K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

výroba: Nábytek na zakázku: - rustikální dubový nábytek - dýhovaný nábytek - laminovaný nábytek v libovolném dezénu - kombinovaný nábytek Kuchyňské linky na míru: zpracované dle rozměru místnosti - s foliovými dveřmi mnoha dezénů - s hladkými a kazetovými dýhovanými dveřmi - s frézovanými dubovými dveřmi

Zakázkové truhlářství: - výroba z masivu - výroba schodišť - výroba kuchyňských linek - výroba atypického nábytku dle požadavku zákazníka, případně návrhu architekta - výroba interierových dveří z masivu - výroba protipožárních dveří Zajišťujeme: - návrh interiéru včetně stylistického zpracování, kalkulace a výrobní ...

Truhlářství: - výroba nábytku a bytových doplňků z masivního dřeva - výroba oken (jednoduchá, zdvojená, špaketová) Dále vyrábí: - skříně, komody - noční stolky, kredence - skleníky - truhly, kufry - schody - dveře - police, skříňky - restaurování - oprava starých dveří

Výroba: - čalouněný nábytek - dětský nábytek - nábytek pro jídelny

Stolařství, truhlářství: Výroba: - nábytek - okna dveře - kuchyňské linky - dřevěné schodiště.

Značková prodejna Libovický. Výroba, prodej, montáž: -vestavěné skříně -nábytek na míru. Velkoobchod: -kuchyně.

Služby-řemeslo: -truhlářství -zakázková výroba -kuchyně -dětské pokoje na míru -vestavěné skříně -vchodové dveře z masivu -zahradní nábytek.

Výroba, návrh, dodávka interiérů na klíč: - nábytek - kuchyně - kanceláře - obývací, fětské pokoje - ložnice - veřejné prostory - interiérové dveře a zárubně.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba nábytku, montáž: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice, postele - plovoucí podlahy, podlahářské práce.

Služby: -truhlářství -zakázková výroba -umělecko-řemeslná výroba -opravy starožitného nábytku -výroba kopií dobového nábytku -renovace nábytku -schody, schodiště.

Nabízíme: - výrobu kvalitního nábytku na míru s vysokou variabilitou - provedení s atypickými prvky podle individuálních přání a s širokou nabídkou materiálů a doplňků, - kompletní realizaci interiérů, truhlářské práce - odborné poradenství, prostorové návrhy interiérů včetně kalkulace a možnost odborného zaměření přímo v bytě - krátké ...

Výroba, stolařské práce: - schodiště - nábytek z masívu i laminátu - kuchyně - postele - dětské pokoje - vestavěné skříně - stoly - pergoly.

Výroba: - nábytek z masivu - kuchyně na míru - zdravotní matrace - lamelové rošty - palubky - podlahovky - profilové lišty - spárovka - zakázková výroba

Stolařství. Výroba: - masivní nábytek na zakázku - okna, dveře na zakázku.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku.

Výroba, prodej, montáže: -bytové doplňky, -nábytek na zakázku.

Stolař, stolařství. Výroba: -nábytek -okna -dveře -sauny -formy pro betonářský průmysl.

Tesařství, tesařské práce: -zhotovení a oprava krovů -záklop střech desky-palubky -šalování a zaměřování základů včetně betonáže -šalování schodišť. Stolařství - výroba z masivu, z lamina: -kuchyňské linky -veškerá výroba nábytku na zakázku.

Truhlářství. Výroba na zakázku: -dveře -schody a zábradlí -kuchyňské linky -nábytek a bytové doplňky -plotové díly -pergoly -obklady stěn a stropů -zahradní domky -myslivecká zařízení-posedy.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář Výroba -palety -přepravní bedny -nábytek

Truhlářství. Výroba: - nábytek - schody - dveře - pergoly, ploty - zahradní nábytek - kuchyně.

Kuchyně a interiéry na míru. Zakázková výroba i standartní řada: -kuchyňský, koupelnový a kancelářský nábytek -vysoce jakostní výrobky, na platformě rakouské technologie -nejširší nabídka a libovolné kombinace materiálů a barev (lak*, folie, masiv, lamino) -atypické řešení jakéhokoliv nábytkového prvku -vestavné i ...

Výroba: - nábytek (kuchyně, vestavěné skříně, ostatní nábytek). Prodej, montáž: - kuchyně, vestavné i volně stojící kuchyňské spotřebiče - nábytek. Interiéry na klíč: - prodejny, restaurace, ubytovací zařízení.

Služby: -výroba schodišť -celodřevěná, ocelová, kombinovaná, samonosná -plovoucí podlahy -dřevěné, korkové, přírodní linoleum -technická příprava pro výrobce schodišť a atypického nábytku, interiéru -interiérová tvorba -atypický nábytek.