K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Kuchyňské studio, truhlářství. Výroba, prodej: - kuchyňské linky na míru - návrh a cenová nabídka zdarma - vestavěné skříně.

Výroba, prodej: - nábytek všeho druhu - zámečnictví výroba zámků a kování.

Truhlářství, výroba: - zakázková výroba nábytku - pergoly - zahradní domky

Zakázkové truhlářství: - kuchyně - koupelny - kanceláře - stavební turhlařina.

Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - nábytek - okna - dveře

Návrhy a realizace interiérů. Výroba na zakázku, prodej nábytku: - dětské pokoje - kanceláře - nábytke do koupelny - kuchyně - ložnice - obývací pokoje - stoly, stolky - vestavěné skříně. Prodej: - sedací nábytek ANTARES, OFFICE PRO, ALBA CR a dalších - dětský rostoucí nábytek MAYER - kancelářský nábytek zn. HOBIS: - ...

Truhlářství: - výroba nábytku - kuchyně - kancelářský nábytek - obyvací stěny - okna - dveře - koupelnový nábytek - ložnice - dětské pokoje - laboratorní nábytek. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Truhlářství na míru. Výroba kuchyňského a kancelářského nábytku.

Výroba, prodej: - nábytek na míru - vestavěné skříně.

Truhlářské práce. Zakázková výroba, opravy: -dveře -vchodové a vnitřní -masiv -schodiště -kuchyňské linky -interiéry -postele, palandy, skříně -rustikální nábytek na zakázku.

Firma Korbel se zabývá zakázkovou výrobou kuchyní a veškerého nábytku. Výroba nábytku na klíč: - skříně z masivu, vestavěné skříně, nábytek do kanceláře, pracovny, dětského pokoje, ložnice.

Dřevovýroba: - překližkové bedny - atypické palety - paletový nábytek.

Truhlářství, podlahářství. -Výrobky z masívního dřeva, laminátových desek a MDF materiálů. Lakování, moření a finální povrchové úpravy.

Truhlářství. Výroba, prodej, poradenství, montáž: -eurookna, dveře, interiéry, zakázkový nábytek: -dřevěná eurookna na zakázku (všechny tvary a velikosti včetně oblouku a kulatých oken) -historická okna a dveře dub, modřín, smrk -parapety, žaluzie, rolety, protihmyzové sítě -dveře vchodové, balkónové dub, smrk, borovice, ...

Truhlářství. Výroba - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - schody - okna, dveře.

Kompletní vybavení interiérů. Zakázková výroba, stolářství: -kuchyňské linky, kuchyně -dětské pokoje -obývací stěny -kancelářský nábytek -postele, skříně. Poradenství v oboru. Zaměření na místě.

Truhlářství. Výroba - atypický nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - dveře.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek: -obývací, koupelnový -kuchyňské linky -schodiště -dveře -postele.

Truhlářství a výroba nábytku. Výroba nábytku z laminovaných dřevotřískových desek a dalších moderních materiálů: -specializace na kuchyňské linky a vestavěné skříně -vybavení místností - dětských a obývacích pokojů, ložnic, pracoven, knihoven, obchodních a kancelářských prostor apod.

Činnost: -truhlářské práce -zakázková výroba -výroba nábytku a interiérů -stavebně truhlářská výroba. -terasy z exotů, Thermodřev a WPC.

Truhlářství, výroba, služby: - nábytek na míru - opravy starožitného nábytku - restaurování - řezbářské práce

Truhlářství. Zakázková výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - okna, dveře.

Truhlářství. Zakázková výroba: - bytový nábytek: - postele z masivu, noční stolky - jídelní židle a stoly - zahradní nábytek z umělého bambusu, ratanu - zahradní houpačky.

Služby: - montáž zasklívacích systémů balkonů a lodžií - výroba vestavěné skříně na míru

Výroba, montáž, prodej, truhlářství: -bytové doplňky -kuchyně na míru - vestavěné skříně - kompletní interiéry včetně návrhu