K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Truhlářství. Pila. Katr. Výroba: - nábytek - řezivo. Výkup: - kulatina.

Truhlářství. Zakázková výroba z masivního dřeva: -okna -dveře -nábytek -schody.

Zakázková výroba nábytku. Specialista na schodiště a atypický nábytek. Truhlářské práce.

Výroba: -interierové celky -vestavěný stylový nábytek -kuchyně -kancelářský nábytek -dveře -schodiště -dřevěné fasády

Výroba nábytek - Zanab: - zakázkový. Maloobchod, prodej.

Výroba: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnicový nábytek -dětské pokoje -vestavěné skříně -skříňky, stoly, počítačové kouty -bytové doplňky, poličky, police. -plovoucí podlahy -obložkové zárubně Vše se vyrábí z lamina, dřevěné zakázky po dohodě.

Umělecké truhlářství: -okna, dveře, schodiště -nábytek -repliky, repase.

- návrhy a realizace všech druhů interiérů na klíč - truhlářství a zakázková výroba - reprezentační nábytek - oblast ostatních poskytovaných služeb

Výroba, prodej: -nábytek. -nábytek na zakázku. -kancelářský nábytek. -kuchyně. -ložnice. Fakturační adresa: -Zahradní 1297, Ratíškovice.

Stolařství: - zařízení interiérů kanceláří a obchodních prostor - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací pokoje - nábytek z masivu - předsíňové stěny Realizace výstavních expozic v zahraničí i tuzemsku

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej: - nábytek.

Výroba a prodej nábytku: - kuchyňské linky s montáží - vestavné spotřebiče vybraných značek - grafické návrhy na PC - prodej na splátky - doprava zdarma po okresech (BK, SY, PV, PR, RK, UO).

Výroba, prodej: -nábytku (nábytek) na zakázku.

Stolařská výroba. Výroba, dřevovýroba, prodej: - okna, oken - dveře - nábytek. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské. Výkup a opravy palet.

Truhlářské, stolařské práce, výroba, návrhy: -kuchyně, ložnice, dětský nábytek, obývací nábytek -vchodové dveře -předsíňové stěny -zahradní domky, ploty.

Zakázková výroba - nábytek: - vestavěné skříně - kuchyně, kuchyňské linky - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - bytové doplňky. Restaurování, renovace nábytku. Sídlo firmy: - Nerudova 250/39, Ostrava - Vítkovice.

Kuchyňské studio. Výroba, návrh, montáž: -kuchyň, kuchyňská linka, kuchyně

Výroba: -atypický nábytek na míru

Truhlářství. Výroba: -nábytek. -dřevěné interiérové, vchodové dveře. -dřevěné schody. -pergoly.

Výroba nábytku na míru: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - ložnice, chodby - vybavování provozoven - kanceláří nábytkem - ordinace

Stolařství, stolařské práce. Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - nábytek - školní nábytek - kuchyňský nábytek. Návrhy interiérů. Příprava materiálu pro kutily, formátování dřevoplošného materiálu a možnost olepování hranami ABS.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - psací stoly - komody - atypická okna, dveře, prahy, schody, zábradlí - latě na plot, zahradní nábytek, pergoly - plovoucí podlahy. Opravy bočnic a podlahy u nákladních aut a přívěsů.

Seriová a maloseriová stolařská výroba. Vývoz a export: -zakázková výroba -stolařská výroba pro reklamní účely: -menutabule( A stojany, T stojany), menuboxy, stojánky na pivní podtácky -menu tabule a boxy a reklamní cedule -výstrče, reklamní štíty a štítky -plotová pole pro restaurace a podlážky pro restaurace (zahrádky) ...

Návrhy a výroba kuchyňských linek, vestavných skříní, bytových doplňků, postelí, schodů, venkovních dřevostaveb (zahradní domky, plotové dílce, pergoly, zahradní nábytek, stavby pro děti). Zajišťujeme dopravu a montáž našich produktů, dle dohody se zákazníkem.