K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Jsme zakázkové truhlářství, vyrobíme moderní i stylový, atypický a ohýbaný nábytek z lamina i masivu. Vestavěné skříně, kuchyně.

Zajišťujeme výrobu dřevěného nábytku na míru i s jeho montáží a servisem.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek i atypický na zakázku - vestavěné skříně - dveře - schody.

Výroba na zakázku: -kuchyně včetně elektrických spotřebičů -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -šatny a šatní skříně -ložnice -postele -dětské pokoje.

Truhlářství, výroba: - okna - schodiště - kuchyně - nábytek na míru

Truhlářství, výroba: - dveře - okna - schody - nábytek. Stavební zámečnictví.

Výroba: -oken -dveří -nábytku na zakázku.

Výroba: - truhlářských produktů na zakázku - realizace interiérů benzinových čerpadel - eurooken, dveří vchodových a schodišť.

Výroba, montáž: - dětská hřiště, koutky - interiéry na klíč bytové, kancelářské, restaurace

Návrh, výroba: - nábytek na míru - vestavěné skříně - kuchyně - kancelářský nábytek

Interiéry: -vestavěné skříně INDECO CZ** -výroba a montáž skříní na míru -rozšířený sortiment výplní dveří, mléčná a barevná skla LACOMAT, LACOBEL -moderní tvary kování -doprava zdarma v okresech Karlovy Vary, Sokolov, Cheb, Tachov. Prodej a montáž: -kancelářský nábytek HOBIS, kvalitní a cenově přijatelný ...

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -vestavěné skříně -masivní samonosné schodiště -obklady schodů. Dodávka, montáž: -dveře -obložkové zárubně Sapeli -atypická okna a dveře. Řemeslo: -truhlář.

Kuchyně, nábytek na míru. Výroba, prodej: - kuchyňské linky - výroba kuchyňských linek - vestavěné skříně - výroba a montáž vestavěných skříní - ložnice a postele - dětský nábytek - výroba dětského nábytku, postelí, ložnic - kancelářský nábytek - výroba, zhotovení kancelářského nábytku.

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně na míru -nábytek na míru -vestavěné skříně

Stavební práce a truhlářství. Poskytujeme tyto služby v oblasti stavebnictví: -stavby na klíč -instalatérské a topenářské práce -specialista na YTONG, HEBEL, POROTHERM -obkladačské práce, dlažby. -truhlářské práce -nábytek na míru --repliky a rekonstrukce dveří, oken apod.

Služby: -návrhy a realizace interiérů Výroba: -nábytek -dveře -okna -schody -obložení

Společnost Design Compact, s.r.o. se může pochlubit více jak 20letou praxí v oboru výroby individuálního nábytku. Zaměření máme především na interiérovou výrobu, dřevěné obklady a pokládku terasových podlah. Zajistíme vše od 3D návrhu až po samotnou realizaci projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architekty a interiérovými ...

Šubrt Nábytek Hradec Králové a Východní Čechy - zakázkové truhlářství - zakázková výroba nábytku - kuchyňské linky - kuchyně na míru apod. V regionech Hradec Králové, Pardubice, Jičín a v dalších okresech naše zakázkové truhlářství nabízí kuchyňské linky. Kuchyňské linky naše zakázkové truhlářství vyrobí na míru.

Truhlářské práce: -zakázková výroba z masivu a lamina

Práce stavební, truhlářské a sklenářské. Výroba: - EUROOKNA s kováním ROTO - vchodové a vnitřní dveře - domovní vrata - prosklené stěny - výklady, výlohy - izolační dvojskla. Zakázková výroba nábytku.

Výroba - kuchyňský nábytek - veškerý nábytek na zakázku skříně, stoly, židle

Nabízíme Vám zakázkovou výrobu a další služby: – obývací stěny – vestavěné skříně – kuchyně – ložnice – dětské pokoje – repliky starého nábytku – vyvýšená patra – okna - špaletová, atypická, portály – dveře - interiérové, vchodové – schodiště - samonosné, obklady stávajících betonových schodů – interiéry - kanceláře, restaurace, ...