V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyně -obývací pokoje -dětské pokoje -ložnice -masiv,dýhovaný materiál,lamino. Návrhy veškerého nábytku,montáž a doprava. Restaurování starožitného nábytku, veškeré opravy a výroba kopií starého nábytku. Vše v dobré kvalitě a cenách. Nabízíme zakázkovou výrobu nábytku, návrhy nábytku, montáž a ...

Výroba nábytku. Truhlářství, zakázková výroba nábytku, plovoucí podlahy, obložkové zárubně, interierové dveře, žaluzie, řezání lamina, olepování hranolů ABS, parapety, vybavení dětských pokojů, ložnice, postele, šatníkové skříně. Vše včetně dopravy a montáže.

Prodej nábytku: - kožené i čalouněné sedací soupravy Francesco Bertolini - výběr z mnoha druhů i barev - vše k okamžitému dodání - konferenční stolky - koberce.

Kovový kancelářský nábytek Steelcase, návrhy kancelářských interiérů: - šatní skříně - kartotéky - spisové skříně - výkresové skříně - trezory - kancelářské stoly - skříně a kontejnery - pracovní židle - konferenční židle - managerská křesla.

Nábytek z mahagonového a teakového dřeva Prodej: - nábytek starožitný - nábytek stylový.

Bazar - elektro Bazar - nábytek Autodoprava Stěhování Půjčovna - stroje na čištění koberců

Sortiment značky Fatboy, které Vám umožní pohodlné moderní bydlení. Prodej sedacích vaků.

Architektonický návrh a realizace kancelářských prostor. Prodej nábytku do kancelářských prostor.