K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Výroba nábytku na míru: - od návrhu(včetně 3D vizualizace) po realizaci - kuchyně, obývací stěny, ložnice, šatny, skříně, schodiště, stoly, koupelnový nábytek, moderní obklady.

Výroba na zakázku: -nábytek-kancelářský, lékařský -kuchyně -interiéry.

Truhlářství, výroba: - nábytek

Truhlářství: -zakázková a maloseriová výroba nejen nábytku z masivu i lamina. Vybavení: -hotely -pensiony -restaurace -barů. Výroba nábytku pro: -školy -školky -domovy.

Truhlářství: -atypická zakázková výroba -schodiště, okna, dveře -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -masivní nábytek -půdní vestavby -interiéry -vestavěné skříně.

Stavby z masivu: - dřevostavby, sruby - interiérový nábytek - pergoly - schody - zahradní nábytek.

Stavební firma: - kompletní výstavba rodinných domů - rekonstrukce - zateplování - rekonstrukce koupelen Vyrábíme, prodáváme a montujeme, kuchyně, vestavěné skříně postele, ložnice, dřevěná schodiště a ostatní nábytek na míru

BŽ nábytek Luxusní kuchyňské linky Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - nábytek pro zdravotnická zařízení - dětské pokoje. - truhlářství

S-Nábytek Sandul Sergiu Výroba, prodej: - nábytek - obývací stěny - kuchyňské linky - ložnice - sedací soupravy - dětské pokoje - kancelářský nábytek.

Navrhujeme, vyrábíme a montujeme vestavěné skříně na míru, šatny, dětské pokoje, kuchyňské linky a veškerý nábytek na míru. Nezávazné zaměření, cenová kalkulace a návrh zdarma. Každý měsíc akce - sleva 11 %.

Výroba nábytku, truhlářství: - věstavěné skříně - postele, noční stolky - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - pergoly - komody.

Výroba a prodej nábytku.

Prodej nábytku: -sedací soupravy, vybavení ložnic, kuchyní, šaten, dětských pokojů, pracoven či předsíní. Vyroba: -nábytek na zakázku.

Truhlářství. Zakázková výroba a montáž: -kuchyně -vestavěné skříně -kompletního vybavení interiérů.

Zabývám se zakázkovou výrobou nábytku, dle přání zákazníka, přičemž je veliký důraz kladen jak na kvalitu výrobků, tak i na vstřícný přístup k zákazníkům. Vyrábím nábytek pro domácnosti i firmy. Předmětem mojí práce jsou kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětský nábytek, studentský nábytek, obývací pokoje, vybavení kanceláří, firem, recepcí. ...

Výroba: -nábytek -kuchyně, vestavěné skříně -atypický nábytek -obývací stěny.

Truhlářství. Výroba a prodej: - atypický nábytek. Formátování a prodej: - laminátové desky - dvířka a pracovní desky na kuchyňské linky. Potřeby pro stolaře a kutily: - hrany - kování - pojezdy - úchytky - vruty - kovové nohy - narážecí hrany.

Truhlářství. Vyrábíme na zakázku kuchyně, vestavěné skříně, nábytek, provádíme další truhlářské práce, např. pokládky plovoucích podlah. Máme individuální přístup, používáme jen kvalitní, ověřené materiály a kování.

Stolařství. Výroba nábytku a interiérů na zakázku.

Truhlářství, podlahářství - kuchyně na míru - vestavěné skříně - výroba na zakázku - dětský nábytek