku,nábytek (židle,křesla,křeslo,sedací soupravy, postele,letiště,atd.) -čalounění dveří,dveře (tepelná a zvuková izolace) -auto moto čalounění včetně veteránů -výběr látek,látky a koženek,koženky.

Maloobchod,velkoobchod,prodej: -vestavěné skříně -atypický nábytek a dveře. Služby: -zasklívání balkónů,lodžií a altánů. Provozovna: -Zlín,Kvítková 4352 tel.: 606721111.

Výroba, prodej: - masivní nábytek - bytové doplňky - lampy - polštáře - závěsy -koberce z kůže, - kovová zvířátka - mísy na ovoce z rohoviny -knihovny - komody - příborníky - svícny - lavice - postele - skříně - jídelní stoly - konferenční stolky - Tv stolky - truhlice - zrcadla - židle - psací stoly - vinotéky - ...

Mgr. František Sýkora provozuje internetový obchod, kde zabezpečuje prodej: -levný, kvalitní nábytek -sedací soupravy, pohovky křesla, židle, stoly, skříně, komody, dětský nábytek, matrace, police, televizní stolky, kuchyně, taburety, ložnice, obývací stěny, dekorace, postele, botníky, kontejnery a mnoho dalšího.

Vzorková prodejna, prodej: -sedací soupravy -relaxační křesla, křesílka.

Obchod, prodej, poradenství: -kuchyňské studio -kuchyňské linky včetně spotřebičů -zprostředkování zakázkové výroby kuchyňských linek výrobců SH** Hanák, NADOP, GORENJE, JITONA, MONTANA. Architektonická studie, výroba na zakázku, dodávky na klíč, prodej, rozvoz, montáž: -nábytek. Vybavujeme: -linky zakázkové, sektorové ...

FIRMA V KONKURSU! Výroba, prodej: -zahradní kovový nábytek-kompletní sortiment-židle, stoly, stůl, zahradní houpačka, altán -parkový program: -městský mobiliář-lavičky, zastávky, předzahrádky a jiné kovové doplňky -zakázkové práce v oblasti uměleckého kování-brány, zábradlí a jiné -kovové postele, noční stolky a ...

Výroba: -nábytek na zakázku -interiérový nábytek - kuchyně, ložnice, dětské pokoje, obývací pokoje, kanceláře ....

od 09.09.2019 do 31.12.2020 Splátkový prodej-nábytek, obývací stěny, stěna, postele, kuchyně, kuchyň, kuchyní, stoly, stůl, židle, ratan, proutí, ložnice, dětské pokoje, postýlky, pohovky, sedací soupravy.

Výroba, prodej: -atypický nábytek za použití laminovaných dřevotřískových desek značek Kronospan a EGGER -kování pro posuvné dveře, ploché sklo značky Lacobel a skleněné výplně firem Matelac, Matelux a Lacomat -prodej doplňky k vestavěným skříním. -kuchyně, ložnice, obývací pokoje, koupelny, dětské pokoje.

Postele Matrace.cz je specializovaný internetový obchod zaměřený na postele s úložným prostorem, pěnové zdravotní matrace, motorové lamelové rošty a nábytek do ložnice. Sortiment se zaměřuje výhradně na oblast zdravého spaní. Sortiment je přehledně rozdělený do kategorií například podle vlastností postelí, jako jsou rozkládací postele, dětské ...

Prodejna zrušena. Jediná prodejna NÁBYTEK-ENO, s.r.o. Bzenec. Prodej nábytku: -sedací soupravy -sedací soupravy rohové -pohovky -obývací stěny, dětské pokoje -ložnice, předsíně a skříně -jídelní sestavy -konferenční, televizní stolky -taburety, křesla -postele ajiné.

Prodejna zrušena. Jediná prodejna NÁBYTEK-ENO, s.r.o. Bzenec. Prodej nábytku: -sedací soupravy -sedací soupravy rohové -pohovky -obývací stěny, dětské pokoje -ložnice, předsíně a skříně -jídelní sestavy -konferenční, televizní stolky -taburety, křesla -postele ajiné.

Prodejna zrušena. Jediná prodejna NÁBYTEK-ENO, s.r.o. Bzenec. Prodej nábytku: -sedací soupravy -sedací soupravy rohové -pohovky -obývací stěny, dětské pokoje -ložnice, předsíně a skříně -jídelní sestavy -konferenční, televizní stolky -taburety, křesla -postele ajiné.

Návrhy a realizace: -interiéry na zakázku -návrhy včetně 3D vizualizací -kompletní realizace interiéru na klíč.

Návrh včetně vizualizace v 3D. Výroba: -kuchyňské linky včetně instalace a prodej elektrických spotřebičů všech značek -nábytek: -dětský, ložnice, obývací stěny -interiéry na klíč -stoly a židle, sety -vybavení obchodů a restaurací: -prodejní a barové pulty -vitríny, výlohy včetně osvětlení -vybavení penzionů a hotelů, ...

Prodej, maloobchod: -nábytek -sektorové kuchyně -obývací stěny -sedací soupravy -ložnice čalouněné i dřevěné -stoly a židle kuchyňské i kancelářské -dětské pokoje -skříně -kancelářský nábytek -nábytek na zakázku dle návrhu zákazníka -výběr velkého množství materiálových designů.

Designové interiéry a kuchyně. Návrh, výroba, prodej, montáž: - kuchyňské linky (kuchyňská linka) - vestavěné skříně (vestavěná skříň) - obývací prostory - ložnice - kancelářský nábytek - sedací souprava - interiéry na klíč.

přerušení: od: 30.1.2012. Stolařství, truhlářství, zakázková výroba: -kuchyňské linky včetně spotřebičů -vestavěné skříně -obývací pokoje -dětské pokoje -kancelářský a lékárenský nábytek -postele a ložnice -selský nábytek -vybavení restaurací, penzionů a hotelů -interiérové a vchodové dveře -schodiště -obklady schodů a samonosných ...

Zakázková výroba nábytku, stropních a stěnových obkladů. Specializace na řezbářské práce pomocí CNC frézky. Výroba jednotlivé kusy nábytku až po kompletní vybavení interiéru včetně dveří, dveře, obklady stěny a stropů, stropní kazety a další doplňky. Různý styl i materiály. Doplňky ako jsou hodiny, barometry a zrcadlové rámy vyrábíme ...