V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - ložnice - schody - stoly - skříně - židle - koupelnový nábytek. Provedení: - moderní - rustikální - čistě účelové. Materiál: - lamino - masiv.

Zařízení, vybavení dětského pokoje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - specializovaný prodej sedacího nábytku na výstavní ploše 2000 metrů. Vybavení interiérů nábytkem, bytovým textilem, koberci a doplňky. Prodej: - ratanový nábytek (rattan) - luxusní sedací soupravy - křesla otočná, houpací, kožená - židle - stoly - postele - ratanový, kovový, kombinovaný ...

Kuchyně Šedivý. Zakázková truhlářská výroba, prodej: - výrobky na míru z lamina, dýhy i masivu - výroba nábytku na míru - zakázková výroba nábytku - výroba kuchyně - kuchyňské linky - kuchyňský nábytek na míru - vestavěné skříně - nábytek a dřevěné výrobky na míru - pergoly, obklady stěn a stropů - výroba plovoucí podlahy (Řevnice)