K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Zakázková výroba: - schodiště - interierové dveře - vestavěné skříně - vybavení kanceláří a prodejen. - nábytek.

Truhlářství, sklenářství. Výroba - dřevěné dveře, okna - nábytek - kuchyně - schodiště.

Truhlářství. Provádím renovace, restaurování a tvorbu nového nábytku z lamina i masivu, kuchyňské linky, vestavěné skříně, postele, dveře, zárubně včetně montáže.

Zdeněk Růžička se zabývá výrobou interiérového i exteriérového nábytku z různých druhů dřev a dřevěnými lištami z masivu pro výrobce nábytku, podlaháře a truhláře.

Stanislav Malec provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na výrobu a montáž kuchyňských linek, schodišť, obkladů, dveří a mnoho dalšího.

Truhlářství Řezníček, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku dle přání zákazníků. K výrobě používá masiv, dýhovaný materiál a lamino.

Miroslav Alt se zaměřuje na výrobu vestavěných skříní, kuchyňských linek, kancelářského i bytového nábytku.

Výroba: -zakázkový nábytek. Vybavení: -interiéry na klíč -kuchyně, kuchyňská linka vč. spotřebičů -kanceláře -byty -prodejny.

Pavel Kubiš se zaměřuje na truhlářství, zakázkovou výrobu nábytku, interiérového a exteriérového vybavení.

Truhlářství: - nábytek na míru - klasický, rustikální i moderní nábytek - dveře a zárubně - schodiště - interiérové i vchodové - terasy, pergoly, přístřešky - kuchyně - obývací pokoje, ložnice, - předsíně, vestavné skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje - stoly + židle - postele - masiv - vrata, branky - specializované ...

Truhlářství - zakázková výroba z kvalitních materiálů, na míru dle potřeb zákazníka - výroba kuchyní - designové interiéry - realizace na klíč - nábytek do předsíně, ložnicí i obývacích pokojů Sídlo: 59445 Ostrov nad Oslavou 29

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku: -kuchyňské linky -odkládácí stěny -ložnice -ordinace -stoly na počítače -chovatelká zařízení(zabudov akvárií a terárií do stěn, skříní, stojanů) -obývací stěny -koupelnové sestavy -kanceláře -Hi-Fi stolky -skříně Oprava nábytku.

Truhlářství. Výkup: -starožitný nábytek -selský nábytek.

Jalam, s.r.o. se zaměřuje na výrobu zakázkových kuchyní, nábytku, oken, dveří, podlah, interiérového i exteriérového vybavení.

Výroba: -atypický nábytek. Prodej, maloobchod: -kuchyně firmy SYKORA -nábytek JELÍNEK, CALIGARIS -čalouněný nábytek LINEAINIMBOTTITI. Zakázková výroba Corianu -umělý kámen s dokonalostí spojení a opracování. Dovoz a zpracování kompaktních materiálů KERROCK, STARON, CORIAN. Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče MIELE.

Výroba, prodej: -koupelnové studio -kuchyňské studio -kuchyně na míru -3D návhry -vestavěné skříně Prodej: -koupelnového vybavení -obklady, dlažby -sanita Výroba, montáž: -kuchyňská linka včetně spotřebičů -rekonstrukce koupelen a bytových jader.

Jsme neustále se rozvíjející truhlářská firma s mnohaletou praxí. Za použití klasických i moderních trendů a technologií, se zaměřujeme na profesionální zakázkovou výrobu kvalitních truhlářských a tesařských produktů. Specializujeme se na zakázkovou výrobu nábytku a stavebně truhlářskou výrobu. V našem výrobním programu naleznete ...

TRUZADO s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, kuchyní a vestavěných skříní. Mezi činnosti společnosti se řadí i vnitrostátní přeprava do 3, 5 t a výroba technických prostředků pro stabilizaci výkopů a budov.

Servis pro zákazníka: -realizace interiárů -výroba a montáže nábytku -kuchyňské linky -zaměření -3Dnávrhy interiérů -truhlářské práce -montáž -zakázková výroba -pokládka plovoucí podlahy -kancelářský nábytek -vestavné skříně -vybavení ordinací Prodej elektrospotřebičů: -ledničky -mrazničky -pračky -myčky ...

Výroba: -truhlářství -stolařství -nábytek na zakázku -dřevovýroba.

Truhlářství. Výroba, prodej: -kuchyně -kanceláře -koupelny -interiéry -masiv výroba.

Stolařství. Výroba: - nábytek - interiérové a exteriérové dveře - schody, schodiště - ložnice - kuchyně.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně, skříně, koupelnový nábytek.

Výroby nábytku na zakázku, především z lamina a dýhy. Olepování a formátování provádíme na strojích CNC, které zaručují vysokou kvalitu našich výrobků. Jsme schopni zajistit výrobu pro kuchyňská studia, ale uspokojíme i individuální zákazníky. Truhlářská výroba: - kuchyně - ložnice - dětské pokoje - vestavěné skříně - obývací pokoje - ...

Truhlářská výroba - kuchyně - nábytek - dveře - obývací stěny - dětský nábytek - ložnice - vestavěné skříně, ... - interiérové a venkovní dveře - vybavení škol