K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Stolařství. Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -obývací stěny -HIFI stolky -skříně -ripstoly -vybavení obchodů. Podlahy: -laminátové -dřevěné -korkové -linoleum, marmoleum, PVC.

Dodávka: -interiéry Výroba: -typový a atipický nábytek Architektonická činnost.

Výroba: -vestavěné skříně na míru -kuchyně na míru -koupelnový nábytek -luxusní postele -soukromé i komerční interiéry

Výroba - dřevěná eurookna a eurodveře - kancelářský a dentální nábytek - nábytek na míru Řemesla, služby - truhlářské práce - projektování interiérů

Výroba: -nábytek -sanitární příčky -šatní skříňky a lavičky -atypický interiér -kancelářský typový nábytek -obchodní interiéry.

Výroba - bytový nábytek z masivu - zahradní nábytek z masivu - dveře, okna

Návrh, výroba, montáž: -kuchyňské linky včetně instalace a prodej elektrických spotřebičů všech značek -nábytek: -dětský, ložnice, obývací stěny -interiéry na klíč -stoly a židle, sety -vybavení obchodů a restaurací: -prodejní a barové pulty -vitríny, výlohy včetně osvětlení -vybavení penzionů a hotelů, kanceláří: -recepce, ...

Zakázková výroba - kuchyně - skříně - komody - obývací a dětské pokoje - kancelářský nábytek - nábytek na míru - ložnice - koupelnový nábytek Řemesla, služby - truhlářské práce

Stolařství: -výroba nábytku na zakázku.

Provozujeme kuchyňské a interiérové studio s vlastní českou výrobou nábytku na míru. Poskytujeme poradenský servis, návrhy na počkání, zaměření. Prodáváme spotřebiče, podlahové krytiny, interiérové dveře, designové židle. Nabízíme návrhy a realizace jiných interiérových prvků.

Truhlářské práce Zakázkové truhlářství Vyrábíme kuchyně, obchody, kancelářský nábytek. Nabízíme také výrobu kompletního vybavení bytu od návrhu po montáž.

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky Zakázková výroba - kancelářský nábytek Zakázková výroba - nábytek (obývací pokoje, dětské pokoje, skříně, ...)

Výrobně-obchodní společnost: -návrhy a výroba interiérového nábytku včetně prodeje interiérových doplňků a spotřebičů -zakázková výroba nábytku do celého interiéru -kancelářský nábytek -nábytek pro školy i školky -interiérové dveře a plovoucí podlahy.

Výroba: -kuchyně na míru -vestavěné skříně

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - dveře - schodiště

Truhlářství. Výroba: -truhlářská -vnitřní dveře -schody -veškerý nábytek -vše z masivu.

Truhlářské práce - výroba skříní, dveří, oken, schodů, střešních podhledů a dřevěných podlah. Výroba dřevěných výrobků na míru dle vlastních předloh a návrhů: -skříně -dveře -kuchyně -okna -schody -střešní podhledy -dřevěné podlahy. Dřevěné výrobky na míru dle vlastních předloh a návrhů. Cena dohodou.

Truhlářství. Výroba: -špaletová okna, eurookna. -nábytek. -pergoly. -pokládka podlah.

Truhlářské práce. Výroba: -dveře -okna -schodiště -kuchyně -ložnice -zahradní nábytek -pergoly -nábytek na míru

Truhlářské práce. Výroba: -nábytek na míru.

Truhlářské práce. Výroba: -nábytek na míru Distribuce, prodej: -elektrospotřebiče

Typická a atypická výroba nábytku. Výroba, prodej: - kancelářský nábytek - stoly, skříně - židle, křesla

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej, montáž: -dveře, okna, nábytek, schodiště -nábytek na zakázku -interiérové i venkovní obklady stěn, stropů, podlah -stavby příček a podkroví -prodej materiálu -ploty, pergoly -zahradní domky, altány -kuchyňské linky -vestavěné skříně.

Truhlářství, stolařství, výroba: -kuchyně -nábytek -obkládání (obložení) stěn na míru.