K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Truhlářství. Výroba interiérového nábytku na míru.

Zakázková výroba: - nábytek z masívu a lamina.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek - interiéry - podlahy.

Stolařství. Výroba, prodej: - interiéry - nábytek z masivu - kancelářský nábytek - kuchyňské linky, kuchyně - schody - dřevěné dveře.

MNS - ZAKÁZKOVÁ VÝROBA NÁBYTKU. Výroba: -nábytek -kuchyně.

Návrhy a realizace interiérů. Malosériová výroba nábytku. Návrhy a realizace interiérů hotelů a restaurací. Vybavování kanceláří a prodejen. Naše služby a práce: -návrhy a výroba nábytku všech typů -truhlářská výroba -výroba kuchyní -nestandardní využití sádrokartonů na stropy i stěny -dispoziční řešení interiérů -výběr a pokládka ...

Stolařství. Truhlářství, výroba: -kuchyňské linky -dětské pokoje -obývací pokoje -schodiště -nábytek: -kancelářský -koupelnový -selský -zahradní. Stavební truhlářství: -okna -dveře -vrata.

Vyrábíme nábytek na míru pro kompletní vybavení domu, kanceláří i komerčních prostor. Vyrábíme kompletní kuchyně, vestavěné šatny, šatní skříně, koupelnový nábytek, nábytek do dětských pokojů, ale i nábytek pro vybavení barů, restaurací a obchodů.

Grafické návrhy, výroba, prodej: -kuchyňské linky -kuchyňské komponenty -vestavěné skříně -koupelnový drátěný program.

Práce: -truhlářství. Výroba: -zakázková výroba nábytku.

Zakázková výroba: -interiérový nábytek..

Truhlářství . Výroba, montáž: -nábytek -kuchyně -vestavěné skříně Stavební truhlářství.

Provádíme: - zakázková výroba atypických interiérů a interiérových doplňků.

Kuchyňské studio. Výroby: - kuchyně - atypický nábytek. Realizace interiérů.

Stolařství. Výroba: -nábytek -kuchyně, kanceláře.

Stolařství. Výroba nábytku.

Výroba: -nábytek na zakázku z masivu i lamina. Výroba, opravy: -repliky starožitného nábytku.

Stolařství. Zakázková výroba z masivního dřeva. Výroba: - atypická okna - dveře - nábytek - schody - venkovní schody - stoly a lavice.

Výroba: -nábytek na zakázku -vybavení bytů, rodinných domků i kanceláří -schodiště, kuchyně, ložnice, obývací stěny, skříně.

Služby: -pro výrobce nábytku.

Truhlářství, výroba: - zakázková výrobu nábytku na míru - kuchyňské linky - skříně - postele - obývací stěny - školní nábytek

Stolařství, truhlářství. Nábytek Brno: -kuchyňské linky včetně vybavení, dodávky spotřebičů -interiéry na klíč, zakázková výroba -ložnice, sklopné postele -sedací soupravy na míru -obývací pokoje -dětský pokoj -vestavěné skříně -předsíně, šatny. Návrh 3D vizualizace. Materiál: -lamino -dýhovaná dřevotříska, MDF a masiv -kování ...

Truhlářství, sklenářství - sklenařské práce - rámování - paspartování obrazů - broušení a vrtání skel - veškeré truhlářské práce - kuchyňské linky - nábytek - okna a dveře - pergoly

Interiérové studio: - kancelářské prostory - vybavení pokojů, ložnic - výplně otvorů, dveří, zárubní - schodiště - kuchyně.