V ložnici by neměla chybět kvalitní postel s roštem a pohodlnou matrací, ale ani police, skříně nebo komody. Bohatý sortiment nabízí kusový nábytek i rozsáhlé ložnicové nábytkové sestavy v klasickém i moderním stylu z laminátu anebo z masivního dřeva.

Truhlářství.Tesařství.podlahářství.pokrývačství Výroba, výroba na zakázku: -kancelářský nábytek na zakázku -interiéry restaurace, hotely, kavárny, prodejny, ordinace -bytové zařízení (válendy, dvojlůžka, obývací stěny, ložnice, dětské pokoje, kuchyně, předsíně) Veškeré tesařské práce. Pro členy JMS sleva na zakázku. Certifikovaný ...

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky včetně spotřebičů -interiérový nábytek lamino-masiv -kompletní dodávka interiérů na klíč -dveře, schodiště (i vyřezávané a soustružené) -repliky historického nábytku. Renovace, oprava: -kuchyňské linky, interiéry karavanů.

Josef Kutlvašr se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, kuchyní, postelí, stolů a mnoho dalšího.

Jiří Němec se zaměřuje na výrobu nábytku, kuchyňských linek, postelí, vestavěných skříní a další truhlářské práce.

Zdeněk Vlasatý se zaměřuje na prodej oken, dveří, nábytku, postelí, komod a kuchyní.

Truhlářská výroba - nábytek - kuchyně - postele - skříně - dveře - okna

Výroba: -lehké ocelové přístřešky rozpon 6 a 8 m -mostní přejezdové váhy do 30 t -kotle na asfalt pro stavebnictví -ozdobné oplocení pro rodinné domky a rekreační oblasti -přenosné ocelové garáže a sklady -kovové konstrukce na zakázku -pařáky na brambory.

Truhlářství - kuchyně - ložnice - pracovny - kancelářský nábytek - vybavení prodejny - vybavení do barů - obývací a dětské pokoje - zakázkový nábytek 3D návrhy interiérů

Výroba ostatního kuchyňského nábytku. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Zakázková výroba nábytku, kuchyní, ložnic a skříní. Nabídka oken a dveří. Realizace schodišť. Čalounické práce.

Prodej: -rustikální nábytek -stylový nábytek -sedací nábytek -skříně, komody -obývací a předsíňové stěny.

Truhlářství, výroba: - nábytek z masivu a lamina - dveře - kuchyně - schodiště

Truhlářství, výroba: - kancelářský nábytek - kuchyně - obývací pokoje, ložnice - zakázková výroba hotelových pokojů

Maloobchod: - nábytek - nábytkové sestavy - sedací soupravy - pohovky - postele - konferenční stoly - jídelní stoly - židle - obrazy - lampy - podlahové krytiny - PVC - koberce - předložky - rohožky - matrace - rošty - doplňky pohodlného spaní.

Výroba, prodej: - matrace, plachty - šití pracovních oděvů - čalounické prace všeho druhu. Čalounictví - prodejna: Kokořínská 2704 580 03 Havlíčkův Brod Tel. 569 427 354, 569 427 729 Fax:569 428 279

Podbití krovů - dřevostavby Venkovní truhlářství Výroba - kuchyně Výroba - veškerý kancelářský nábytek - příslušenství Výroba - veškerý bytový nábytek - příslušenství - obývací stěny - vestavěné skříně - postele - ložnice - stoly Výroba - zahradní ...

Zabýváme se prodejem klasického a zároveň i stále moderního kvalitního nábytku vyrobeného z dubového masivu dováženého z různých koutů světa. Prodáváme dubové postele, skříně, dubové stoly, židle a jiné.

ČADAS-Interier Zakázková výroba: - interiérové dveře - schodiště - nábytek se specializací na dřevěná schodiště nerezová zábradlí - vybavení interierů hotely, penziony, bary, restaurace, lékárny - vkusné, elegantní a precizní zpracování s použitím kvalitních a ušlechtilých materiálů přírodní dřevo, modifikované dřevo, sklo, ocel, nerez, ...

Výroba: -sedací souprava Böhm -čalouněný nábytek -postele. Sídlo: Ledeč nad Sázavou

Truhlářství. Výroba nábytku - kuchyně - postele.

Výroba: -interiérů, exteriérů na zakázku. Frézování: -okenní a dveřní silikonové těsnění. Nábytkářská výroba: -obývací pokoje -kuchyně -ložnice -vestavěné skříně -studentské a dětské pokoje -dřevěné okna -zárubně -dveře -dveře vchodové i interiérové -na zahradu lavice, altány, pergoly.

Výroba stavebně truhlářská a tesařská. - kuchyně - obývací pokoje - postele - rustikální nábytek - kancelářský nábytek - zdravotnická zařízení - dveře - výstavní stánky - dýhovaný nábytek.

Výroba, práce: -truhlářské -kuchyně -zahradní nábytek -skříně -postele.

Ing. Šárka Mičková se zaměřuje na prodej dekorací, nábytku, textilu, nádob, váz, skla, keramiky a porcelánu.

S nábytkem a bytovými doplňky z prodejny Nábytek NOVÝ BYT, kterou najdete ve Žďáru nad Sázavou v kraji Vysočina, vybavíte celou Vaši domácnost. Prodáváme veškerý bytový nábytek, jako jsou sedací soupravy, ložnice, postele, ale také skříně nebo kuchyně na míru.

Duchoň design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej sedaček, čalouněných postelí, nábytku a vybavení do ložnic.