V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Truhlářství Mareček vyrábí zakázkový nábytek a kuchyně na míru. Vyrábíme veškerý nábytkářský sortiment jako obývací pokoje, vestavěné skříně, ložnice, postele, dětské pokoje, předsíně a další zakázkový nábytek. Dokážeme vyrobit repliky dveří, rustikální dveře. Nábytek zhotovujeme z více druhů materiálů. Od kvalitní dýhy či masivu, až po lamino. ...

Výroba nábytku: - kuchyňské studio, obývací sestavy - zakázková výroba atypického nábytku - komplexní dodávka interiérů včetně architekta - laboratorní a kancelářský nábytek - vybavení interiérů nábytkem nemocnice, domy s pečovatelskou službou Speciální nábytek pro: - obchody, restaurace - sektorový nábytek, ložnice - ...

Řemesla, služby - truhlářské práce Výroba - nábytek na míru - ložnice - kuchyně - skříně

Čalounictví: - výroba sedacích souprav a postelí na míru - opravy čalouněného nábytku - výroba matrací - čalounění dveří - autočalounění a některé dekorační práce. Velký výběr potahových látek, kůží a koženek.

E-shop, internetový obchod Postele-matrace.cz - postele - matrace - rošty - ložnice z masivu - polštáře, přikrývky.

Truhlářská výroba z lamina - nábytek na zakázku - kancelářský - restaurační - laboratorní - školní - kuchyně - obývací stěny - skříně - postele.

Návrh, atypická zakázková výroba, montáž: -eurookna i historická okna -dřevěné vstupní a masivní eurodveře -interiérové dveře -schodiště, zábradlí -nábytek: -ložnice -kuchyně -obývací pokoje -předsíňové odkládací stěny -stoly, lavice interiérové -kuchyňské linky -interiéry, nábytek pro: -restaurace, kanceláře.

Prodej, e-shop: -přikrývky -polštáře -povlečení -prostěradla -matrace -rošty -přehozy -postele -skříně -komody -noční stolky ad.

Výroba: -nábytek -kuchyně na míru, kuchyň, kuchyňské linky -vestavěné skříně na míru -podkrovní vestavěné skříně na míru -předsíňové, odkládací stěny -pantové vestavěné skříně na míru -komody, stolky na míru -vybavení do hotelových pokojů -nábytek do ložnice, obývacího pokoje -nábytek do dětského pokoje -kancelářský nábytek na ...

Ložnice, lůžkoviny, matrace, rošty, lůžka, nábytek. Slitiny železa, mědi, hliníku, cínu, zinku, olova.

Maloobchod, prodej: -kuchyňský nábytek -sedací nábytek -stoly -postele -zahradní nábytek -kancelářský nábytek -květináče -grily -matrace

Zakázková výroba nábytku a dodavatel vybavení interiérů - kuchyně, obýváky, dětské pokoje, skříně, postele aj. Dodavatel vybavení interiérů. Vyrobit je možné i atypické prvky či speciální nábytek na zakázku a různé doplňky.

Opravy a restaurování - starožitnosti výroba - repliky starožitností Výroba - nábytek - stoly - komody - postele - poličky - vestavěné skříně na míru. Výroba na míru - samonosná a lepená schodiště na beton schodiště.

Zakázková výroba, montáž nábytku z lamina a masivu: - obývací stěny - knihovny - šatní skříně - dětské pokoje - postele - ložnice.

Dodávka -kancelářský nábytek - zdravotnický nábytek - bytový nábytek.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Architektonické návrhy interiérů a kusového nábytku, výroba a prodej: -kancelářský nábytek (provedení dýha i lamino, výroba dle požadavků zákazníka) -obchodní prostory -originální soliterní nábytek (minimální série-záruka jedinečnosti interiéru) -pracovny -vybavení (hotely, restaurace, lékárny, ordinace, obchodní ...

Kuchyňské studio v Brně - nabízíme moderní i rustikální kuchyně. Návrhy a vizualizace nejen kuchyní, ale i obývacích pokojů, ložnic, vestavných skříní. Matrace a rošty zn. Gumotex. Spotřebiče za akční ceny. Dřezy a baterie zn. Franke, Blanco, Shock.

Společnost Design Compact, s.r.o. se může pochlubit více jak 20letou praxí v oboru výroby individuálního nábytku. Zaměření máme především na interiérovou výrobu, dřevěné obklady a pokládku terasových podlah. Zajistíme vše od 3D návrhu až po samotnou realizaci projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architekty a interiérovými ...

Truhlářství. Výroba, montáž, prodej: -podlahy -kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský nábytek a pracovny -dětské pokoje a ložnice -vybavení prodejen, restaurací a hotelů, prodejní a obslužné pulty, výlohy -doplňkový nábytek -schodiště a zábradlí -návrhy interiérů.

Interiérové studio Kuchyňské studio -kuchyně, interiéry -zakázkový nábytek, nábytek na míru -atypický nábytek -dětské, obývací pokoje -ložnice -tapety -vestavěné skříně -kancelářský nábytek.

E-shop, maloobchod: -bytové doplňky -ložnice -obývací pokoje -ložnice -kuchyně -koupelny

Truhlářství, stolařství Výroba na zakázku, grafický návrh, design: -výroba nábytku na míru -interiéry -kuchyňské linky -vestavěné skříně -bytový nábytek -předsíně -odkládací stěny a skříně -šatní skříňky. Dodávka, návrh, výroba, montáž, servis: -sauny a infrasauny (infrakabiny), vše na míru a na klíč -sauna soukromá i veřejná, ...

Truhlářské práce: - stolařské práce. Výroba nábytku na zakázku. Výroba kuchyní, vestavěných skříní, ložnic, obýváků, detských pokojů, koupelen, kanceláří.

Návrh, výroba, montáž: -kuchyňské linky včetně instalace a prodej elektrických spotřebičů všech značek -nábytek: -dětský, ložnice, obývací stěny -interiéry na klíč -stoly a židle, sety -vybavení obchodů a restaurací: -prodejní a barové pulty -vitríny, výlohy včetně osvětlení -vybavení penzionů a hotelů, kanceláří: -recepce, ...