K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek

Truhlářské práce. Výroba: -nábytek na míru -kuchyně -ložnice -dětský nábytek -skříně -altány -pergoly -zimní zahrady

Truhlářství. Zakázková výroba - pergoly - altány - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - okna, dveře.

Firma se zabývá celkovým řešením interiérů a z části i exteriérů. Z naší nabídky Vám můžeme nabídnout: - vestavěné skříně - skříně na míru - kuchyňské linky typizované - kuchyňské linky na míru - kuchyňské linky s vestavěnými spotřebiči i bez - vybavení ložnice (posuvná skříň, postele, komody) - přestavbu bytového jádra - obklady a ...

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - pracovny - zahradní nábytek

Zakázkové truhlářství. Výroba - vestavné skříně - kuchyně na míru - kancelářský nábytek.

Zakázková výroba kuchyní, bytových i komerčních interiérů či zahradního nábytku, plotů, pergol a altánů. Nabídka vestavěných skříní.

Výroba na zakázku: - nábytek - kuchyně - skříně - schody - dveře - pergoly, ploty, zahradní domky Prodej: - řezivo - spojovací materiál - barvy, laky

Výroba, prodej: - kuchyňský nábytek, kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - vestavné skříně Práce: - rekonstrukce bytových jader

Dřevovýroba Prodej, E-shop Stolky Konferenční stolky Toaletní stolky Telefonní stolky Židle Dřevěné doplňky. Montáže - oken, dveří, nábytku. Pokládka plovoucí podlahy. Bytové rekonstrukce.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně

Výroba: -nábytek na míru Prodejna: Bělehradská 9 400 01 Ústí nad Labem tel.: 603 207 572

Interiérové studio TOFR České Budějovice. Široký výběr dveří, podlah. Realizujeme kuchyně a nábytek na míru. Návrh a montáž Pergol.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - skříně

Návrhy a realizace interiérů na zakázku Prodej, výroba nábytku: Kuchyně, ložnice, šatny -nábytkové solitéry -knihovny -komody -bytové stěnové systémy -konferenční stolky. Kancelářský nábytek: -nábytková řada Klart Ergonomic -nábytková řada Kelster. Individuální výroba: -výroba zakázkových interiérů: -kanceláře -banky ...

Truhlářství - truhlářské práce Výroba: - atypický nábytek - dveře, schody - zahradní stavby

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru

Zakázková výroba interiérů. Nabídka vchodových a interiérových dveří atypických rozměrů, kuchyňských linek a dětských pokojů.

Realizace projektů: - zahradní dřevostaveb, - pergoly na klíč, - dětská hřiště, - altány, - zimní zahrady, - terasy, - ploty, - domky a chatky, - dřevěný nábytek, - houpačky a prolézačky pro dětská hřiště, - ploty, - brány, - zátiší zahrad.

Truhlářství. Výroba - okna, dveře - kuchyně - nábytek na míru. Rekonstrukce podkroví, interiérů a koupelen - sádrokartonářské práce - obkladačské práce.

Truhlářství, podlahářství. Výroba - nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně - postele - kancelářský nábytek - dřevěné podlahy. Pokládka plovoucích podlah.