K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Truhlářství Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - úložné prostory - vestavěné skříně - postele - dětské pokoje - obývací stěny - interiérové dveře. Provozovna Migala Trading s.r.o. Nezvěstice 372 332 04 Nezvěstice

Interiérové dveře Kolín Kožené sedačky Kuchyňské linky na míru Kompletní zařízení interiéru Velkoobchod, maloobchod Úchytky Madla na nábytek Nábytkové knopky - úchytky Nábytkové věšáky Nábytkové nohy Kuchyňský závěsný systém Interiérové kliky Doplňky Kuchyně - kuchyňské linky přímo na míru Kolín, Kutná Hora, Poděbrady, ...

Truhlářství. Návrh, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyně - dětské pokoje - obývací stěny - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dvěře - stoly - postele - schody. Revitalizace bytových jader.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - postele - úložné prostory - vestavěné skříně. Služby: - poradenství - opravy nábytku - podlahářské práce - pokládka podlah - plovoucí podlahy, PVC podlahy, vinylové podlahy.

Stolařství, truhlářství. Výroba, montáž, projekce: -atypický nábytek, kuchyňské linky z masivu -obývací pokoje -ložnice, postele patrové i zásuvné -dětský nábytek -vestavěné skříně -interiérové dveře z masivu -vchodové dveře -posuvné dveře -dřevěné stupně i schodnice -předsíň, odkládací stěna -plotové díly. Materiál: -masivní i ...

Truhlářství. Zakázková výroba a montáž nábytku - kuchyně - postele - vestavné skříně.

Vyrábíme moderní atypický nábytek z masivu, dýhy a lamina. Návrh – Výroba – Montáž. Jsme zakázková výroba. Vyrábíme kuchyně, obývací pokoje, jídelny, ložnice, šatny, pracovny, předsíně, knihovny, vestavěné skříně, postele, prodejny, kanceláře

Truhlářství Jaroslav Očadlík je firma, která se zabývá zakázkovou výrobou nábytku a stavebně truhlářských výrobků. Firma funguje více než 15 let. Provozovna se nachází v Rymicích u Holešova. Vyrábíme veškeré dřevěné příslušenství. Máme bohatou zkušenost s výrobky a rádi vám poradíme Vaše dotazy či zrealizujeme Vaše přání.

Truhlářství, výroba: -EUROOKEN -nábytek z masivu -stavebně truhlářská -zakázková výroba z masivu. Pila: -pořez kulatiny -prodej řeziva. Zámečnictví a kovovýroba. Autodoprava

Truhlářství. Výroba: - kusová i malosériová - dveře - okna - nábytek na míru - ložnice, kuchyně, úložné prostory, dětské pokoje, obývací pokoje, vestavěný nábytek. Další služby: - rámování, zasklívání, paspartování.

Truhlářství: - výroba nábytku na míru - kompletní realizace interiérů.

Prodej, montáž HANÁK nábytek a.s.: - kuchyně - ložnice - šatní skříně, šatny - postele - obývací stěny - interiérové dveře. Zakázková výroba: - nábytek na míru - kuchyně - úložné prostory - obývací stěny - ložnice - dětské pokoje.

Truhlářství. Výroba - nábytek na míru.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně Řemesla, práce: - zedník, zednické - sádrokartonářské

Truhlář, stolař, nábytkář nabízí výrobu nábytku na zakázku. Kompletně vybavíme Váš interiér kouplen, kuchyně, ložnice, dětské či obývací pokoje. Nábytek vyrábíme z masivu, dýhy a lamina například schody, dveře, vrata, vestavěná patra. Postavíme pergolu, zábradlí nebo plot. Truhlářství, stolařství: - výroba nábytku na zakázku - kompletní ...

Truhlářství Trtek z obce Suchá Loz se zabývá především návrhy nábytku v 3D a následná výroba nábytku je nejčastěji na míru, dodáváme i atypický nábytek. Jedná se o nábytek z lamina - především kuchyňské linky, dětské pokoje, obývací stěny a ložnice. Naše truhlářská firma zajistí zaměření, realizaci, dodávky včetně montáže - zakázky přijímáme ...

Výroba resinových modelů letadel. Výroba na zakázku - dřevěný nábytek na míru, uzamykatelné vitríny a skříňky. Laserové řezání a gravírování do dřevěných materiálů, překližky, plastu, skla, zrcadel a kůže a pískování do skla.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - šatny, komody - postele - kancelářský nábytek

Nabízíme produktové řešení pro snížení provozních nákladů ve firmách i domácnostech: - spořiče vody Ecowatersaver a Neoperl - LED osvětlení Mezi naše další služby patří také : - ekologicky šetrné čištění topení - dodávky sanitárního vybavení - zakázková výroba nábytku a kuchyní.

Truhlářství. Zakázková výroba, maloobchod, prodej: -stolařská -sedací nábytek: -sedadla do kina, divadla -ohýbaný nábytek. Práce: -ohýbání a lisování překližky -tvarové frézování dřeva -povrchové úpravy dřeva.

Truhlářství. Návrhy, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky - postele - dětské pokoje - obývací pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Navrhujeme, vyrábíme a montujeme kuchyňské linky, nábytkové sestavy, vestavěné skříně (lamino, masiv, dýhované desky), atypický nábytek, vybavení obchodů a firem. Moderní kuchyně v lesklém provedení. Realizujeme dřevěné samonosné schodiště a schody.

Truhlářství. Výroba nábytku - kuchyně, kuchyňské linky - ložnice, postele - vestavné skříně - kancelářský nábytek.

Zakázková výroba a montáž nábytku pro soukromé a komerční interiéry. Kuchyňské linky, pracovní a jídelní stoly, obývací pokoje, pracovny, ložnice, šatny a skříně, interiérové dveře a obložení, kancelářský nábytek. Dýhování.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně