K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Truhlářství, vybavení interiérů: - návrhy, výroba, montáž - nábytek na míru, kuchyně, vestavěné skříně, šatny, zakázková výroba atyp.nábytku, kování Hettich Sklenářství: - tepelné a zvukové izolace oken - dodatečná montáž izolačních skel - zasklívání výloh - akvária - americká vitráž - pískování - modernizace oken izolačními ...

Výroba, dřevovýroba, zakázková výroba: - nábytek - okna, dveře. Řemeslnické práce: - stolařské, stolařství - truhlářské, truhlářství.

Výroba: -nábytek. Maloobchod, prodej.

Výroba. - vestavěné skříně - nábytek na míru.

Stolařství, truhlářství. Interiéry na klíč, návrh řešení, dodávka na klíč, montáž, rekonstrukce, výroba: -nábytek, ložnice, předsíně, skříně vestavěné (úložný prostor), obývací stěny -kuchyňské linky, kuchyňská linka, kuchyně -výměny dvířek u skříněk v kuchyních -barové pulty a zázemí vč. elektrických spotřebičů -dřevěná zábradlí, ...

Čalounictví: -nábytek -dveře -sedací soupravy -židle. Výroba matrací na míru. Autočalounictví. Resataurování starožitného nábytku. Výroba nábytku na míru.

TRUKO Výroba zakázkového nábytku Vybavení interiéru: - prodejní pulty plné i prosklené s výsuvnými platy nebo policemi - prodejní skříně - pokladní boxy a police Zhotovujeme: - obslužné a výdejní pulty - barové pulty - psací a počítačové stoly - kuchyňské linky s hladkými dvířky i profilovými - vybavení kanceláří kancelářským ...

Vyrábíme typizovaný kovový nábytek i nábytek na míru s vysokou odolností proti vnějšímu násilnému vniknutí. V nabídce šatní a dílenské skříně, kovové lavice, univerzální skříně a skříně s uzamykatelnými bezpečnostními schránkami. Vybavíme vaši kancelář, dílnu, školní šatny a kartotéky. Záruka kvality a solidního jednání.

Stolářství, truhlářství - zakázková výroba kuchyní - nábytku a bytových doplňků

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader, koupelen a WC - obkladačské, dlaždičské, vodoinstalatérské, elektroinstalační práce - revize elektro. Výroba - nábytek na míru. Interiéry na klíč - kanceláře, obchody.

Stolařská a nábytkářská dílna. Výroba: -dřevěná okna a balkonové dveře EURO 68 -zdvojená a špaletová dřevěná okna -vnitřní a venkovní vrata z masívu -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -schodiště -plovoucí podlahy.

Truhlářství. Výroba: - kuchyně na míru - veštavěné skříně - bytový a kancelářský nábytek. Dodávka, prodej: - vestavné spotřebiče.

Výroba: -dřevěný nábytek na zakázku. Navrhování interiérů.

Truhlářství Výroba, dřevovýroba na zakázku: - nábytek z masivu - dřevěné postele - bytové doplňky - truhlářské práce.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek. -stoly, židle. -kancelářský nábytek. -vestavné skříně. -schodiště.

Práce: -truhlářské, truhlářství, truhlář -stolářské, stolářství, stolář. Zakázkový výroba: -interiérový nábytek -kuchyňské linky, kuchyně -okna, dveře.

Profi TRUHLÁŘSTVÍ Zakázkové truhlářství. Dodávka, montáž, výroba, vybavení interiérů: -kuchyňské linky, obývací stěny, ložnice, dětské pokoje, jídelní kouty, koupelnový nábytek -obklady stěn a schodů -repliky starožitného nábytku -bytové doplňky, dřevěné zárubně a dveře -formátování dřevotřískových desek a lamina.

Výroba: -nábytek -sedací soupravy -ložnice -obývací stěny.

Výroba, zakázková výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje - PC stoly - obývací stěny - kancelařský nábytek. Zaměření a cenová kalkulace zdarma. Truhlářské práce.

Výrobce stylového nábytku: -luxusní nábytek, stylový nábytek -truhlářství, stolařství.

Milan Krejčí truhlářství MK, dřevovýroba Příbram, závěsné postele, kuchyně, stoly, stolky, skříně, koupelny, kanceláře, obývací stěny, exteriéry, schodiště, dětské pokoje. Představujeme Vám rodinnou firmu, která se nachází v Příbrami ve středních Čechách. Byla založena v roce 1992 a zabývá se truhlářskou a nábytkovou výrobou. Nyní ...

Zakázková, sériová a atypická výroba: -dřevěná okna jednoduchá, EURO 56, špaletová, zdvojená. -dřevěné dveře venkovní, vnitřní, atypická včetně dřevěných zárubní (obložek). Opravy, repase, renovace. S možností montáže, povrchové úpravy a zasklívání (i technologií DITHERM). Zakázková výroba: -interiéry na klíč. Dřevovýroba: ...

Výroba nábytku: - ložnice - kuchyňské linky - postele - dětské pokoje.