K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Činnost: - truhlářství - vestavěná dřevěná patra - kuchyňské linky.

Dřevotrik Výroba, prodej, montáž: -zakázkový nábytek -kuchyňské linky -vestavěné šatny a skříně -podlahové krytiny -okna, dveře -atypický nábytek.

Studio nábytku a interiéru. Výroba veškerého nábytku z lamina, dýhy a masivu, včetně stavebních prvků. Jednotlivé kusy i komplexní dodávky.

Kompletní vybavení interiérů na klíč: -kancelářský nábytek -nábytek do obytných místností, ložnic, dětských pokojů -sedací nábytek -kancelářské židle a křesla -jídelní židle -pohovky -žaluzie -trezory -mříže -svítidla.

NÁBYTEK na míru - návrhy 3D, výroba a montáž: kuchyně, barové pulty, postele, vestavěné skříně, komody, obývací stěny, dětské pokoje, interiéry lékáren, ordinací, kanceláří, restaurací atd.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiéry a bytové doplňky, vybavení kanceláří, restaurací, holelů a škol. Stavební truhlářství.

Zakázková výroba dveří z masivu - Athena - dveře - okna - nábytek - kuchyně

Truhlářství - ANTIK Oprava, renovace: -starožitný nábytek. Výroba: -repliky nábytku na zakázku -nábytek z masivu.

Práce: - truhlářské. Výroba: - nábytek.

Truhlářská firma s tradicí: -výroba, montáž, projekce atypické interiéry na zakázku, nábytkové sestavy, solitery i kuchyňské linky, včetně elektrospotřebičů -obývací pokoje, ložnice, dětský nábytek, kancelářský nábytek, vestavěné skříně, koupelnový nábytek, dětský pokoj, patrové a zásuvné postele -dřevěné stupně a schodnice -předsíň, ...

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - skříně.

Truhlářství Horyna Naší specializací je zpracování dubového dřeva. Vyrábíme kuchyně, židle, stoly, balkóny, zábradlí a jiné. Vyrobíme jakýkoliv nábytek, dle představ zákazníka. Truhlářství Horyna zhotoví interiér i u Vás!

Truhlářství. Výroba, prodej: - nábytek i kancelářský - okna, okno - dveře vnitřní i venkovní - schodiště, podkroví - bytové interiéry, včetně návrhu - kuchyně na míru, včetně návrhu - vestavěné skříně, skříně na míru. Pokládání: - plovoucí podlahy laminované i dřevěné - prkenné podlahy, včetně dodání materiálu. Drobné ...

Kompletních služby v oblasti návrhů a realizací veškerých druhů podlahových krytin včetně ošetřovacích systémů, nano technologie, zakázková výroba nábytku.

Výroba, prodej, dodávka, distribuce, montáž, zaměření: -truhlářské práce -vestavěné skříně, šatny na míru -kuchyňské linky -vše na míru

Zakázková výroba nábytku. Renovace nábytku a veteránů. Vybavení škol, barů, restaurací, hotelů, prodejen. Terasové podlahy s exotických dřevin, výroba Pergol. Veškeré truhlářské práce.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyně. Služby: -truhlářské práce.

Výroba nábytku na zakázku. - truhlářské práce - truhlářství

Výroba: - nábytek - kuchyňská linka - doplňky Návrhy: - nábytek - interiér. Prodej a montáž: - plovoucí podlaha.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba, návrhy, realizace, montáž nábytku. Zakázková výroba. Renovace interiéru a exteriéru. Nábytek z lamina. Dýhovaný nábytek (dýha). Kuchyňské linky (kuchyňský nábytek). Schodiště. Komody. Sociální zařízení (koupelnový nábytek). Vestavěné skříně. Pergoly. Selský nábytek. Nábytek z masivu. Renovace ...

Zpracování a prodej: -pilařské výrobky pro stavaře, stolaře -řezivo stavební: -řezivo sušené -trámy, hranoly, fošny -střešní latě, desky -překližky, OSB desky a další -na přání možná impregnace přípravkem proti plísním, houbám a dřevokaznému hmyzu -řezivo truhlářské (sušené): -fošny desky vlhkost (8-12%) Výroba, prodej: -nábytek ...