K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Ubytování: - apartmán pro 8 osob - studio pro 4 osoby Truhlářství, výroba: - nábytek na míru

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně Prodej, oprava, servis: - šicí stroje

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -laboratorní nábytek -vestavěné skříně

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - nábytek na míru

Interiérové studio. Výroba kuchyně a nábytek na míru. Výroba a montáž na míru. Montujeme spotřebiče značek: - LIEBHERR - KARMA - FAGOR - ZANUSSI - SIEMENS - KUPERBUSCH - TEKA - AEG - MIELE - BOSCH i další, dle potřeby zákazníka. Na přání vyrobíme návrhy interiéru v několika stupních prostorového zobrazení.

Truhlářství Nádvorník Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně, obývací stěny, nábytek do pokojů, ložnice, kanceláře. Výroba z masivu, laminovaných či dýhovaných desek, biodesek.

Stolařství. Výroba, dřevovýroba: -nábytek (dětský, koupelnový) -skříně, poličky -interiéry -kuchyňské linky, kuchyně -ložnice -obývací stěny. Řemeslnické práce: -stolařské -truhlářské.

Stolařství. Stolařská výroba: -kuchyně, kuchyňské linky -eurookna, okna -vestavěné skříně -schodiště -interiérový, bytový nábytek na zakázku.

Truhlářství, výroba: - pergoly - nábytek na míru - skříně - kuchyňské linky

Výroba: -atypický nábytek. Prodej, maloobchod: -kuchyně firmy SYKORA -nábytek JELÍNEK, CALIGARIS -čalouněný nábytek LINEAINIMBOTTITI. Zakázková výroba Corianu -umělý kámen s dokonalostí spojení a opracování. Dovoz a zpracování kompaktních materiálů KERROCK, STARON, CORIAN. Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče MIELE.

Řemeslo, výroba - truhlářské práce Výroba - okna - dveře - schody - nábytek - kuchyně

Truhlářství. Výroba: -celodřevněný nábytek - z tvrdého masivního dřeva: -ložnice: -postele, noční stolky -skříně, police, komody -obývací sestavy.

Truhlářství, tesařství: - nábytek, doplňky z masivu - renovace dřevěných podlah - montáž prkenných podlah - dřevěné schody - špaletová okna - krovy, ploty, vrata - zahradní altány, domky - zahradní nábytek - vestavěné skříně z dýhy a lamina - zahradní nábytek z thermowood.

Prodej: - učebnice, učební pomůcky. Zpracování mezd a vedení personální agendy, zpracování účetnictví pro školské organizace. Vzdělávání pedagogických pracovníků. Soutěže a olympiády. Výroba nábytku pro učebny a kanceláře. Ubytovací a hotelové služby. Vzdělávací zájezdy tuzemské i zahraniční.

Výroba - kuchyně - obývací stěny - vestavěné skříně - postele - dětské pokoje - nábytek na míru - kancelářský nábytek Řemesla, zakázková výroba - truhlářské práce

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - stoly - postele - skříně

Stolařství. Výroba: - nábytek na zakázku - skříně - interiéry, exteriéry - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné ploty - dřevěné obložení, balkóny. - dřevěné dveře.

Truhlářství Karásek je zaměřeno na zakázkovou výrobu a opravy nábytku, schodišť, dveří a kuchyňských linek pro soukromé osoby i organizace.

Výroba - selská a garážová vrata Truhlářství - výroba z masivního dřevazakázková výroba - vchodové dveře - interiérové dveře s obložkou - euro a špaletová okna - samonosné schody a obkládané na beton - nábytek a podlahy z masivu Zakázková výroba - nábytek z masivu - repliky starého ...

Truhlářství, podlahářství: - montáž nábytku, pergol - nábytkářské práce - podlahářské práce.

Prodejna pro nábytkáře, stolaře a domácí kutily. Výroba - kvalitní kuchyňské linky, obývací pokoje a ložnice, dětské a studentské pokoje, vestavné skříně, vybavení podnikových i osobních kanceláří a vybavení hotelů včetně recepcí, dveře včetně zárubní, schodiště, balkonové zábradlí Alpského typu. Prodej nábytkového kování a LED osvětlení, ...

Stolařství, truhlářství. Stolařské, truhlářské práce. Výroba: - okna - dveře - schodiště - nábytek.