K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - okna - dveře - kuchyně - nábytek.

Výroba - kuchyně na míru Výroba - nábytek na míru

Truhlářské práce - zakázková výroba Výroba - kuchyně Výroba - nábytek - vestavěné skříně

Výroba, prodej: -kuchyňské linky z masivu -obyvací stěny -dětské pokoje. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Velkoobchod s elektrospotřebiči a elektronikou převážně pro domácnost.

Výroba a oprava - čalouněný nábytek Výroba - nábytek

Truhlářská výroba Prodej - domácí spotřebiče Výroba - kuchyně Prodej - nábytek - bytové doplňky - matrace Zakázková výroba - nábytek

Zabývá se kompletní zakázkovou výrobou nábytku. - čalouněného nábytku - bytových doplňků - restaurováním a návrhy nábytku.

Truhlářství. Truhlářská práce. Výroba: -nábytek -dřevěné schodiště.

Práce, výroba: - nábytek na přání - restaurování starého nábytku z měkkého dřeva - výběr z 500 ks opraveného nábytku - nabízíme i nábytek nerestaurovaný z tvrdého masivního dřeva.

Zakázkové truhlářství. - kuchyně na míru - vestavěné skříně - výroba dveří - dřevěná schodiště - dětské pokoje

Truhlářství. Výroba: - kuchyňský nábytek - jídelny - ložnice - schodiště -repliky historického nábytku -historizující nábytek.

Truhlářství: -zakázková výroba nábytku -bytové doplňky -okna, dveře. Sušení dřeva.

Výroba, truhlářská výroba, truhlářství: -návrhy a kompletní realizace interiérů -zařizování interiérů -na zakázku vyrobíme prakticky cokoliv schodiště, obklady, podhledy, šatny, haly a kompletní interiéry -největší část produkce firmy tvoří kancelářský nábytek, nábytek, vybavení pro hotely, ubytovny, restaurace, ...

Truhlářství, výroba, oprava nábytku. Zajištění odborných oprav historického nábytku. Prodej a výroba nábytku.

Výroba, prodej: - dřevěných polotovarů. Kompletní zakázková výroba nábytku. Pilařská výroba. Prodejna - tel.: 774 673 373

Výrobky: - Koupelnový nábytek - Kuchyně - Police - Skříně a komody - Stoly - Vybavení restaurací a hotelů - Zábradlí - Židle - Lavice Truhlářství, výroba: - atypický nábytek z lamina a dřeva na zakázku - formátování.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek.

Truhlář. Výroba: -okna -dveře -kuchyňské linky -nábytek z masivu a lamina.

Výroba a renovace: - masivní interiéry - kuchyňské linky - vestavěné skříně - ložní vestavěný prostor na míru - starožitný nábytek a jeho repliky - zakázkový nábytek z masívu i lamina - zahradní nábytek, altány. Podnikatel ukončil činnost 03/2010.

Výroba, prodej: -nábytek zakázkový -desky. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.