V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Čalounictví: -kompletní čalounické práce. Truhlářství: -výroba, kompletní truhlářské práce. Výroba: -zdravotní matrace -celočalouněné válendy s úložným prostorem -dvoulůžka (letiště) na míru s úložným prostorem, postele -sedací soupravy -paravány, zástěny, dělící stěny -rolety. Šití: -anatomické autopotahy. Opravy: ...

Výroba a prodej matrací, postelí, roštů, polštářů a pelíšků pro psy. Nabízíme kvalitní, ekologické a osvědčené výrobky. Výroba na zakázku. Velký výběr různých kombinací rozměrů a materiálů. Prodejny v mnoha městech, doprava po ČR nad 1500 Kč zdarma.

Výroba: - žebřiny a herní zařízení pro děti - nábytek a vybavení ze dřeva a lamina.

Zakázková výroba, truhlářství: - nábytek - okna, oken - dveře

Prodej: - sedací soupravy - postele - válendy.

Zakázková výroba: -interiérový nábytek..

Provádíme: - zakázková výroba atypických interiérů a interiérových doplňků.

Výroba a prodej nábytku.

Prodej: - nábytek - bytové doplňky.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - nábytëk s doplňkovým prodejem obuvi a koženého zboží

Prodej: - nábytek - bytové doplňky

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - vybavení kanceláří, restaurací, obchodů

Dům nábytku. Prodej: - nábytek - bytové doplňky - svítidla.

Výroba: -dětské židličky a stolky -židle a stoly -nábytek pro mateřské školy -kancelářský nábytek Patriot. Moření dle přání zákazníka. Oprava: -čalouněný nábytek -sedací soupravy -dětský nábytek Velký výběr potahových látek.

Maloobchod, montáž: - nábytek - kuchyně Kompletní nabídka bytového nábytku.

Výroba: -dřevěný nábytek na zakázku. Navrhování interiérů.

Výroba: -vnitřní dveře -vchodové dveře -balkonové dveře -výkladce -repase dřevěná okna a dveře -schodiště -interierové prvky ze dřeva. Lepený program. Smluvní partner požárních uzávěrů firmy DASIP. Sušení dřeva, sušárna.

Milan Krejčí truhlářství MK, dřevovýroba Příbram, závěsné postele, kuchyně, stoly, stolky, skříně, koupelny, kanceláře, obývací stěny, exteriéry, schodiště, dětské pokoje. Představujeme Vám rodinnou firmu, která se nachází v Příbrami ve středních Čechách. Byla založena v roce 1992 a zabývá se truhlářskou a nábytkovou výrobou. Nyní ...

Výroba, truhlářství: - kuchyně - nábytek - obývací stěny - interiery kanceláří.