V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Výroba, prodej: -postele -vodní lůžka -čalounění doplňky -matrace na míru. Oprava a renovace: -starý a starožitný nábytek. Čalounění: -dveří. Oprava: -čalounění. -autočalounění.

Výroba nábytku na zakázku: -z lamina a masivu -kuchyňské linky -ložnice -obývací stěny -dětské pokoje, studentské pokoje -ostatní doplňky -služba architekta k dispozici.

Zakázkové truhlářství, patra na spaní. Patra rohová Info... umístěná v rohu místnosti, podepřená jedním sloupkem Patra ode zdi ke zdi Info... spojují protilehlé zdi, příp. se dotýkají i třetí zdi, většinou beze sloupků Patra u zdi Info... přiléhají k jediné stěně. Na opačné straně jsou podepřena dvěma sloupky Podia Info... ...

Prodej stylového nábytku z Anglie. Prodáváme také použitý nábytek z Německa a Česka. Dále nabízíme stěhování, odvoz nábytku, vyklízení domů a zahradnické práce. Využitím našich služeb podpoříte naše ubytovací středisko pro lidi v nouzi.

Zakázkové truhlářství Zakázková výroba: -truhlář, stolař -schodiště -kuchyně -ložnice -vestavěné skříně -nábytek z masivu, dýhy a lamina -dýhování na zakázku.

Prodej, maloobchod - nábytek: - židle - stoly - jídelny - obývací pokoje - ložnice, postele - biokrby - bytové doplňky.

Truhlařstvi Práce: -truhlářské. Výroba: nábytku.

Naše firma se specializuje na výrobu dětského a studentského nábytku, zařizování škol a mateřských školek a to již od roku 1991. Zaměřujeme se na sériovou výrobu dětského nábytku, nábytku do mateřských školek a škol pro tuzemský i zahraniční trh

Prodej nábytku: - ložnice, - obývací pokoje, - matrace a rošty, - ložní prádlo.

Vyrábíme nábytek (i kancelářský), kuchyně, ložnice, pokoje, vestavěné skříně. Schodiště, zábradlí, obklady, interiérové dveře. Zhotovíme altány či pergoly včetně 3D návrhu. Plotovky, plotové dílce, zahradní doplňky. Pokládáme plovoucí podlahy.

Specializovaná prodejna zaměřená na zdravé spaní. Nabízíme široký sortiment zdravotních a ortopedických matrací, lamelových roštů, postelí, paland, ložnicového nábytku, nábytku do dětských pokojů a lůžkovin. Dále se zabýváme prodejem kancelářského nábytku a realizací kancelářských prostorů.

Zakázková výroba nábytku: - kancelářský nábytek - vestavěné skříně BRASTAM - šatní skříně na míru - výroba kuchyní - komplexní zařízení od návrhu po montáž - návrhy a konzultace zdarma - dodání včetně spotřebičů.

Výroba: -kuchyňská linka -dětský pokoj -obývací stěna -kanceůářský nábytek -vybavení prodejen, restaurací atd. -pergola. Rozpočet, doprava a montáž ZDARMA.

Svět zdravého spánku. Základní myšlenkou Pavel interiéry, s.r.o je nabídnout zákazníkům systémové řešení. Zdravé spaní není jen výběr vhodné matrace, ale správně zvolená kombinace postele, roštu a matrace. Prodej: - zdravotní matrace - zdravotní lamelové rošty - postele - dřevěný nábytek - zakázková truhlářská výroba - poradenská ...

Maloobchod, prodej: - nábytek. Skenování a digitalizace dokumentů: - tel. 731 459 436 - www.digitalizace.vyrobce.cz - digitalizace@centrum.cz

Návrhy zařízení bytů a jejich realizace. Prodej nábytku: -kuchyně, obývací stěny, sedací soupravy, skříně, ložnice, dětské pokoje, toaletky, předsíňové stěny, posuvné dveře -vše v nejvyšší kvalitě od předních italských výrobců.

Prodej: - sedací nábytek z umělého, syntetického ratanu s hliníkovou konstrukcí a umělým výpletem.

Maloobchod, prodej: - ratanový nábytek

Bazar, výkup a prodej: -použitý nábytek -bytové doplňky.

Zakázkové truhlářství: - okna (Špaletová, Ditherm, Euro) - dveře (vnitřní i venkovní, výplňové, prosklené i plné, masivní i dýhované) - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek (stěny, stoly, skříně, věšáky -z lamina, dýhy i masivu) - schody masiv vč. soustružených sloupků atd - regály - obložení - plovoucí podlahy Vše na míru ...

Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice -šatní skříně -komody -peřiňáky -lůžka s úložným prostorem -lamelové rošty -zdravotní matrace -dětský nábytek -kancelářský nábytek -plovoucí podlahy s pokládkou -obklady stěn a stropů.

Truhlářství: - výroba nábytku - dřevěné obklady - bytové doplňky - zařízení prodejen.

Specializujeme se na: - kuchyně, nábytek, kuchyňské dřezy, a vestavěné spotřebiče za příznivé ceny. Zaměření, kalkulace a 3D návrh realizace kuchyní zdarma. Dřezy nerezové i granitové, nábytek, botníky, komody, konferenční stolky, ložnice, stěny.