K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Zakázková výroba nábytku, kompletní dodávky interiérů. Bytové interiéry, komerční interiéry.

Truhlářství. Výroba na zakázku: -dveře -schody a zábradlí -kuchyňské linky -nábytek a bytové doplňky -plotové díly -pergoly -obklady stěn a stropů -zahradní domky -myslivecká zařízení-posedy.

Zakázková výroba - kuchyně - moderní kuchyně pro 21. století - vestavěné skříně - nábytek z lamina i masívu - komplexní realizace interiérů - plovoucí podlahy z lamina, dýhy a masívu - kancelářský nábytek - interiéry do hotelů, restaurací, škol a úřadů - krby stavěné na míru Maloobchod - stoly a židle - sektorový nábytek - ...

Výroba nábytku na zakázku - kuchyně, vestavěné skříně, dětské pokoje, koupelnový nábytek, kancelářské interéry, kompletní vybavení bytu. - 3D návrhy, zaměření, cenová nabídka zdarma - exteriéry, interiéry - bezpečnostní dveře - podlahy a podlahové krytiny včetně montáže - vestavné i volně stojící spotřebiče.