K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky na míru - okna, dveře - ložnice

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek bytový i kancelářský -stoly, židle -sedací soupravy -kuchyně -lůžka. Služby: -návrh architekta -výkresová dokumentace -montáž -položení koberců -pověšení záclon -montáž žaluzií.

Truhlářství. Výroba: -dřevěná okna a dveře -nábytek -kuchyně -schody -vrata -zahradní nábytek

Práce: -truhlářství -nábytek na míru

Veškeré truhlářské práce na zakázku - z lamina, z masivu a dýhované dřevotřísky Výroba - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - stoly na míru - dětské pokoje - obývací stěny - konferenční stolky - předsíňové stěny - atypické doplňky - zařízení hotelů - plovoucí podlahy (umělé i dřevěné).

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku

Výroba : - zakázkově nábytek, interiéry, kuchyně - zpracování včetně návrhu na PC (možnost prostorového zobrazení ve skutečných barvách) - postele - nábytek pro mateřské školy - kryty radiátorů - kuchyňky - mobiliáře.

Výroba: - nábytek, schody, dveře - bytové doplňky. Prodej: - truhlářské potřeby.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - vestavěné skříně, dětské pokoje - ložnice, kuchyňské linky - obývací stěny, kancelářský nábytek

Zakázkové truhlářství: - kuchyňské linky - obývací stěny - ložnice - dětské pokoje

Truhlářství. Výroba - dveře - okna, okenice - schody, zábradlí - altány - přístřešky - dětská hřiště - nábytek na mírů - kuchyně - vestavné skříně.

Výroba: - kuchyně na míru - nábytek - vestavěné skříně

Projektování a realizace kuchyní a interiérů na zakázku. Tvoříme: - kuchyně - vestavěné skříně - obývací sestavy - spotřebiče.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské a obývací pokoje - ložnice - kancelářský nábytek.

Zajišťujeme kompletní paletový servis jak pro jednotlivce tak pro velké společnosti. Vykupujeme všechny druhy palet. Vyrábíme především atypické palety, bedny, víka. Jsme první výrobce paletového nábytku v ČR.

Pila, pilařská výroba. Výroba, montáž: - altány, pergoly - roubené chaty, chalupy, domky - nábytek na míru - dveře, schody

Práce: -truhlářské -podlahářské Výroba: -nábytek na míru.

Truhlářství. Zakázková výroba - nábytek z masivu.

Truhlářství. Výroba kuchyní, kuchyňské linky, vestavěné skříně, nábytek, výroba dětského a studentského nábytku na míru a také zakázkový nábytek pro kanceláře.

Truhlářské práce, výroba: - kuchyně na míru - nábytek na zakázku Rekonstrukce bytových jader.

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - nábytek

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku.