V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Maloobchod, prodej: -nábytek (bytový, kuchyňský, dětský, kancelářský atd.) -bytové doplňky.

Vyrábíme a instalujeme nábytek na míru. Dodáme kompletní vybavení interiéru, včetně kuchyňských linek, dětských pokojů, ložnic, postelí, poliček, skříní a vestavěných skříní na míru.

Výroba z masivního dubu - kancelářský nábytek Výroba z masivního dubu - nábytek do koupelen, obchodů a restaurací Výroba z masivního dubu - nábytek do obývacích a dětských pokojů - jídelny - ložnice - předsíně - vestavěné skříně

Výroba a prodej: kovaný nábytek-postele, židle, stoly, křesla, lavice, zahradní nábytek.

Internetový prodej nábytku: - obývací stěny - nábytkové stěny - dětské pokoje - ložnice - postele - nábytek z borovicového masivu - jídelní stoly - jídelní žídle - jídelní soupravy - šatní skříňě - koupelnový nábytek.

Casa Rio zajišťuje komlexní design interiéru pro náročné zákazníky s důrazem na specifické požadavky jakým je např. bazilské dřevo: - brazilský nábytek. - brazilské dřevo, parkety, obklady, desky - modely lodí z ostrova Mauricius - koupelny Villeroy&Boch koupelnové doplňky KEUCO.

Kvalitní masivní postele a doplňky, matrace, lamelové rošty.

Nabízíme kožené a čalouněné sedací soupravy, šatní skříně, komody, botníky. Dodáváme bytový nábytek německých a italských značkových výrobců.

Nabízíme kvalitní dětský nábytek od předních německých a italských výrobců - Geuther, Pali, Schardt a Paidi. Tento nábytek vyniká vysokou kvalitou, bezpečností, velkou funkčností a atraktivním designem. Doprava po celé ČR zdarma.

V prodejně na Praze 4 nabízíme sedací soupravy: - čalouněné - kožené - rohové - s úložným prostorem - rozkládací. Dále: - ložnice - postele - válendy - jídelní stoly - nábytek sektorový - nábytek kancelářský - nábytek z masivu - nábytek lakovaný - dětské pokoje.

Stavební firma: - kompletní výstavba rodinných domů - rekonstrukce - zateplování - rekonstrukce koupelen Vyrábíme, prodáváme a montujeme, kuchyně, vestavěné skříně postele, ložnice, dřevěná schodiště a ostatní nábytek na míru

Nabízíme prodej rattanového nábytku.

Vyrábíme: - nábytek na míru - interiéry - kancelářský nábytek - bytový nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - kuchyně - dveře - postele - schody - obklady.

Jako hodinový manžel vám pomůžu se všemi problémy které se u vás doma objeví. Opravím, smontuji, vyčistím, pomůžu. .

Výroba, prodej, montáž: -nábytek -skříně na míru, včetně doplňků -vestavěné skříně -zhotovení skříní do atypických prostorů -dveře: -posuvné, klasické, žaluziové, skládací -výběr ze škály-lamina, dýhy, masív (rámy v dezénech buk*, dub*, olše, třešeň, ořech, atd.) -několik druhů-barevná zrcadla, čiré ...

Domus Ventures nabízí kvalitní designový interiérový nábytek z Flairu, Loomu, Ratanu, Cubu Grey a masivního dřeva v možných kombinacích.

Prodej: - nábytek - bytový textil.

Distribuce, prodej, velkoobchod nábytku. Zastoupení předních evropských výrobců nábytku a doplňků ALIAS, AMAS, CASSINA, DRIADE, KARTELL, MDF, MOROSO, TUNNEL, atd. Konsepti Studio: - široký sortiment především bytového nábytku.

Truhlářství, výroba: - patra na spaní - vestavné skříně - bytový nábytek - kuchyně - zahradní nábytek - pergoly

Návrhy interiérů, řešení vnitřních prostor, nabídka designu a nábytku. Naše firma vytváří návrhy interiérů na klíč. Návrhy interiérů počínají architektonickou studií, pokračují prováděním projektu a končí realizací na místě. Při úvodních konzultacích zpracováváme návrhy interiérů, které obsahují materiálové a barevné škály, které se budou ...

Maloobchod, prodej: -kancelářské židle -kancelářské stoly -pracovní židle -dětské židle -konferenční židle.