V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Výroba: -skříně -vestavěné. Služby: -zaměření -výroba -montáž. Prodej: -stavební řezivo -krovy -latě -trámy -hranoly -prkna -fošny -obkladové a podlahové palubky.

Prodej, maloobchod: -nábytek -sektorové kuchyně -obývací stěny -sedací soupravy -ložnice čalouněné i dřevěné -stoly a židle kuchyňské i kancelářské -dětské pokoje -skříně -kancelářský nábytek -nábytek na zakázku dle návrhu zákazníka -výběr velkého množství materiálových designů.

Datum zániku:30.06.2008 Výroba, maloobchod: -kruhové dřevěné tyče -skládací stoličky -rohové a závěsné poličky -stojany na CD -pojízdné postele -sklápěcí postele.

Tiskařské práce: -ofset -sítotisk. Pražení kávy: -distribuce. Obchodní činnost. Zprostředkovatelská činnost. Maloobchod, prodej: -bytové doplňky -bižuterie -užitkové předměty. Pohostinství. Výroba: -kovové secesní postele. Vydavatelství zvukových nosičů: -CD** -MC**.

Návrhy a realizace, výroba: - interiéry - nábytek.

Výroba, prodej: -čalouněný nábytek.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku: -nábytek -kuchyně, kuchyňská linka, kuchyňské linky -vestavné, vestavěné skříně, skříň -obývací stěna, stěny -předsíňové skříně -materiál: lamino -poradenství, zaměření, cenová kalkulace, grafické návrhy a doprava.