V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

AAANABYTEK Maloobchod, prodej: -nábytek, dřevěný, stylový, na zakázku, z masivu -rozkládací stoly -dřevěné čalouněné židle, rohové lavice, stoličky, postele i patrové -kuchyně, kuchyňské linky, jídelny -sedací soupravy a jiné vybavení bytu -molitan, na míru, matrace, molitanové, pružinové -nové dřevěné domy -jízdní ...

Specialista na čalouněný nábytek: - sedací soupravy - pohovky - postele, - matrace, - rošty, - stoly, - židle, - křesla, - komody, - RTV stolky, - skříně, - předsíně, - botníky, - ratan a proutí

Maloobchod, prodej-nábytek: - kuchyňské linky, - nábytek, - podlahové krytiny, - koberce, - matrace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sedací nábytek - obývací pokoje - ložnicové sestavy - kuchyňský nábytek - předsíně - kancelářský nábytek - nábytek do dětských pokojů.

Výroba: - nábytek na míru. Návrhy interiérů u zákazníka: - kuchyně - obývák - ložnice - dětský pokoj - patrové spaní - dveře - okna - doplňky.

Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Výroba nábytku na zakázku. Provedení: - dýha - lamino - interiéry - kuchyně - obývací pokoje - ložnice - šatny - kancelářský nábytek - ostatní ( zařízení do bytu ).

Maloobchod a velkoobchod s nábytkem: -prodej kuchyní včetně montáže u zákazníka (s 5%DPH) -sedací soupravy -obývací stěny -sektorový nábytek -ložnice -dětské pokoje -stoly a židle různé doplňky apod.