K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Výroba, prodej: -nábytek zakázkový -desky. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Skříně na míru a úložné prostory. Vyřešíme úložné prostory pro vaši předsíň, ložnici, pracovnu, dětský pokoj, obyvák, šatnu, podkroví.... Výroba, prodejna, maloobchod, distribuce: -kuchyně na míru -vybavení interiérů -interiéry na míru -skříně, skříň, skříní na míru -interiérové dveře, zásuvky, šatní -vstupní dveře systém, věšáky, ...

Zakázková výroba-nábytek, skříně, kuchyně včetně spotřebičů, obývací, předsíňové stěny, psací stoly, stůl, police, pracovny, kancelářský. Formátování plošného materiálu.

Stolařství, stolařské práce. Výroba nábytku. Výroba schodiště, schody, dveře, okna, výroba kuchyní, kuchyně. Zábradlí, eurookna.

Výroba, prodej: - nábytek pro mateřské školy, školní družiny, kluby, dětské domovy a zdravotní zařízení.

vedeno již jako s.r.o. Nábytek Pjaták s.r.o. Výroba: -vestavěné skříně -nábytek na míru -podlahy -dveře -komody -stoly -kuchyňské linky -koupelnový nábytek -kancelářský a další...

Výroba, stolařství: - zakázková výroba kuchyní na míru - kování s doživotní zárukou - výběr z několika desítek druhů kuchyňských linek - návrh na PC - vestavěné spotřebiče ARISTON, AEG, BAUMATIC, FAGOR, GORENJE, BOSCH, ELECTROLUX, MORA .